Bloggar av mammor och gravida baravaramalin - Lite om mig, lite om oss och lite om allt!

Myggor= mitt näst största hatobjekt!!!

Ja jisses idag är det verkligen varmt!!! Legat ute sedan 10.30 men var nu tvungen att gå in ett tag för att inte få solsting! Klagar ABSOLUT INTE på värmen, men jag kände att det blev lite väl varmt ett tag. Låg t.o.m i skuggan en stund men där fick jag påhälsning av dom avskyvärda och fasansfullt vidriga myggorna! Jag verkligen hatar myggor. Finns det något värre? När man krypit ner i sängen och håller på att somna, och man hör ett surr i örat och inser att en mygga bjudit in sig själv, då blir jag galen!!! Ta någon annans blod och ge fan i mitt!!!

På tal om myggor fick vi oss ett par fina bett igår. Efter 16 åkte jag E, Daniel o Melle till Toven för att bada. Självklart blev det mulet och vi hörde lite åska långt bort, men Melvin och Daniel trotsade och badade lite i alla fall. Har jag förresten berättat att jag har badat? Om inte så gör jag det nu. I tisdags blev det dopp i Toven. Heeela kroppen och inte bara benen som annars brukar räknas som badande enligt mig. 21 grader skulle det visst va men det tror jag inte på. Det var på eftermiddagen och allt kiss från barnen hade nog försvunit så det var max 15 eller något sånt, för det kändes som jag skulle frysa till is. Nog om det och tillbaka till myggen. Efter att dom badat klart tog vi oss en promenad genom skogen för ett par kompisar sköt lerduvor en bit bort, och eftersom Melvin ärvt från sin pappa att allt som pangar eller brinner är sten coolt, så skulle han få titta på det. Hörselkåporna på och vi knallade iväg. Jag hade mina gladiatorsandaler och en tunika utan tights,alltså perfekta kläder att gå i högt gräs och vassa grenar med. Men fram kom vi och fy faaaaaan vad mygg det var! Hade fullt sjå med att hålla dom borta från Melvin för honom fullkomligt älskade dom! Melvin tyckte det var jätte häftigt när det pangade och själv hade han med sig sitt vatten gevär!

Melvin åkte till Eric i går kväll och jag saknar honom redan som en tok. Han är lite orolig för mig när han ska till Eric. Han frågar om jag kommer sakna honom och säger att han kommer sakna mig, men att han kommer på tisdag igen. Varför han säger just tisdag vet jag inte men han kommer ialla fall i morgon. Finns nog ingen omtänksammare unge. När vi sitter i soffan brukar han fråga om jag vill att han ska killa min rygg...att han sen kräver att jag ska killa hans rygg dubbelt så länge efteråt är en annan sak;-)

Ska jag ge mig ut och pressa igen eller ska jag ta tag i plocket här inne? Hm...får se hur jag gör!

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback