Bloggar av mammor och gravida baravaramalin - Lite om mig, lite om oss och lite om allt!

Byggare Bob!

Hej på Dig i regnet!

Vid klockan 11 kom lill fisen hem. Skönt att ha honom hemma igen. Efter en dusch och fix gick vi ner på stan för att träffa Byggare Bob...spännande!!! Efter lite letande hittade vi honom och Melvin sken upp som en sol. Han vinkade till honom och Byggare Bob kom fram och tog i hand. Melvin var artig och tog i hans hand och bara skrattade. Han tyckte det var jätte häftigt. Lite längre bort var det två andra figurer också. Vet inte om det var Byggare Bobs kompisar men Melle ville hälsa på dom också så det var bara att lägga benen på ryggen och springa ifatt dom. Melvin sträckte fram sin hand och hälsade på dom. Hehe söt plutten!!! Efter en lagom dos på stan bland 18 miljoner människor (överdrev lite kanske) gick vi till garaget där Finast håller på (ovanligt va?). Melle hann få ett utbrott på vägen dit för han ville inte sitta i vagnen utan gå brevid. Det fick han också tills han inte lyssnade och sprang iväg i stället. Bara att sätta en vansinnigt arg unge i vagnen och slå dövörat till.

Hemma nu och fisen har lugnat ner sig i alla fall. Vi väntar på att Daniel ska komma hem från affären med grejer till Pizzan vi ska göra till middag. Det är ju sååå gott med hemmagjord pizza. Tycker inte Du?

Vet inte vad resten av dagen har att erbjuda. Är ju inget toppen väder. Uppehåll nu men det känns som regnet hänger i luften hela tiden. Har lovat att vi ska gå ut och leka med vatten pistolerna sen, så det måste vi ju göra.

Vad ska Du göra ikväll?

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/mobilbilder-151_39500280.jpg


Ha en bra dag och kväll!

Puss och kram

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Vilja

Hoppas du får en trevlig Lördag! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback