Ledig

I dag är skrotis o jag lediga. Skönt! Har tagit det lugnt här på morgonen o snart kommer Vickan en sväng. Lovely!!!
Kallt ute idag igen. -13 när skrot och jag gick upp klockan 9.30.

Har försökt göra inlägg från min iphone men nu funkar det inte av någon anledning...skit!
Annars har det väl inte hänt så mycket sen sist.

Ska klippa mig på torsdag och sen fixa naglarna på fredag. Funderar på om jag ska föreslå ett besök till ikea i helgen med grabbarna...kan ju ta busfabriken samtidigt så får både jag o Melle ut ngt av det. Hm vad ska jag föreslå till Finast då...Biltema! Där har vi det! Jag är smart idag känner jag;)

Om jag skulle ta på mig lite kläder kanske innan Vickus kommer.

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ny sjukling

Nu är det lillkorvens tur att vara sjuk:( Igår när jag hämtade honom hos dagmamman tyckte jag han kändes så varm, men som han hade busat innan så tänkte jag att det nog var därför. Vi begav oss hem med hjälp av en pulka, och skrotis va nöjd och glad. Vi kom hem och han fick spela wii ett tag. Sen började han gråta utan anledning och klagade på huvudvärk, och när jag tog tempen visade den på 38.6! I med panodil och efter en stund var han sig själv igen;) Han har drömt och yrat mkt i natt men nu på morgonen var tempen nere på 38.

Jag ska jobba idag 14.45-22 och fisen åker till sin papi. Ska bli gött att komma igång att jobba igen. Det är skönt att vara hemma när man har lediga dagar och är pigg, men att vara hemma när man är sjuk och mår dåligt är ta mig fan pest o pina. Ligga i sängen eller i soffan hela dagen blir man ju idiot av! Sååå nu har jag bestämt att detta var första och sista gången under det här året som familjen Johanson/Dahl är sjuka!!! ( får väl se om jag får som jag vill..)

Ärligt talat, hur mycket snö finns det? Hur mycket kan det snöa?

Längtar till nästa vecka då jag både ska bli fin i håret och fixa nagarna igen. Mina naglar ser just nu ut som en häxas klor, dock inte svarta. Håret blir nog brunt igen tror jag. Inte jätte mörkt men typ mjölkchoklad brunt kanske. Eller röd/orange? Ja jag vet inte hur jag ska se ut men det blir nog bra hoppas jag.

Hoppas på en dejt med Vickan o Petra innan dom åker till Thailand! Får nog försöka styra upp ngt.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/mobilbilder-174_53377560.jpg
En fin bild på korven i somras bjuder jag på idag!


Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vart är alla kameror???

Jag säger bara såhär: Vart är alla kameror som filmar mitt liv? Det bara måste vara så att mitt liv är precis som i filmen "The Truman Show". Hela Västervik är en scen och alla runtomkring är skådespelare. På månen sitter folk och bestämmer hur serien ska vara och vad som ska hända. Jag lovar. Det bara måste va så!

Det händer igen, fast den här gången är det inte jag som spelar huvudrollen. Det är inte mig det handlar om, men ändå är jag så inblandad som man bara kan bli.

Jag är lite förvånad, men ändå inte. Jag är glad, men ändå ligger en liten oroskänsla och gnager. Ska det bli konstigt nu, eller blir allt som det alltid har varit? Kommer jag förlora en av dom som står mig allra närmast?
Vad som händer kan bara tiden utvisa, och det är väl det som skrämmer mig mest.

Puss o kramPermalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

testing testing. Om...

7e3240ee7cb6215f11d18e16edefde94.png

Kolla varifrån!

testing testing.
Om du läser det här har jag lyckats med mitt första inlägg via min iPhone! Funkar det? 
Puss o kram

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sjukling...

Ja nu är det min tur att vara sjuk. Vi har haft två sjuklingar på jobbet så jag har bara väntat på eländet. Förkyld och feber står på min lott. Men jag tycker allt att jag känner mig lite bättre idag så jag räknar med att vara tillbaka på jobbet på onsdag.

I lördags var det ju brudhäng hemma hos Vickan. Super skoj som vanligt. Mycket skratt, allvar o skvaller=allt vad en tjejkväll ska innehålla. Kände mig dock ganska krasslig så jag kastade in handduken vid 23.30.

I går mådde jag mest bara dåligt så jag gick omkring i myskläder och tyckte allmänt synd om mig själv;) Melvin tyckte lite synd om mig också och var extra gosig och pussig. Lill skrot är hemma med mig idag och sitter i skrivande stund och spelar super Mario sitt wii. Jag tycker det ser extremt tråkigt ut, men han verkar road iaf. I morgon ska han till dagmamman. Jag behöver vila och han behöver leka;)

Idag snöar det ute igen. Vi fick visst en ordentlig vinter. Kul men väääldigt svårt att ta sig fram med vagn.

Igår skulle vi åkt till nya lägenheten och tittat igen men jag kände att jag inte orkade. Blir antingen i kväll eller i morgon. Lilla fina har ju inte sett vart vi ska bo än så han tycker det ska bli så spännande.

Nu dags att snyta sig igen...


Döskallle Melvin...

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2010/snv33903_69925621.jpg
Hjälper mamma att stryka (Nej sladden är såklart inte i)


https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2010/snv33930_69925813.jpg
Årets julkort

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2010/snv33907_69925701.jpg
Sjuk i sharlakansfeberBjuder på gamla kort bara sådär, snällt va???

Puss o kram

PS dåligt med kommentarer tycker jag. Ser allt att du är inne o läser! DS

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sååå dålig!

Ja jag vet jag är världens sämsta bloggare...bara skäll på mig för tusan! Meeeen jag vet inte hur många gånger jag försökt blogga från min iphone, och det enda jag lyckas med är att skriva en rubrik. När jag sen ska börja skriva ett inlägg så kommer jag liksom inte dit. Den hoppar över det fältet och går direkt till spara o publicera....Tror man måste ladda hem något program men vart tusan ska jag hitta det???

Livet rullar väl på i vanlig ordning...Fram till igår var det klart att vi skule flytta redan 1:a februari, men så igår ändrade sig tjejen som bor i lägenheten och ville bo kvar till 1:a mars....om jag blev arg? Skulle tro det! Jävla människa. Men men bara 1 1/2 månad kvar iaf så det får väl gå.

I dag är stora o lilla fina tillsammans med E i Rumhult och kör med bilarna på isen. Vi var förra helgen också, men jag har gått o blivit så förkyld (onödigt) så jag stannade hemma idag. Ska ju till fina Vickan ikväll för lite brudhäng och det vill jag för allt i världen inte missa.

Har inskaffat oss ett nytt köksbord (Sussie på jobbet tog vårt gammla) och även en ny tv...kanske jag redan har skrivit förresten? Aja skit samma!  Jaha nähe ok, en liten uppdaterning fick du iaf.

En människa som jag var berred att ge en chans sumpade det totalt! Tråkigt men sant. Även en annan person som jag har lite otalt med verkar komma att röra sig i mitt liv...vet inte riktigt jur jag ställer mig till det, men jag ska tänka över saken o se om jag ger det en chans eller inte!

Må gott
Klem

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()