Bloggar av mammor och gravida baravaramalin - Lite om mig, lite om oss och lite om allt!

Pensionärer!

Jag trodde att det bara var vi, hemska mammor med våra feta barnvagnar i bredd, som inte tar hänsyn till att kanske fler vill komma fram på tex stan. Men tänk så fel jag hade!
I går när jag var duktigt stressad till BVC kommer jag ner på stan och möts av någon form av marknad. Inte nog med det, ALLA Västerviks pensionärer hade hittat ut ur sina stugor precis samtidigt också. Med sig hade dom självklart sina rollatorer (heter det så?). Visade dom någon hänsyn till sina medmänniskor då? ICKE! Dom stannade inte bara vid varje stånd, även att tre i rad kanske hade exakt samma saker, dom stannade och samtalade med varandra mitt i vägen också. Verkligen mitt i den lilla lilla trånga delen av trottoaren som fanns kvar. Fick jag någon respons när jag med min mest späda och lenaste röst snällt bad dom flytta lite på sig så att jag med min hemska stora vagn kunde komma förbi? Ha! Skulle inte tro det. Antingen var dom stendöva hela bunten, eller så bara ignorerade dom mig totalt. För att jag överhuvudtaget skulle ta mig fram och inte komma allt för sent till BVC, fick jag ta i med hårdhanskarna. Jag fick helt enkelt köra på deras hälsenor så att dom såg mig och flyttade sig! Jamen vad kunde jag göra annars?!? Stå där och vänta tills dom gnällt färdigt över att Kalle vid ståndet en bit bort, hade höjt priset på strumporna med 2 KRONOR sen förra året?
Jag har verkligen inget emot pensionärer eller gamla människor (förutom dom elaka), men dom ska fan inte klaga när dom är likadana själva!

Fram till BVC kom vi i alla fall till slut. Milo fick en OK-stämpel av läkarna och jag fick bekräfftat att vår våg här hemma stämmer ganska bra. 5320 g väger han!

Melvin var mycket nöjd med gårdagens besök på McDonald´s och Elvan. Vi lär gå dit fler gånger. Till Elvan alltså. Ja till McDonald´s också kan jag tänka mig...

Milo har ju haft besök i dag. Tror inte någon av dom uppfattade varandra eftersom dom sov och åt i omgångar hela tiden. Men om ett par månader lär dom ha skoj. Tre grabbar och en tjej. Vi vet ju vad dom lär slåss över i alla fall....

Puss o kram

Permalink Babbel/Barn Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback