Tråkigt!

Vill du läsa ett intressant och spännande inlägg kan du sluta läsa nu!!!


Onsdag hela dagen och jag jobbar 22-07. Skrotis är hemma och lyssnar för tillfället på musik.

Har absolut inget att skriva om, så det här blir det tråkigaste blogginlägget i världshistorien. Men någon måste göra ett sånt också!

I morgon när jag vaknat till liv ska jag klippa och färga håret! Äntligen. Ser ut som ett kadaver i huvudet just nu. Och MIN frissa Tessan är äntligen tillbaka från mammaledigheten också. Perfekt!

På fredag kväll ska jag till fina Evelina på hennes salong. Hon har nu öppnat butik som det är invigning av på kvällen. Trevligt som tusan. Har redan beställt smink av henne så lite av lönen kommer nog spenderas där. På tal om Evelina så ska jag ringa dit nu och boka tid för att fixa mina naglar.

Ska även ringa Telenor och säga upp mitt abonemang där. Ska gå över till 3.
Gud vilket intressant inlägg.

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trött!

Hujeda mig så trött jag är. Jobbat i natt och inte sovit något ännu. Melvin har tydligen sovit dåligt och drömt konstigt precis som när han har feber. Så han fick vara hemma idag vilket innebär att jag inte kan sova förrän finast kommer hem. Tror dock inte att han har haft feber för han är pigg som en lärka och precis som han brukar vara. Men det är ju bättre att ha honom hemma en dag för att se hur han är, än att skicka iväg honom och han blir dålig hos dagmamman. I morgon ska han iaf gå.

Igår var ju skrotis och jag och julpysslade lite. Det var väldigt trevligt.

Lördagskvällen spenderade jag hos Sammy. Några tjejer och ett spel. Kan inte bli bättre.
Något som inte var lika roligt var det vi sysslade med på lördags fm/em, nämligen att STÄDA/RENSA/PLOCKA IORDNING NERE I FÖRRÅDET! Fy faaaan säger jag bara. Vad mycket skit. På sex år samlar man tydligen på sig ganska mycket. Men skönt att allt är sorterat och klart och nu är det bara att åka till tippen med grejorna. Blir nog en kväll i veckan skulle jag tro.

Nu ska jag sätta tandpetare i ögonen och försöka hålla mig vaken en stund till. Melle kom upp strax efter 7 i morse så jag hoppas på att han vill vila lite nu efter lunchen. Klockan 16 är det jag som stupar i säng och sen är det dags att jobba igen klockan 22.

Trevlig dag!

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stick i fingret

I dag var det ju besök hos doktorn för Melvins del. Det gick kanon bra fast han trodde hela tiden att han skulle få en spruta. Doktorn lyssnade på hjärta, lungor, mage o klämde o kände lite här och var. När blodtrycket skulle tas blev det först lite protester men det gick bra till slut. Det jobbigaste var att när han skulle ta stick i fingret. Men han gick med på att tanten skulle sticka mig först, och när hon gjort det så sträckte han fram sitt finger så duktigt. Han sa inget när dom stack, men när han fick syn på blodet kom krokodiltårarna. Tre rör skulle hon ha så det tog en liten stund och Melvin var sååå duktig.
Som belöning blev det ett besök på Åhléns och där fick han en Batmangubbe.

Finast är iväg och fiskar och skrutt och jag leker Batman och Joker. Är så vansinnigt trött så jag skulle vilja gå och sova.

Idol o godis väntar ikväll.

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart helg

Jobb 14.45-22 idag och sen är det helg! Skönt.
I morgon ska vi till barn mottagningen på fm för kontroll pga Melles reflux. Han ska sen få gå och köpa en leksak för att han är så duktig! Kvällen blir nog i soffan med godis och idol skulle jag tro. På lördag har vi inget planerat och på söndag blir det lite julpyssel med Dahl fruarna och barn. Det blir mysigt. Har inte julpysslat på flera år. Vi skulle laga lite lunch och dricka glögg och sånt. Julen närmar sig...

När vi hade varit och tagit sprutan igår låg vi på soffan en stund när vi kommit hem. Melle tittade på mig, klappade mig på handen och sa:"Mamma, du är så snäll och duktig. När jag blir mamma ska jag bli som du!" Är han inte världens sötaste??? Flera stycken har sagt att jag ska skriva ner alla hans uttryck och kommentarer i en bok. Och det ska jag ta mig tusan göra från och med nu. Roligt för honom att ha och kul för oss att läsa sen.

Snart kommer finast hem på lunch. Vi gjorde pizza igår som det blev rester av så jag behöver inte laga till något heller. Perfekt!

Dags att göra något vettigt...typ dricka kaffe!

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Duktig kille!

Så var äntligen första vaccinationen över. Några tårar kom det men oj så duktig han var. När vi var klara och skulle cykla hem sa prinsen:" Ska jag hit fler gånger mamma, så ska det va till en snäll tant". Sötast i världen helt enkelt!!! Får väl se vad han säger om tre veckor när vi ska dit igen...

Annars har dagen bara bestått av jobb till 12.30. Sov ca 1 TIMME i natt så det var lagom kul att gå upp tidigt. Men men bara att bita i det sura äpplet och göra sin plikt! Skulle dock inte ha något emot att lägga huvudet på en kudde just nu, men det får bli sen när skrutten åkt till sin pappa. Blir nog en helkväll i soffan skulle jag tro. Härligt som bara den!!!

Nu ska jag kramas och pussas med skrotis innan han åker. Det är mys på hög nivå vill jag lova!


Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stor kille!

När Melvin går till en kompis och leker, då är han stor. Visserligen är det bara en trappa ner och dom springer upp och ner 1000 ggr i timmen, men ändå. Att gå till en kompis och leka är ganska stort. "Jag drar ner till Elias nu mamma, kommer hem sen" sa han och gick. Sötunge!

Tisdag idag vilket innebär ledig dag i vanlig ordning. MEN nu är det slut på mina lediga tisdagar för på söndag börjar nya schemat. WIHOOO. Någon tisdag är jag nog ledig men inte varje som jag varit nu. Det är väldigt skönt att jag jobbar både dag, kväll och natt för då blir det inte så långa dagar hos dagmamman för Melle. Min största fasa är att ha ett jobb där Melvin måste gå dit 6.30-16.30 VARJE dag. Jag tycker det är långa dagar för honom 6.30-15.15 som det blir ibland. Ja jag vet att jag är lite larvig men jag vill inte att han ska vara hos dagmamman hela dagen och sen komma hem och vara trött och somna efter en timme. När ska jag då få njuta av honom?

Som vanligt är det grått och regnigt ute. Visst är det underbart? Regn mörkt och kallt. Det bästa vädret som finns! Vem vill ha varmt och sol tänker jag? Man blir ju så fantastiskt pigg och på bra humör också när det är grått ute. Bitter? Jag? Nääää!

Ikväll är det DH ute hos bästaste Petra. Me löööv! Ska bara se om jag kan klämma in mig i någon bil på hemvägen.

I morgon är det jobb 7-12.30 som gäller. Sen iväg till BVC och ge Melle en spruta. Spännande att se hur det går.

Längtar till den 27:e!

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ett par tårar i ögonen!

Ååååå! Har precis sett det sötaste,coolaste och mest fantastiska klipp på youtube på länge. Det handlar om Christian som är ett lejon. När han var bäbis så tillfångatogs han och såldes till varuhuset Harrods i London, du vet varuhuset där man kan köpa ALLT. Två killar, John och Ace, såg honom där han satt ensam i en liten bur och tyckte så synd honom, så dom bestämmde sig för att köpa honom och ge honom ett bättre liv. Månaderna gick och efter 9 månader var inte Christian så liten längre så John och Ace lägenhet räkte helt enkelt inte till. Dom bestämmde sig att Christan skulle bli få bli ett "riktigt" lejon och lämnade honom till ett lejonreservat där f.d tama lejon fick vänja sig att leva bland andra lejon och så småningom skaffa sig en egen flock och komma ut i den riktiga djungeln.

Ett år efter att John och Ace lämnat ifrån sig Christian åker dom till Nationalparken där Christian släppts och hittar hans flock. Dom har blivit tillsagda att om ni hittar Christian så kommer han inte känna igen er...vad som händer när dom ser honom får man se i klippet. Sök på: christian the lion - the full story och välj klipp nr 2.

Ska även finnas ett till klipp där man får se att Christian skaffat sig en fruga!

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tar saken i egna händer!

Ja nu jagar jag bvc tanterna med ljus och lykta för att få en tid så Melvin kan få svin vaccinet. Det är så mycket olika bud fram och tillbaka och vissa säger att man får en förfrågan via posten om man vill att ens barn ska ta den. Andra säger att man ska gå till VC och vaccinera där, och tredje säger att man ska vända sig till BVC. Så, idag tar jag saken i egna händer och ringer BVC. Dock verkar dom ha många att vaccinera för jag kommer aldrig fram.
Vi på jobbet ska vacciners v.49. Känns som att det drar ut så mycket på tiden så snart får man väl skiten!

I går på när jag jobbade så ringde finast och sa att vi skulle åka till Oskarshamn när jag slutat. Det var ju inte det roligaste påhittet jag har varit med om. Fick sluta tidigare så det var ju bara att snällt följa med. Ville ju inte att han skulle åka själv. Kolsvart och regn, och på vissa stället snöblandat, HELA vägen. Tog en evighet!!! Daniel skulle hämta fiske grejer av en kompis. (tydligen super viktigt) På vägen hem var vi dessutom ruggigt nära att köra på den största hjorten jag någonson sett. Satan va rädd jag blev. Vi var hemma vi 23 snåret iaf...

Ska nu försöka få tag i BVC tanten igen!

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

veckovild!

Ja jag har ingen riktig koll på vare sig vad det är för vecka eller dag. Känns som en måndag fast enligt kalendern är det onsdag! 14.45-22 på schemat idag alltså.

Den 28:e åker jag,Vickan o ev Petra till Lisen i norrköping. Wihooo va det ska bli kul. Sakner den där Lisen;-) Bara brudar en hel helg...kan inte bli bättre!

Skrotis åker till sin pappa idag och kommer inte hem förrän på söndag, och då ska han sova hos mormor för det är stängningsdag hos dagmamman. Men känner jag mig själv rätt så kan jag inte hålla mig borta ända tills på söndag. Vill inte, kan inte!

Min stövlar jag beställt kom hem igår. Inte riktigt vad jag trodde men helt klart godkännda så dom behåller jag. Nu fattas bara ett par snygga vinterskor också. Inte det lättaste. Kanske kan hitta det i Norrköping.

Ska ta och duscha lite nu.

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ja ser det regnar, ja ser det regnar...

Grått och regningt är en bra beskrivnig på dagens väder. Skrotis och jag är bara inne och leker. HELA tv-rummet är belammrat med leksaker. Mest bilar!

Jobbade igår, skulle ha varit 7-15 men det blev 7-22. Blev alltså inte mycket till mys med min man i går heller. MEN idag är jag ledig och ikväll ska här mysas och förlorad tid ska tas igen!!! "Offrar" min heliga DH kväll.

Sitter och försöker få lite inspiration på vad jag ska spöka ut mig i för 80-tals outfit på nyår. Smink och hår har jag en bild av i huvudet, men kläderna är det svårare med. Jag tycker att 80-tals modet är sååå vidrigt fult så man kommer ju känna sig allt annat än snygg den kvällen. Jobbar 7-15 nyårsafton och klockan 18 kommer gästerna så det gäller ju att veta precis hur jag vill ha det så allt går snabbt och smidigt. Fi faen va kul det ska bli!

Ska ringa och beställa tid för klippning och färg nu. Är hög tid kan jag lova. Behöver få lite lön först bara så det får bli en tid lite längre fram, men det är bra för då håller det sig över jul och nyår förhoppningsvis. Men man vet aldrig för just nu växer mitt hår som ogräs kan jag lova!

Veckan i övrigt består väl mest av jobb både onsdag,torsdag fredag och söndag. På lördag ska jag upp på hästryggen igen. Wihooo så roligt. Skulle dock behöva införskaffa mig ett par nya ridbyxor...

Trevlig tisdag på´re!

Puss o kram

P.S Mitt liv är på topp just nu. D.S

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Plask!

I dag har vi plaskat och lekt på morgonen/förmiddagen. Hej o hå vad kul det är! Melle är som en fisk i vattnet. Efter badet blev det McDonalds på skrotis begäran. Usch tycker inte om den maten. Smakar kartong eller något. Men men lillen var nöjd ialla fall. Nu har vi lekt en stund och Ronja går på tv:n. Har en väldigt trött unge som jag ska försöka hålla vaken, för klockan 15 är det kalas.

Bäst av allt: I natt kommer min älskling hem!!!
Kan tänka mig att han är hemma vid 3-4 tiden och då kommer jag vara för trött för att förstå någonting. Sen ringer min mobil strax innan 6 och då ska Melle till dagmamman och jag till jobbet. D lär ju vara helt väck så vi får mysa ordentligt när jag slutat jobba helt enkelt!! Melvin är överlycklig och säger att han ska vara vaken tills Dada kommer hem...får väl se hur det blir med den saken;-)

Fars dag idag också. Jag var hos min pappa i tisdags och firade i förskott. Melle har skvätt ner sin pappa extra mycket idag på farsdag (han var med i simhallen).

Söndag v.47 börjar jag jobba heltid. ÄNTLIGEN!!! Blir lite mer pengar på kontot än att bara jobba 50%. Går åt lite extra pengar eftersom prinsen vill ha ett Nintendo wii i julklapp!!!

Nu är visst lill herrn i huset hungrig igen?!?!? Det var ju 2 timmar sen vi åt men badet gjorde visst honom extra hungrig...

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag!

Skrotungen och jag har varit hemma HELA dagen och bara lekt och myst. Nu kollar vi på barnprogram och äter lördagsgodis. Smask!

Igår spenderades dagen tillsammans med Vickan och Petra. Först var vi på stan med Vickan och sen kom Petra och vi åkte runt med inbjudningarna till vår nyårsfest. Kommer bli sååå kul. Sen beställde vi pizza och åkte ut till Petra o Jonas i Almvik och åt o kollade på idol. Mys på hög nivå. Melle somnade där och vaknade inte ens när jag satt honom i bilen då Jonas skulle köra hem oss;-)

I morgon har jag lovat skrot att vi ska till simhallen och plaska. Kalas är inbokat också och bäst av allt är att stora fina kommer hem i morgon natt! LÄNGTAR!!!

Nu ska jag återgå till barnprogrammen och godiset!

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Födelsedag

Idag är det kära mors födelsedag så det blir en repa till A-rummet för kalas i kväll. Prinsen o jag är hemma o är lediga i dag. Lovley!
I morgon jobbar jag 7-22 och på torsdag 7-7. Skönt att ladda upp batterierna lite idag.

I lördags var vi på fest hos Macke och sen blev det Palladium. Jätte roligt hade vi nyktra o allt...lördagen var viss en röd dag vilket innebär stängt på systemet! Men men det gick ju det också.

På torsdag åker Daniel (den lilla råttan) till Gran Canaria!!!! Ska dit och jobba och kommer hem söndag natt. Är det rättvist? Att han får åka dit och jag vara hemma? Skulle INTE tro det. Apskaft på han!!!

Just nu sitter Melvin och lyssnar på "robinsson låten" som han säger. Högt ska det vara och minst tio gånger efter varandra. Jag är lite trött på den. Akita (Takida) Pirking Pörk (Linking Park) är andra favoriter hos lillen. Volbeat går också hem. Bra smak har kan i alla fall;-) Nu bytte han visst till Kings Of Leon. Också bra skit. På tal om bra skit så har jag en ny favorit: Tokio Hotel med "Monson". Den kan jag lätt spela tio gånger i rad på högsta volym!!!! Gud vilket svammel...

I veckan blir det nog en liten gris-spruta för min del. Hur jag ska göra med Melle vet jag inte än...

Gräva i frysen efter lite lunch ska jag ägna mig åt nu.

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()