Fredag!

Ja nu är det fredag igen. Måndag och fredag är det hela tiden känns det som. Dagarna i mellan bara springer iväg. I går skulle jag ha sovit jour på jobbet men jag fick så satans ont magen så det var bara att bege sig hem klockan 20. Vet inte vad det var som hände riktigt...bättre idag men fortfarande öm i magen på ngt sätt. Konstigt må jag säga!

Varit på la stada med fina Vickan på fm. Hittade dop present till lilla Maja, en barbapappa sparbössa på Ogräs. Jätte fin. Skulle vilja ha en sån själv faktiskt,-) Kläder tills i morgon tror jag är kirrat också. Köpte mig en kjol från Åhléns igår som jag titta på länge. Fin som snus.

Hämtade Prinsen klockan 12 så nu är han hemma igen. Finns inget bättre kan jag lova. Blir mys för hela slanten ikväll när finaste D kommer hem. Var han är behöver jag väl inte ens säga...

Äckligt väder är det ute idag. Kvavt och konstigt. Blir svettig bara man andas. Jag tycker inte om åska men idag skulle det behöva komma ett rejält oväder för att rensa ur. Ge ma muller och blixtar tack!

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

It´s a rainy day...

Ja eller något sånt. Klockan 8 öppnade sig himmlen och det regnade inte, nej, det forsade ner! Blev att lämna skrutt lite senare när det värsta var över. Fick mms från dagmamman förut på en dyngsur Melvin hoppandes i en giganisk vattenpöl. Håret var t.o.m blött! Han var överlycklig iaf!

Jobb som vanligt idag. Skulle hellre ligga hemma i soffan under en filt, titta på en bra film och dricka te. Men men icke sa nicke.

Vad ska man ha på sig på ett dop? På lördag ska lilla Maja döpas. Present ska inhandlas, så också kläder till mig. Har Du något tips? Ge ma!

Håret är nu klippt och färgat. Är i nte helt nöjd men det blir jag aldrig hos frissan hahaha. Måste vänja mig lite först så blir det nog bra sen. Ingen utväxt kvar längre och det är ji skönt i alla fall.

Nä men nu ska jag nog ta och pilla navel ludd eller göra något annat spännande tills det är dags att åka till jobbet!

Puss o kram



Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Utvilad!

Ja igår somnade jag o lillen vid 21.30 och vaknade inte förrän 10.20 idag. Melvin hade kunnat sova vidare, men jag tyckte det var dags att gå upp då. Ledig dag idag och jag ska roa mig med att tvätta! Kanon kul, fyra av fem toasts!!!
Melvin fick vara ledig idag också. Mys mys. Ska äntligen klippa och färga håret idag. Välbehövligt om man säger så.

Helgen då...fredagen spenderades tillsammans med familjen Dahl. Ap trött efter min härliga 55 timmars jobbvecka, men gott och trevligt var det. I lördags fikade jag på stan tillsammans med Vickan och Evelina. Fortsatte sen till Vickan för mer kaffe och smaskiga kanel bullar.
På kvällen blev det grillning och vin hos Petra och Jonas. Mycket trevligt. Dock fick jag någon knäpp i huvudet och var med på en tävling om vem som kunde ta mest sprit i munnen! Jag var jätte duktig men fy far åt helvete säger jag bara! Bakfull som ett babianarsle på söndagen! ALDRIG MER!!!! Blev inte människa förrän vid 17 tiden...Då cyklade jag bort till Evelina och smaskade mat och tittade på film. Vickan och Milla var där också.

Jobb i går och inget spännande. 7-16 så jag hade kvällen hemma med familjen.

Nu ska jag ta min tvätt och son och bege mig ner till dom vackra tvättmaskinerna. Tänk om klockan kunde vara 16 så man blev lite fin i huvudet igen...!

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag!

Halva jobbveckan snart avklarad.
Lunch med Vickan o Milla.
Jobba 14.45-22
Hem o ha kvalitetstid med Fina D.
Sova.

Jag ungefär så lär väl min dag se ut...Spännande jag vet!!

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag säger inget så har jag inget sagt!!!!

Gå in på youtube och lyssna på det här!

http://www.youtube.com/watch?v=JiUadjh_SkE

http://www.youtube.com/watch?v=GohA-UEqauA

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

ALV

Färdig jobbat för idag. Fick dessutom sluta en timme tidigare. Tack Carro!!!
Hämtade lill skutt tidigare idag så vi har gungat lite ute och sen tittat på Emil. När D kommer hem ska vi åka till Ankarsrum och lämna Melle hos mormor. Hon ringde igår och ville "låna" honom för dom två ska åka till ALV i morgon. Blir nog mysigt som tusan för honom. Hälsa på Emil, Pippi och Ronja. Skulle vara roligt att följa med, men jag jobbar. Kan tänka mig att Melvin tycker det kan vara ganska roligt att åka med bara mormor också, slippa ha med sig jobbiga morsan överallt;-)
Känner jag min mamma rätt så kommer Melvin hem med diverse saker därifrån...!

Är så trött...skulle inte ha några som helst problem att somna nu. Meeeeeen i morgon har jag sovmorgon. Ååå vad jag ska sova!! Lunch med två fina i morgon också. Blir mysigt.

Dax att laga till lite middag. Makaroner och korv har sonen beställt. Ingen gourmet middag direkt men ja gillert!

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rubrik?

Kom inte på någon rubrik...vet inte riktigt vad jag ska skriva heller så det blir väl bara babbel som vanligt!
Halsen är (peppar peppar) bättre. Hoppas det inte blir mer av det.

Jobb som vanligt idag melan 14.45-22. I möra är det 7-15 som gäller. Hua! Borde vara förbjudet att börja jobba innan klockan 9.
Eh...ngt fel på datorn skulle jag tro. Nu när jag skriver säger den "Oh my god" och "oh no" rätt vad det är... Virus kanske?

Tråkig blogg utan bilder men det tar sån tid att ladda upp...och så är jag nog lite otålig också och inte orkar vänta.

Veckan består bara av jobb jobb jobb. Mån:14.45-22 Tis:7-15 Ons:14.45-22 tors7-22 plus jour Fre 7-16. Roligt  roligt... Ska luncha med Vickan och Milla på onsdag så det ser jag fram emot. På fredag är det grillning med familjen dag. Lillebror Dahl kommer hem från sydafrika och det ska firas. På lördag är vi bjudna på fest hos Sammy. Får se vad som händer och fötter.

Nej nu babblar jag bara om inget alls så det är lika bra att sluta nu!
Bjuder på en gammal bild iaf.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/puss_47185673.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/mobilbilder-144_47185534.jpg

Det blev visst två...

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Växjö!

Ja helgen har spenderats i Växjö. Väldans trevligt må jag säga. Dock lyckades jag pricka in en helg då jag var tvungen att ha feber, halsont och konstant huvudvärk! Bra jobbat Malin. Men med panodil och ipren i kroppen så överlevde jag det också. Melvin har lekt med Magnus (katten) och finaste D klarade sig utan en allergichock.
Finns ju hur mycket roliga affärer som helst i Växjö, både klädaffärer och indrednig. När jag blir rik ska jag åka dit och spendera!

Hemma igen sedan klockan 16 ca. Borta bra men hemma bäst. Melvin slängde av sig skorna och stängde in sig på sitt rum och lekte så fort vi kom hem. Magnus i all ära, men leksakerna är nog snäppet bättre.

Jobb i möra i vanlig ordning. Har en riktig häst vecka framför mig med ett härligt 33 timmars pass som startar på torsdag klockan  7! Härligt värre...

En dusch på det här så är jag som ny igen...eller?

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helg!

Ja nu är det färdigjobbat för den här veckan. Najs! Hämtat skrutt hos dagmamman och nu ska vi äta lite. Gick bra att få upp honom i morse men han frågade om vi inte kunde ta semester...tänk om man kunde välja sånt själv.

Kvällen spenderas nog hemma med familje mys. Kanske hyr en film eller två. Tänder lite ljus och kurrar upp oss i soffan under våra nya filtar som kom hem idag. Ganska mysigt med regn ibland!

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lill lördag!

Ja onsdag idag och näst sista jobb passet för veckan. Skööönt!
Ikväll när jag kommer hem är dessutom den finaste av dom finaste hemma igen. Åååå va jag ska mysa och snuffa! Hämtade honom hos dagmamman igår och när vi kom hem somnade han nästan direkt. Fick väcka honom när E kom och skulle hämta honom så det blev inte mycket mys då ;-(.

Om tre månader har jag och älskling varit tillsammans i ett år! Jisses vad snabbt det går. Har en alldeles speciell liten överaskning som han ska få då, fina Vickan är så snäll och ska hjälpa mig med det. Krävs lite tid och planering så det är bäst att börja i god tid. Spännande spännande!

I morgon börjar jag klockan 7! Hur ska jag orka ta mig ur sängen, och dessutom få upp den tröttase treåringen i världs historien? Fasar redan kan jag säga. Men på ngt sätt brukar det  lösa sig och Melvin är jätte duktig hur trött han än är.

Har en dag idag då allt bara känns bläää. Tråkigt och jobbigt! Skulle bara vilja lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och ligga där tills mina fina kommer hem. Sover så dåligt på nätterna också. Skulle vilja vakna och känna mig utvilad. Måste vara en härlig känsla.

Nu ska jag gå och dra något gammalt över mig!

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Regn!

Ja idag regnar det lite smått. Ganska mysigt att sitta i soffan under filten med datorn i knät, och höra smattret.
Ledig dag idag. Ska hämta prinsen klockan 15 så han slipper vara hos dagmamman till 17 då E kommer hem. Lääängtar!
Skulle verkligen behöva städa och tvätta också. Varför ska sånt vara sååå tråkigt?

I morgon jobbar jag 14.45-22 och torsdag 7-15, sen är det helg för mig! Riktigt skönt att sluta tidigt och dessutom inte sova jour som jag alltid gör på torsdagar annars! På fredag em åker vi till storebror och flickvän i Växjö. Planerar att stanna till söndag, men eftersom dom har katt får vi väl se hur länge stora Finast klarar det. Han är väääldigt allergisk mot katter.
Ska bli mysigt att komma härifrån en helg och se lite annat. Önskar jag hade en hel drös med pengar liggandes så man kunde shoppa lite där, men sån tur har jag ju självklart inte.

Skulle vilja ha lite samkväm med flickorna framöver också. Vet inte riktigt hur vi ska få ihop det bara med jobb och sånt så det passar alla. Jaja någon gång ska det väl fungera!

Nu ska jag vara lite duktig och göra fint i hemmet!

Puss o kram


Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag igen efter en mycket braig helg!

Ja den här helgen har varit den bästa på länge. I torsdags fick jag ett infall och började messa runt till kompisar om att det skule vankas grillning och samkväm här på fredagen. Bra idé tydligen för folk kom det. Vickan, Danne Jonas Petra Maline Jocke Sara Fredrik Niklas Finduz Björn Kristin Josse Klittan Thomas och Linda intog baksidan. Himla trevligt och gott var det. Melvin var självklart med och njöt i fulla drag. Han somnade ute i trädgårds soffan vid 23. Söting!
Innan grillningen var Vickan och jag iväg och fixade present till Anna inför hennes 30 års fest som skulle äga rum dagen efter.

Lördag: Lämning av Melvin i stugan. På väg dit var vi ruskigt nära att köra på ett rådjur. Melvin blev rädd och sa att han trodde det var ett troll! Sen hem och fixa iordning sig och iväg på fääääst.
Mycket folk och mycket mat och dricka var det. Lite lekar och annat skoj fixades också.

Igår åkte fina Vickan och jag till Hjorten och badade och solade. När vi kom dit var Jeppe och Lollo där. Jag ringde hem till D och sa till honom att ta med sig Vickans Danne och komma ut. Sagt och gjort, efter ett tag kom dom och hade Niklas med sig också. Kristin och Björn hittade dit och även Klittan kom. Mot slutet kom Maline och Petra också. Vi blev ett litet gäng där på berget;-) Det bestämmdes att Pizza skulle bli dagens middag och den intogs på baksidan hos oss. Göttigt med lite flott sådär dagen efter!

Idag ska Melvin till tandläkaren. Förra året när vi var gick det kanon bra och han tyckte det var jätte roligt. Hoppas det går lika bra idag. 12.40 ska vi vara där och sen ska jag lämna Melle hos dagmamman innan jag ska jobba. Börjar 14.30 idag för vi ska tacka av en av flickorna som ska gå hem på mammaledihet. Tårta blire. Mums!

Nähä nu ska jag slänga in mig och sonen i duschen. Sen lunch och tandläkaren.

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Soooool!!!!

Ja idag verkar vädergudarna vara på bra humör. Lite mulet i morse men nu börjar det ordna upp sig;-)
Har lämnat fisen hos dagmamman och jag själv har ätit frukost. Ska nog ta och bege mig ut på baksidan och sätta mig och läsa och dricka en kopp kaffe till! Nice!

14.45 är det jobb. Melvin ska till E idag så när jag kommer hem från jobbet kommer det vara såååå tomt här. Ja finaste D är hemma men det saknas ju någon...
Prinsen har under heeela semestern antingen somnat i soffan alldeles för sent, eller så har han fått sova hos oss. Mysigt men ibland kan det vara skönt att få sova bara tillsammans med Daniel. Så igår samlade jag kraft och förberedde mig på kamp eftersom jag bestämt att Melvin skulle somna i sin säng i sitt rum som han brukar...När klockan slagit sovdags gick han så duktigt in i sin säng och la sig utan en enda protest! När jag suttit hos honom ett par minuter och Dada gjort samma sak, somnade han som en stock! Hurra hurra hurra säger jag! Att han lekt med grannen Elias hela dagen hjälpte nog till lite också, eftersom han var väldigt trött efter all lek och bus.

Nu kallar solen på mig, och lydig som jag är så ska jag gå ut till den.

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Back to work!

Ja idag är det slut på lata dagar och oplanerade saker. Semestern är över för denna gången och allvaret börjar igen. Tråkigt att inte kunna göra vad man känner för på dagarna med lillen, men samtidigt skönt att komma tillbaka till vardagen igen och träffa jobb flickorna. 14.45-22 står det på schemat idag.

Melvin var inte så sugen på att bli väckt i morse. "Jag har inte sovit klart än. Hör du inte vad jag säger mamma?!" fick jag till svar när jag klockan 8:40 väckte honom och sa att det var dags att åka till dagmamman. Väl där gick det bra med lämningen och han var nog lite glad att få träffa kompisarna igen.

Vill hitta mig något tjusigt till lördag kväll. Då blir det stort kalas för Anna Panna som fyller 30 år. Ska bli himla trevligt.
Planerar en lunch med fina Milla i veckan också så då kanske man kan passa på att kika lite.

Nähä kanske man skulle ta och göra sig i ordning nu och sen bege sig till jobbet!!!
 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()