Valborg

Godmorgon Du sköna!

Fin dag idag. Hoppas det blir varmt och skönt heeela dagen och kvällen. Vad ska Du göra ikväll?

Nu sitter jag på jobbet. Passar på att blogg lite nu för sen hinner jag nog inte. Jag hoppas att det blir en bra valborg med mkt god mat och massa vin;-) Blir nog väääldigt många kort tagna också för Vickan är ju vår egna lilla privata proffs fotograf hihi.

Dagens i-lands problem:
Mitt hår... färgen har jag inga problem med men det är ju såååå kort. Hon klippte ca 10 cm och det märks. Någon som har en fin peruk???

Nä nu kanske jag ska göra ngn nytta...typ dricka kaffe!!!

Trevlig valborg på dig Du fina och var rädd om Dig
Puss och kram
 

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ny dag, ny hårfärg!

Hej Du Fina!

Efterlysning: Var är alla kommentarer. Vill ju veta vem Du är som läser!

Har Du saknat mig? Har ju inte bloggat sen i söndags... Fy på mig!
Hm..kommer inte ihåg vad jag gjorde i måndag. Jo just det jobbade ju på em/kvällen och på dagen vårdade jag Finaste Daniel som var magsjuk. Vi var lite lata i söndags och köpte mat på Åhmans. Finaste tog västkustsallad på sina pommes och det var ingen bra idé...Han blev jätte dålig på kvällen och höll på hela natten och nästan hela måndagen också. Fick senare höra att en annan som åt där på söndagen hade haft det lika roligt under natten! Tror inte Daniel kommer äta västkustsallad på länge;-)
Igår var det min lediga dag. Finaste var hemma igår också så det blev lite mys i soffan när Melle var på öppna förskolan. På kvällen var vi hos Melles pappa som fyllde år i måndags. Jag fick även present av honom och hans flickvän. Fin fina glas och kastrull underlägg från Bohaget. Tack!

Idag lämnde jag Melle hos dagmamman och cyklade sen ner till frissan. Klippning och ny färg i håret. Blev lite ljusare i håret men absolut inte blond. Har aldrig varit såhär ljus i huvudet men jag tror att jag kommer trivas. Bra att vara lite ljusare till sommaren eftersom det bleks så mkt ändå. Tre timmar fick jag sitta i stolen och bli ompysslad. Skööönt.
Dom hade en elev där idag som tvättade håret och som jag fick huvudmassage av. Jag DÖÖÖR så skönt är det. Tur att det inte är lika skönt att tvätta håret hemma för då skulle Du få umgås med mig på toaletten!

Jobb idag 14.45-22 plus jour. Idag kommer en ny tjej som ska prova på jobbet. Vi behöver vikarier. Jag är nog inte så bra att gå brevid för jag glömmer att dom ska göra sakerna och gör allt utav bara farten själv. Men men det blir nog bra.
I morgon slutar jag 15 och klockan 18 bär det av till Väderskär med Vickan och co. Kul kul kul!!!

På fredag har jag och Finast varit tillsammans i sex månader och 1:a juli blir vi sambos på riktigt för då blir han av med sin lägenhet. Tiden går fort när man har roligt heter det visst!!!

Nu ska jag ta och packa min väska och bege mig ner på stan och se om jag kan hitta en present till Daniel.
Bjuder på några kort på Melvin.

 
En annorlunda hatt!

 
Spelar fotboll.                   Nya fina jackan.

 
Trevlig onsdag på Dig!

Puss och kram

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Helgen snart över...

Godkväll Kära Du!

Har Du haft en en bra helg? Min har bestått av fika, fika, fika och så lite fika! Magen är som en ballong och ser jag en bulle eller en kaka till så kräks jag. Men mysigt har det varit. I fredags var mamma med sambo här. Vi gick lite på stan och Melle fick nya kläder och en jätte snygg jacka. Jag fick en fin tunika/klänning och en sjal från Vero Moda. Fick även pengar och presentkort som funkar i alla affärer. Toppen!!! I går var pappa med sambo och mina systrar här. Fick blommor och den nya Escada parfymen Ocean Lounge som jag gått och trånat efter, så nu luktar jag mumma vill jag lova! Idag har familjen Dahl (alla utom fem) varit här. Fick ett jätte fint armband från Ogräs, bio biljetter (bra eller hur Milla) hudvårdsprodukter och nagel grejer. Nu kan jag både lukta och se bra ut;-) Fick även en tavla av min ex svärmor. Ett kort på mig och Melvin som hon har klippt och klistrat massa fint runt (vet att det heter något tjusigt men kan inte komma på vad just nu).

Usch sitter i soffan och mår nästan illa av allt fikande. Vi satt ute på baksidan idag så det blev mycket lek och bus. Blir ofta så när bröderna Dahl sätter igång. Melle hade kul med "kusinerna" så han sitter här i soffan och tittar på bolibompa och är väääldigt lugn och fin;-)

Nu ringde den yngsta Dahl brodern och sa att dom skulle komma upp. Hoppas Finaste Daniel kommer hem snart så han kan fixa fika för jag tror ärligt talat att det kommer en liten kräka om jag börjar plocka med det.
Jobb i morgon em igen. Jobbar kväll plus jour på onsdag och sen går jag dagpass på torsdag så jag slutar 15. Då packar vi väskorna och drar med Vickan och Danne mfl till deras stuga och firar valborg. Wiiiie ska bli så jägarns kul. Blir borta till på lördag. Tänk om vädret ville vara varmt och fint även då, vore inte fel.

Nähä nu ska jag gosa lite med sonen inan han ska duscha och sova.

Ha en trevlig kväll.
Puss och Kram

Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()

Lördag!

Hej Du Fina!

Då var 26 års dagen avklarad och jag har överlevt, men jag måste säga att jag tyckte det var lite stelt i ryggen i morse när jag skulle kliva upp!

Var ju på Tre Rum och Kök i går. Vinet och soppan var gott och chokladen likaså. Annars var det inget jätte roligt upplägg...Det var väääldigt mycket äldre damer där. Men vi hade kul vi Pippi flickor iaf. Pippi Carro och jag gick vidare till Räken och Harrys. Jätte kul även att det inte var så mycket folk. Det slank ner en del alkohol så jag var nog allt lite rund under fötterna när jag kom hem;-)

Idag kommer pappa med familj och ska fira mig. Vädret är ju strålande så vi ska bege oss ut på baksidan nu och sparka lite fotboll och leka i sandlådan.

Milla: Lycka Till idag med flytten till nya huset!

Ha en bra dag!

Puss och Kram

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Till idioten!

Nu har Du framfört Dina åsikter så var snäll och bespara mig fler! Skaffa Dig ett eget liv och skit i mitt!
Dra åt helvete eller gör vad Du vill, jag lovar att jag inte kunde bry mig mindre!!!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kurr i magen och sand i ögonen!

Godmorgon Du Fina!

Ja för mig är det iaf fortfarande morgon eftersom jag inte har pallrat mig upp ur sängen än! Måste nog göra det väldigt snart för jag är sååå hungrig. Orkar bara inte slänga benen över sängkanten;-)

Vad gör Du en dag som denna? Själv ska jag  ner på stan en sväng innan jag ska till jobbet. Ska se om det finns något fint och billigt som jag kan ha på mig i morgon när jag ska ut och skaka rumpa. Blir nog jägarns kul tror jag. Dom andra tjejerna verkar också pepp så det bådar gott! Finaste Daniel ska vara hemma med Melle i morgon kväll och busa.

Det ska bli skönt att få slippa sova jour i natt faktiskt. Få vakna upp hemma och vara ännu ett år närmare pension!!!! Undrar om jag alltid kommer ha ångest när jag ska fylla år?!?! Jag har haft det sen jag fyllde 20 vad jag kan minnas. Då hade jag precis flyttat till egen lägenhet och jag tyckte det var hemskt att vakna upp och inte ha mamma där på sin födelsedag. Jag grät t.om en skvätt och E tyckte jag var väldigt konstig...

Nä nu måste jag gå upp och äta. Bjuder på en bild från i lördags när jag visar en glimt av Finaste Daniels mage!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/3256_80498337820_667427820_2184499_3513478_n_36300215.jpg

Puss och Kram

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Till Anonym!!!

Kommentar från anonym: du är värd någon bättre än han
Nu har Du lämnat två kommentarer. Snälla Du vad är ditt problem igentligen? Vad vill Du få ut av det? Ska jag lämna den Finaste killen som finns och komma till Dig, Ditt fega patetiska lilla kräk som inte ens vågar stå för vem du är? Du måste ju själv snart inse hur patetisk och tragisk Du är. Har Du verkligen inget bättre för Dig, än att försöka förstöra för andra så tycker jag helt ärligt jätte synd om dig. Ditt liv måste vara väldigt ensamt. Skaffa Dig ett eget liv istället för att lägga Dig i mitt!!! Är Din avsikt att förstöra mellan mig och Daniel så säger jag än en gång: Lycka Till!!!

Till Er andra som tyvärr får ta del av idioten ber jag om ursäkt men jag kan inte hålla käften. Kan man göra något annat än att skratta åt stackaren???

Puss och Kram

Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()

Onsdag= 2 dagar kvar!

Godmorgon!

Har Du haft en bra natt? Lill skrutten och jag kom inte ur sängen förrän 9.15. Vaknade 8.45 men vi låg kvar och myste läääänge! Nu har vi suttit som klistrade framför bolibompa. Först Rorri racerbil till Melles stora förtjusning, och nu ett program om en liten baaaabis apa som är så söt. Jag ska lämna Melle hos dagmamman klockan 11.30 idag. Plutten ska vara ända till kl 18 för E slutar inte förrän då och jag jobbar ju. Fy han har aldrig varit längre än till 16 men iof så börjar han ju senare. Ska sen vara hos E tills på fredag när han kommer hem igen.

Igår kom Fina Flickorna hit. Melle tyckte det var väldigt skoj. Han blev lite extra förtjust i Petra som fick äran att följa med och kissa och komma in i rummet och säga godnatt;-) När jag gick in och hämtade honom klockan 4 i morse frågade han varför inte Petra och Vickan och dom andra var kvar...han hade tänkt leka lite med dom! Maline, du sa ju att du ville låna honom så när han blir leksugen på nätterna ringer jag dig;-)Bra va?!?!https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33125_36200791.jpg
Melle tittar på DH med tjejerna. Det ska ju börjas i tid!

Ska börja jobba klockan 14 idag. Min gulliga jobbarkompis sa till mig i måndags att hon kunde ta min journatt på torsdag så att jag fick vakna upp med mina kära på min födelsedag på fredag. Tack så mycket!
Idag fyller hennes dotter 18 år så då börjar jag tidigare så hon kan gå hem. Skönt när man är en sån liten arbetsgrupp som vi är för då är det nästan aldrig några problem om man behöver ändra på tiderna.

Mina nya gardiner sattes upp igår. Blev himla fin fint. Nu fattas bara nya gardiner till Melle och nya röda gardiner och en pappelina matta till köket!!! Man kan ju alltid drömma iaf.

Lägger in två bilder från igår när vi leker med lera och en ny duschad prins!
https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33117_36200682.jpg  https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33124_36200733.jpg

Ha en bra dag.
Puss och Kram

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

DH kväll?!

Hej Du Fina Vän, Fiende, Främling eller vilka som nu läser!

Måste först bara fråga anonym: Vad ville Du med din kommentar? Förstöra mellan mig och Daniel? Lycka Till säger jag bara!!! Jag och Daniel lever det liv vi vill leva tillsammans och vi kunde inte ha det bättre. Förstår att det sticker i både Dina ögon och öron när Du läser och ser hur vi har det. För även om jag inte har en aning om vem Du är, eftersom Du är en sån tönt och inte vågar skriva Ditt namn, så förstår jag att Du sitter ensam utan vare sig vänner eller pojkvän/flickvän och har ont i magen när Du ser och läser om sådana som mig som har ett bra liv. Tycker nästan synd om Dig Din lilla patetiska idiot!!!
Puss på Dig och fortsätt gärna att läs och få mer ont i magen för det är Du verkligen värd!!

Jaha tisdag idag vilket innebär ledig dag. Hemma mys men lill skrutten. Vi har spenderat morgonen i soffan framför massa roliga barnprogram. Har precis duschat och badat också. Melle det blötdjuret stod i duschen en halvtimme! Har han fått efter sin far. Ska hämta mina nya gardiner sen som nu kommit. Beställde från Jotex och fick 50% rabatt på beställningen. Tack och bock sa jag och beställde till både sovrummet och tv rummet. Finaste D har lovat att putsa fönstren...men han har sagt i flera veckor att han ska göra det men dom är fortfarande lika smutsiga så än har det inte skett. Jag putsar gärna inte fönstren eftersom jag tillhör pygmé folket och måste klättra på stolar och ha mig för att nå. Och när man ska putsa utsidan måste jag sitta med röven ut genom halva fönstret och hålla mig i för glatta livet, samtidigt som jag fösöker putsa med andra! Ja Du hör ju...rena livsfaran!

Ikväll är det ju DH och nu flickor undrar jag om Ni vill komma hit? Har både barn och man hemma men den lilla mannen går och lägger sig kl 20 och den stora mannen kan vi placera i sovrummet,-) Har ju tecken först men är hemma efter 19, så om det låter som en bra ide är det bara att lämna en kommentar lr messa så jag vet.

Till Tobias från Melle: Du ska komma nu och så är det bara för jag bestämmer annars är det inte sjysst!
Ja han sa så precis och när jag sa att Du jobbade blev han sur!!!

Om jag skulle ta och se över det där med lunch nu. Finaste kommer om 40 min och är hungrig så det vore ju synd om han inte fick något att äta.

Vi kanske hörs sen. Ha en fin dag.

Puss och Kram

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

Haha!!!

Fick ett kort från i lördags som Vickan tog. Hon var sååå flitig med sin nya kamera kan jag lova!!!


https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/dsc_01752_35996416.jpg

Jag ser extra trött ut och Finaste ser extra överförfriskad ut! Haha tur man kan skratta åt eländet;-)
Gud vad jag ÄLSKAR den karln!!!!

Puss och Kram
                                              

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Måndag= fyra dagar kvar som "ung"

Hejsan!

Ja som rubriker lyder så har jag bara fyra dagar kvar som ung. På fredag är jag gammal och bortglömd!  26 låter så hemskt gammalt så jag blir mörkrädd!!! Bara väntar på att alla krämpor ska komma...att jag knappt tar mig upp från golvet när jag lekt med Melle. Att det tar en kvart innan jag kan räta upp ryggen ordentligt på morgonen för att jag blivit stel över natten. Att jag svär och hytter med näven åt "ungdomarna" som för liv utanför huset på natten eller tränger sig före i matkön. När det händer, ja då är det riktigt illa!!!

Lördagen blev ju inte riktigt som planerat. Tanken var att vi skulle till Vickan och Danne och kolla på film. Dom skulle bara till Thias först och äta lite mat så vi gick ner till honom också. Anna och Anders var där och sen kom Lisen och Niklas också. Klockan gick och det blev mer och mer folk och mer och mer alkohol (inte för mig. Drack ett glas vin och två bacardi) Men vi hade sååå kul där i köket så vi kom aldrig därifrån! En del nya ansikten men annars bara roligt känt folk. Vickan och jag var såååå trevliga och snälla mot alla och gjorde inte narr av någon...eller hur Vickan!?!?! Nej men det var riktigt kul faktiskt. Senare kom även Petra och Jonas. Ja säg vem som inte var där iof. Halva Viken var nog där och stackars Thias såg väldigt förvirrad ut ett tag när det var mer okänt än känt folk hemma hos honom;-) En del gick vidare ner på stan men jag och Finast var duktiga och gick hem. Blev ju som sagt inte riktigt som jag tänkt men det blev ju bra ändå!

Igår var jag Vickan och Petra duktiga och tog en promenad. Gick ner till kvännaren och hälsade på Milla och hennes Dennis i det nya fina huset. Dom är så duktiga och lägger golv och målar om. Blir så fint och till helgen så går lasset med deras bohag. Då mister jag min favvo granne....men vi kommer ju ses ändå som tur är!
Efter promenaden städade jag och Daniel trapphuset och sen gick vi till Daniels yngsta bror som fyllt år. Massa god paj och trevligt sällskap.  På kvällen kom lill skrutten hem också. Mys mys mys.

Hade ett evig styr med att få ur han ur sängen i morse. Klockan 8.20 fick jag gå in och bära honom ur sängen för att hinna till dagmamman till 8.45. Jag har inga problem med morgonpigga ungar utan med en sjusovande unge istället!
Jobb idag som vanligt så finaste D hämtar Melle hos dagmamman och sen har dom sin grabb kväll med allt vad det innebär! Skulle gärna vilja va en liten fluga på väggen och se vad dom gör. Kan tänka mig att dom sitter i soffan och fiser och kollar på snabba bilar med coola motorer på datorn!!! Inte svårt att älska dom där två!

Ska på blogg fest ( ja jag vet, det låter väääldigt nördigt) i augusti. Vickan jag och Milla ska åka. Vet inte så mycket om det ännu men det är någon krog på östermalm som har hyrts om jag inte är helt ute och cyklar. Ska bli väldans roligt att åka.

Har förresten varit ganska effektiv på morgonkvisten. När jag hade lämnat skrutt hos dagmamman så cyklade jag till Willys och handlade lite. Skönt att handla på morgonen när det inte är så mycket folk. Hoppas Du antecknade det nu för det är ju väldig intressant för Dig att veta att jag handlat menar jag;-)

Nu ska jag lägga mig i soffan och pilla navel ludd innan jag ska laga lite lunch åt mig och älsk som kommer hem och äter på sin lunch.

Ha en bra dag Du Fina!
Puss och Kram

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

Kommer inte på någon bra rubrik...

Hejsan Du!

Det här kommer inte bli det mest intressanta inlägg jag skrivit...Har inget annat för mig just nu bara.
Igår var vi ju som sagt hemma hos E. Ja hela natten faktiskt för E hade inget äpple hemma att locka ut latmasken med på mig och Finaste, så vi sov på soffan. Vi orkade verkilgen inte gå hem och D hade druckit lite rusdryck och var inte körklar, och som Du vet är jag lite sär och inte har körkort. Meeeen jag börjar bli mer och mer sugen på att ta ett så vem vet, en dag kanske ni ska stanna hemma för då kanske jag är ute i trafiken!!!!

Vad ska Du gör en dag som denna? D är just nu på en föreläsning som någon känd klättrare/friluftsmänniska håller på Ludde skolan. Jag kände mig måttligt road över att följa med så jag kom med den smarta ideén att han skulle ta med sig sin äldsta bror, och tänk att det nappade han på. Hihi slapp jag följa med och låtsas se intresserad ut;-)

Är bjudna på fest ikväll men jag känner inte riktigt för det. Skulle bara vilja ta det lite lugnt. Nästa helg ska jag ut och helgen efter det är det valborg och då blir det ju lite kalasande också. Men men vi får väl se hur det blir.

Jag är såå trött. Somnade sent och vaknade tidigt. Melle slog upp dom bruna kl 7!!! Inte likt honom precis. Kanske skulle passa att låta kudden äga mig lite nu innan D kommer hem...Ja men det lät ju som ytterligare en bra idé. Två smarta ideér på en och samma dag! Hur ska det är sluta?!?!?!

Hej på Dig!
Puss o kram

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Friday night

Hej Du Fina!

Skönt med fredag? Min fredag har varit skön. När Finaste kom hem från jobbet så åkte vi hem till E. Satt på hans balkong i solen och det var riktigt varmt och skönt. Var och hämtade Melle hos dagmamman och han var så trött så han somnade direkt när vi kom tillbaka till Eric. Lill fisen min!!! Nu har vi ätit massa mat och jag är i vanlig ordning proppmätt. Men gott var det, fläskfile och hemmagjorda klyftisar med hemmagjord bearnaise sås och även kantarell sås. Mums fillibubblan va gottigt. Vet inte vad som händer och sker ikväll. Blir nog att vara kvar här och kanske titta på en film eller så.
Vad ska Du göra en kväll som denna?

I morgon hoppas jag på en fika med flickorna mina. Annars har jag inget planerat. Det är ju någon form av föreningsdag i morgon så det kanske blir att gå och strosa lite där. Hoppas att det blir lika fint väder i morgon som det varit idag.

Petra och Vickan, hur har det gått med Er tenta idag? Är ju övertygad om att det gick hur bra som helst!!! Ni är sååå duktiga.

Nähä nu ska jag nog jäsa ner mig i soffan och se om det är något vettigt på tv:n.

Trevlig fredagkväll på Dig.
Puss och kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vi!

Istället för att att tag i det jag borde fastnade jag istället bland alla kort. Dom på mig och Daniel är sen nyår. När min Finaste får lite i sig så ska han alltid sjunga och då måste han alltid ha en mikrofon att sjunga i. Som vanligt blev det en fjärrkontroll som  syns på andra bilden! På den första bilden har han fått på sig någon form av störtkruka?!?!?

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/jag-och-daniel_35567216.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/jag-o-daniel_35567191.jpg

Sen hittade jag massa kort på melle. Bjuder på ett par från då och nu!!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/melle7_35567239.jpg  https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/melle-10_35567423.jpg  https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/melle-3_35567327.jpg  https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/melle-8_35567401.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/melle-2_35567312.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/melle-6_35567384.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/melle-5_35567371.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/melle-4_35567357.jpg  https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/melle-1_35567275.jpg  https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/melle9_35567252.jpg

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

Hej Du glade!!

Fina fina Du!

Jobbar Du, pluggar eller slappar Du idag? Kanske städar Du och tvättar eller gör något annat riktigt spännande? Jag själv gör inte så mycket för tillfället. Ska jobba sen i vanlig ordning.

Gårdags kvällen var inte upphetsande på något vis! Finaste D jobbade till 18. Kom hem och duschade och myste en stund och sen drog han iväg igen för att hjälpa sina bröder och kom inte tillbaka förrän 21. Kul Jul! Jag var iof inte så rolig heller kanske. Koma trött och seg och skulle lätt kunnat gått och lägga mig vid 18.
Ååå vill att det ska hända något roligt. Något oväntat och oplanerat. Känns som vardagen bara rullar på med jobb och sådana där "vardags saker".  Nästa fredag fyller jag år (hua så otäckt) och då ska jag ut med flickorna på jobbet. Det är någon tjej kväll på Tre Rum och Kök men vin och choklad provning (kan det bli bättre?!?!) smink tips, och massa annat skoj så det ser jag fram emot. Men det är planerat sen lääänge och inget sånt där spontant som jag är ute efter. Tänk om det damp ner en triss lott i brevlådan med en x antal miljoners vinst på! Eller om dom ringde från tv4 och sa:" Grattis Malin idag ska du få komma till studion och skrapa och du kan vinna minst 10 000 kr i månaden i tio år". Jag skulle ju inte tacka nej i alla fall...Dra ihop sina nära och kära och åka iväg någonstans och bara ha det så skööönt. Som det känns nu skulle jag bli överlycklig om någon ringde och frågade om vi skulle åka till Vimmerby eller Oskarshamn eller något annat ställe och bara dricka kaffe! Aja är väl inne i någon sådan period då jag vill att lite oväntade saker ska ske.

Pratade med kära bror igår. Han ska flytta till Växjö efter sommaren. Hans tjej bor där och han är nästan aldrig hemma i Totebo ändå längre. Varför betala massa pengar för en lägenhet man bara sover i? Kul för honom och det tar ju inte så lång tid för oss att åka till Växjö och hälsa på heller. Lite mer spännande att åka till Växjö än Totebo;-)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/jag-och-tobias_35566353.jpg
Jag och min bror Tobias på Volbeat konsert i Lund mars 2009


Saknar mina tjejer...Vad gör ni i helgen? Kan vi inte försöka slita oss från våra upptagna liv och ta en fika? Hur låter det Milla, Vickan, Petra och Maline?

Nu blir det att duscha, göra sig i ordning, laga mat, diska och sen dra till jobbet. 15-07 står på schemat denna gång!

Ha en fin dag!
Puss och Kram

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Skandal!!!

Hej du Fina!

Inget bloggande igår och ett sent inlägg idag...det är ju verkligen skandal?! 
Gårdagen spenderades i alla fall hemma men prinsen. Vi lekte och myste sået stod härliga till! E kom förbi på en kaffe och Melle passade på att visa hur duktig han är på att göra kullerbyttor. På kvällen hade jag teckespråk igen. Var jätte kul. Fick den värsta huvudvärken så tyvärr fick jag ställa in den planerade DH kvällen med flickorna:-( Försökte titta på det med det gick inte. Aj aj aj. Självklart hade skrutten svårt att somna. Det är ju så typiskt när man själv bara vill våldta kudden och dra täcket över huvudet. Vid 22 hade han fortfarande inte somnat så då fick han sova hos oss. Till slut somnade han men på tok för sent. Min son är väääldigt morgontrött och sover mer än gärna både till 8 och 9. Sa till honom i går kväll att jag skulle väcka honom jättetidigt idag och då fick jag till svar "det är härligt mamma"!!! Tror inte han tyckte det var så härligt när jag väckte honom klockan 6 i morse. Vill inte vakna och skulle bara vila en liiiten stund till. Men till slut kom han upp ialla fall. Han är så duktig min babis;-)

Började jobba 7 idag. Skönt faktiskt och jobba lite normala tider. Slutade 15 och då har man ju ändå mycket av dagen kvar. Har varit en riktigt slapp dag på jobbet. Sen lunchen har vi suttit i solen på balkongen. Skööönt. Inte alla som kan göra det på sitt jobb. Fick även ett glatt besked igår...efter sommaren kommer jag börja jobba heltid. Kanon bra. Blir även lite natt på schemat vilket betyder mer pengar. Jippi!

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Finaste jobbar över i vanlig ordning. Soffan ser väldigt inbjudande ut...kanske blir en powernap tills han kommer hem?
Hur har Din dag varit?

Puss och Kram


Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tiden går saaakta!

Godkväll Du Fina!

Ja tiden går verkligen sakta just nu. Sitter på jobbet och vill bara gå hem till mina Fina som väntar. Innan jobbet tog Melle och jag en promenad. Var ute och gick en timme och det var så skönt i solen.
Är ledig i morgon så Melle får vara hemma med mig och mysa. Kan vara skönt med en extra dag ledigt. Får se vad vi hittar på. I morgon kväll är det ju DH också. Dubbelavsnitt dessutom*lycka*! Flickorna kommer till mig och tittar, myyysigt.

Nähä nu ska jag försöka fördriva tiden med ngt tills jag får gå hem....

Trevlig kväll och natt på Dig!

Puss och Kram

Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()

Måndag och jobb igen!

Godmiddag kära Du!

Trött på all påskmat? Jag har faktiskt inte ätit så mycket påskmat. Åt det när vi var i mammas stuga men sen har det inte blivit mer. Bra det för jag är igentligen inget stort fan av det. Igår var tog vi en slappar dag. Vi var ute en sväng på förmiddagen och Melle cyklade till Tre T för vi skulle köpa kaffe. Han trampade på som tusan lilla skrutten;-) På eftermiddagen åkte vi till Finaste D:s mamma. Alla bröder utom en var där med sina familjer så det var livat kan ja lova. Melvin lekte och busade med sina "plast" kusiner och hade jätte roligt. Dom var ute en sväng och spelade fotboll också. Han har en tråkig hosta så tyvärr lekte och busade han lite för mycket och fick kräkas två ggr. Skulle ju gått på bio med Mina flickor men jag hoppade över det och var hemma med skrutten i stället. Får bli en annan gång!

Nu ska vi äta lite sen frukost. Sen blir det nog att gå ut en sväng. Jag jobbar idag 14.45-22. Blääää

Puss och Kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Härlig Dag!

Godkväll kära Du!

Har du haft en bra påskafton? Vi har haft det så skönt och mysigt både igår och idag. Igår när lill skrutt kom hem så gav vi oss ut i trädgården och letade efter påskägg. Det var en klurig påsk hare som varit här för Melle fick leta länge. Till slut hittade han det i sandlådan! In och mumsa lite och sen blev det lek på rummet. Vi spelade fotboll och lekte med bilar till vi alla tre var helt slut. Kvällen spenderades i soffan med Talang på tv:n.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33019_35029457.jpg  https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33022_35029581.jpg  https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33036_35029779.jpg  https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33051_35029981.jpg 


När vi vaknat och ätit frukost så bar det iväg till min mammas stuga. Påsk haren hade varit där också så det blev ytterligare en jakt på ägg. Resten av dagen har spenderats ute i det varma och härliga vädret. Bland annat har det blivit lek i sanden och så gick vi ner och kände på vattnet. Det såg varmt ut men det var det inte kan jag lova!!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33093_35032207.jpg  https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33059_35030167.jpg  https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33060_35030283.jpg  https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33064_35030437.jpg 

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33065_35030658.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33067_35030928.jpg  https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33074_35031086.jpg  https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33076_35031234.jpg  https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33081_35031433.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33081_35031433.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33086_35031550.jpg  https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33087_35031891.jpg  https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33089_35032041.jpg  https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33098_35032447.jpg

Som Du ser har det varit en jätte härlig dag!

Puss och Kram



Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Glad Påsk!

Hej du Fina!

Har din dag hittills varit bra? Min dag började inte så värst...för det första vaknade jag på jobbet med huvudvärk. Skulle ta bussen hem som jag brukar och den går 6.48. Det tar en minut att gå till busshålls platsen så jag brukar alltid gå 6.43 så jag vet att jag hinner. Klockan är 6.42 och jag håller på att klä på mig och vad får jag se då? Jo bussen åker förbi!!! Sitter jag på den? NEJ eftersom den inte ska gå förrän om 6 minuter. Gahh blev så arg! Fick ringa hem till Finaste och be han hämta mig. Ok att bussen kan vara sen men inte ska den gå för tidigt!? Kom hem i alla fall tack vare älskling.

Har Du mycket påskpynt hemma? Jag har inget alls! Jag brukar alltid ha lite påskblommor men i år kom påsken lite för fort för att jag skulle hinna med tror jag. Men men Melvins påskägg är fixat och klart tills han kommer i alla fall. Han ska till farmor och farfar och fira lite påsk innan han kommer hit.

Finaste D jobbar ett par timmar idag. Vet inte hur länge det blir. Funderar på vad vi ska äta för mat idag. Ska inte äta påskmat idag för det blir det ändå mycket av i helgen. Hm vet inte vad jag är sugen på. Har Du några förslag?

Nu ska jag ner till tvättstugan och se om det är ledigt. Sen ska jag städa lite och göra fint.

Ha en bra dag och ta hand om Dig
Puss och Kram

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/pask08-cult-design_34883120.jpg

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Längtar...

Längtar efter Finaste M och Finaste D. Vill bara åka hem och mysa ner mig i sängen och känna deras underbara doft, vakna och se deras Fina ansikten.
Vill inte lägga mig i en tom säng  i jour rummet. Vill inte vill inte vill inte!!!!

Kan inte Du tycka liiite synd om mig i alla fall????

Puss och Kram

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Torsdag=sista jobb passet för veckan!

Fina Fina Du!

Hur har Du det idag, denna lite gråa och trista dag? Jag har haft sovmorgon idag. Skönt. Torsdag idag vilket innebär jobb 14.45-07.Gårdagens em och kväll spenderades i vanlig ordning på jobbet. Kändes ovanligt långt och drygt att jobba igår. Var trött och det hände inte så mkt så det var nog orsaken. Fick sluta en timme tidigare så det var ju skönt. Finaste D hämtade mig och när vi kom hem tände vi ljus och kröp ner i sängen direkt. Ingen tv eller dator. Bara jag och den Finaste. Så mysigt. Det är så lätt att sätta sig framför tv:n och fastna i något program och sitta där tills man ska sova. Man behöver lite kvalitets tid ibland. Det är så lätt att vardagen bara rullar på och man "glömmer" varandra. Tror det är ännu lättare att det blir så när man har småbarn, för det är så mycket kring barnet och jag är först och främst mamma. Har man ett förhållande finns det ju faktiskt ett vi också. Nog om det!

Påsken är snart här. Hur ser Din påsk ut? Åker Du runt till nära och kära eller ska Du vara hemma? Vi ska åka runt lite. I morgon har vi inget planerat men på lördag ska vi åka till min mammas stuga och äta mat och på söndag blir det att åka till D:s mamma och äta. Alla storhelger är ju riktiga äta helger;-)

Den Finaste slutar kl 14 idag så vi hinner med liiite mys innan det är dags för mig att åka till jobbet. Skulle behöva åka och handla också för både kyl och frys gapar tomma, men det få väl bli i morgon.
Nähä nu ska jag ta mitt trötta skinn och hoppa in i duschen.

Ha en bra dag!
Puss och Kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hur kunde jag glömma?

Glömde ju skriva att bloggen fyller en vecka idag! Hipp hipp hurra för...bloggen?! Eller hurra för mig som skrivit både en och två gånger varje dag i en vecka? Aja skit samma! Du har i alla fall läst mitt bladder i en vecka så jag kanske ska säga grattis till Dig som stått ut? Lämnar nog detta osagt och nu har jag bjudit på ännu ett meningslöst inlägg!

Puss på Dig

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

Mellanmjölk?!

Hej Du Fina!

Läste igår ett inlägg på bloggfamiljen.se som Rickard Engfors skrivt, Du vet han dragartisten, stylisten och altl vad han nu är. Han skrev att vi lever i mellanmjölkens land. Att man i Sverige ska vara "lagom",dvs inte synas eller höras för mycket men heller inte synas eller höras för lite för då försvinner man i mängden. Låg och tänkte på det igår när jag hade en av mina svin-trött-men helt-omöjligt-att-somna kvällar. Han har ju så rätt. Sverige är verkligen ett sånt land. Man ska ha sina egna åsikter och sitt eget tycke men inte stöta sig med någon annan. Man ska va sig själv, men för den skull inte ha konstiga kläder eller någon konstig frisyr eller hårfärg som kan reta någon annan. Man ska säga vad man känner och vill, men oj vad fel det blir om Du säger något som kan verka stötande för någon annan. Ju mer jag tänker på det desto mer inser jag att jag nog verkligen är en "mellanmjölks svenne". Jag vill inte vara den som syns eller hörs mest. Jag sticker inte ut i vare sig kläder eller hårfärg/frisyr. Jag är inte ful men heller inte snygg och jag är ingen man lägger märke till på stan eller på nattklubben... Jag har väldigt dåligt självförtroende i vissa saker men super bra i andra. Jag kan vara väldigt dömande och kanske ha förutfattade meningar om såna jag inte känner, men that´s me! Vill jag vara sån då?! Svaret är nog: JA. Jag vill nog vara den där typiska "mellanmjölks svennen". Jag är så fruktansvärt lycklig och trygg med min fina familj. Jag är fantastiskt glad över mina vänner och speciellt mina "nya" Fina flickor som jag bara älskar att umgås med. (ni vet vilka ni är va?) Är jag tråkig för att jag vill vara mellanmjölk? Är det bättre att vara lättmjölk eller kanske standard mjölk? Ja vet i fan! Jag är i alla fall som jag är och det har jag tänkt fortsätta vara också! Är omgiven av människor som jag älskar och jag blir även älskad tillbaka så något bra måste det ju ända finnas i mig, mellanmjölks Malin.  Hm...vet inte varför jag gått och grubblat så mycket på detta men nu har jag i alla fall fått skriva av mig. Kanske inget roligt eller intressant inlägg att läsa men ego som jag är så bjuder jag på det!

Gårdagen var ju min lediga dag. Satt en stund ute på baksidan med det var ganska kallt faktiskt så jag blev inte så långvarig där. Hämtade skrutten på ÖF och sen gick vi och köpte glass som utlovat. Melles pappa var med också. Tittade efter en fleecejacka till honom också men hittade ingen bra. Vi ska beställa en softshell jacka till honom från P.O.P och då kan det vara bra med en fleece under. Melvin var så trött när  vi kom hem så han slocknade i soffan (ja jag erkänner, jag också). Vid 17 tiden kom mormor och sen stack jag till jobbet för tecken kursen. Sååå kul. Var ju flera år sedan jag gick sån kurs men vissa saker sitter fortfarande kvar och andra inte. Får ju tänka på att jag börjar bli väääldigt gammal också och då kan man ha lite svårt att få nya saker att fastna på hjärnan. Senil vid 26 hur ska jag då va vid76??? Skrämmande tanke! Var en stund hos Fina Petra också och pratade och åt smaskig fruktsallad och glass. Alltid lika trevligt. Dock var vi alla aptrötta så vid 21 blev det hemfärd. Syns igen på söndag då vi ska på bio, "män som hatar kvinnor". Det Ni!

Idag är en sån dag då jag saknar Finaste D som en tok. Varför är det så vissa dagar? Har du också sådana dagar eller är det bara jag som är fel skapt? Blir kanske så när man jobbar som jag gör också. D slutar 16 och jag börjar 15. Vid 22 när jag slutar så är han komatrött och då kanske man bara sitter uppe någon timme och sen är dagen slut. Men jag ska inte klaga. Har ju ett jobb som jag trivs med och det är det inte alla som har. https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/dsc02044_34683218.jpg
Lämnade Melvin hos dagmamman förut och nu ska han vara hos E till på fredag då han kommer hit igen. Då ska vi se om påskharen varit här och lämnat något ägg i trädgården. Spännande som tusan ju;-)

Jaha detta blev visst ännu en novell a lá Malin, hoppas ni inte somnat av allt bladder.
Ni som läser får gärna kommentera. Vissa av er är jätte duktiga men jag har ca 20-25 läsare varje dag och ni måste väl också tycka något?
Nu ska jag ringa Fina D och berätta hur fin han är och hur mycket jag älskar honom.

Ha en fin dag.
Puss på Dig

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Nu är våren kommen, nu är våren kommen,tralla lalla laaaa!!!!

Hej på Dig!

Hur är vädret hos Dig? Här i "Vika" är det ju bara sååå underbart. Solen skiner och fåglarna kvittrar. Har varit och lämnat Melvin på öppna förskolan. Idag träffas alla dagmammor och barn där för en gemensamm påsklunch! Melle har sett fram emot det för efter maten ska dom få glass. Vilken lycka;-) Han har verkligen blivit stor nu min lillaskrutt. Han har varit blöjfri på dagen i över två veckor, och inatt sov han utan blöja för första gången. Han somnade ca 20.30 och vaknade kl 8 i morse och gick då upp och kissade på toaletten. Är han inte duktig så säg?! Ska även tillägga att han kl 6 drack en hel flaska lella (välling) och somnade om utan att gå upp och kissa. Trodde det här med att sluta med blöjor skulle bli en lång och tuff tid men icke! Självklart kommer det säkert bakslag och det händer en olycka någon gång men det hör ju till.
Har verkligen delade känslor över att han blir större och klarar mer själv. Det är jätte kul att han kan och vill göra saker och ting själv, samtidigt som det känns som det går för fort...det var ju inte länge sen vi var där på operation och väntade på att få höra det första skriket. Men men det är ju bara att acceptera att han inte kommer vara en liten baaaabis hela livet!

Idag ska min Finaste jobba över. Min kära mor kommer in i eftermiddag och ska vara hos Melvin för jag har teckenspråks utbildning på jobbet mellan 18-19 och sen ska jag till Petra för vår tisdags date! Dom finaste tjejerna träffas varje tisdag ock kollar på DH (desperate Housewifes). Alltid lika trevligt.

Hämtar Melle kl 14 idag och då ska vi gå och köpa glass och sätta oss vid vattnet och bara mysa och njuta.

Nu ska jag gå ut på baksidan i solen och njuta av min lediga dag!
Hoppas Din dag blir fin!

Puss och Kram på Dig

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Måndag

Hej Du!

Sitter i soffan med en kopp kaffe. Har varit och lämnat Melvin hos dagmamman. På måndagar har dom gymnastik så jag lämnade honom där. Jag jobbar 14.45-22 idag. Måndagarna är Melvin ocg Daniels mys dag. När Finaste Daniel slutat jobba hämtar han Melle hos dagmamman. Oftast är det Melvin som får bestämma hur kvällen ska se ut. Väldigt ofta åker dom till en av Daniels kompisar som håller på att bygga en bil, och bilar är ju det absolut roligaste som finns enligt Melvin, så där trivs han kan jag lova. Annars brukar dom kolla på bil filmer på datorn eller spela Mario Kart. Melle gasar och Daniel styr!
Dom är så söta tillsammans. Senast i morse sa han "Dada är min och så är det bara".

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33006_34433332.jpg
Melvin påväg till dagmamman


Funderar på om jag ska vara duktig och städa lite här hemma...Har absolut ingen lust med det. Nej det ska jag ta mig tusan inte göra. Innan jag ska till jobbet ska jag göra absolut ingenting!!! Bara va en soffpotatis med datorn i knät. Ska bara laga lite lunch sen för Daniel kommer hem då och äter. Gör korvstråganof (stavning?) snabbt och smaskigt.

I morgon är jag ledig men ska till jobbet kl 18 för vi har teckenspråks utbildning en timme på tisdagar. Sen blir det DH hos Petra. Myyyys

Kommer säkert med en update ikväll. Ha en trevlig måndag och gå ut i solen om Du kan.

Puss och Kram

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Kvälls mys!

Godkväll!

Äntligen har lill skrutt kommit hem. Det har blivit mycket bus, mys, kramar och pussar. Har precis kommit in från lite lek ute. Kastat kulor och lekt i sandlådan. Nu sitter vi i soffan och kollar Bolibompa.
Lägger ut lite bilder från ikväll.

Puss och kram på Dig!


https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv32978_34365949.jpg 
Kärlek!!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv32984_34366103.jpg 
Coola killen!


https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv32985_34366257.jpg 
Världens Finaste Melvin


https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33000_34366832.jpg   https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv32990_34366554.jpg   https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv32975_34365767.jpg   https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv32903_34327395.jpg 
Lek i sandlådan                 Kastar kulor                       Bus                                      Melvin leker fotograf

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lill Skrutt & Finaste Daniel

Här har ni killarna i mitt liv!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv32920_34327573.jpg  https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv32787_34326589.jpg  https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv32762_34326326.jpg  https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv32733_34326040.jpg  https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv32591_34325766.jpg  https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv32539_34325584.jpg  https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv32491_34325426.jpg  https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv32489_34325285.jpg 

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv32226_34324952.jpg  https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv32057_34324812.jpg  https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/mobilbilder-211_34324567.jpg  https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/mobilbilder-206_34324486.jpg  https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/mobilbilder-149_34324189.jpg

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Söndag!

Hej på Dig!

Hade Du en trevlig lördag? Jag hade super kul med dom Finaste tjejerna. God mat och dryck och självklart massa skratt och skvaller! Tack alla tjejer för att ni kom!
Igår skulle ju jag och Daniel grilla. Gick bra tills vi skulle tända upp grillen och insåg att vi inte hade någon tändvätska! Stekte köttet istället och sen satt vi ute i solen på baksidan och åt. Gott och väldigt mysigt.

Sitter och väntar på att Lill Skrutten ska komma hem. Nu har han varit borta på tok för länge och det känns i mamma hjärtat. Ska eventuellt gå med Milla och Wilma och kolla på deras nya hus sen. Vädret ser ju ut att ordna till sig. När jag gick upp var det grått och tråkigt och det hade regnat, men nu skiner solen.

Finaste Daniel är hos en av sina bröder. Deras mamma skulle bjuda sina söner på lunch och bara umgås en stund. Fem söner som gapar i kör...stackars svärmor;-)

Lägger ut lite bilder från gårdagen. Kanske skriver mer ikväll.
Ha en trevlig söndag!

Puss och Kram

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv32958_34330358.jpg  https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv32968_34329241.jpg     https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv32953_34329050.jpg   https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv32957_34328816.jpg
  Nina Lisen                        Milla Petra Nina                  Vickan Maline                      Petra Nina 

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv32945_34328440.jpg  https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv32944_34328308.jpg  https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv32938_34328003.jpg   https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv32935_34327848.jpg
Maline                                Milla                                   Vickan Milla Lina Maline          Petra Nina Lisen

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lördag...Wiiiie!!!!

Hejsan i det underbara vårvädret!

Vaknade vid 8.30 när Finaste Daniel skulle till jobbet. Kunde inte somna om så jag gick upp och hämtade datorn och kröp ner i sängen igen. Skönt. Efter en stund fick jag mess från fina Milla. Söta Vickan och hon skulle ut till Lager och sen ner på stan, och det passade ju bra för jag behövde lite rusdryck inför kvällen. Lager gick vi snabbt över och sen bar det iväg ner på stan. Milla var på jakt efter en jacka. Det blev en likadan skinn jacka från Vero Moda som jag har. Dom är sååå fina och snygga så det blir nog bra. Vi köpte en kaffe och glass (bara Vickan som var duktig och motstod) och satte oss nere vid vattnet. Såå mysigt och varmt och skönt i solen. Ska se om jag lyckas lägga upp en bild.
När vi satt där kom Västerviks Tidningen fram och ställde en fråga och tog en bild så Milla och jag hamnar i tidningen. Haha vet inte om killen fick ihop något vettigt svar för Milla och jag pratade samtidigt och han såg lite förvirrad ut ett tag;-)
https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/mobilbilder-216_34223333.jpg
Daniel jobbar som sagt...vet inte hur länge. Hoppas han slutar snart för jag vill grilla idag. Plocka fram utemöblerna och sätta sig på baksidan i solen. Så härligt.
Vad ska Du hitta på idag? Tjejerna kommer vid 18-19 tiden och då blir det nog fart på oss skulle jag tro. Tänk att man har så mycket att prata om!

Trevlig dag på Dig. Ska ta mycket bilder ikväll och lägga upp i morgon.

Puss och kram På dig.

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Kwäller

Godkväll på Dig!

Har Du haft en skön dag? När Finast slutat jobba åkte vi och tittade på ett gårdshus. Jag hade haft ganska höga förväntningar på det och fantiserat hur det kunde se ut...men oj vad besviken jag blev:-( Visst det var väl charmigt och så men inget för oss. Man kom in i en väldigt liten hall där dessutom tvättmaskin och torktumlare huserade. Innanför hallen låg den minsta toalett Du kan tänka dig. Toa stol, handfat och en liiiten dusch. That´s it! Hade inte gått att få in ett stort badlakan ens såg det ut som. Köket var konstigt planerat och ena överskåpet satt konstigt och täckte halva fönstret?! Vardagsrummet var väl ok men inget märkvärdigt. Fanns iof en fin kamin där men det luktade väldigt mkt eld och ved i hela huset, och vem vill gå och lukta majbrasa året om? En brant och smal trapp ledde upp til övervåningen där två små sovrum låg. Sen var det inget mer!!! Varken Daniel eller jag såg något positivt med det. Just det...det var en uteplats som tillhörde gården också. Några stenplattor i en fyrkant på gräsmattan. Ett litet bord och två stolar kanske skulle få plats. Nä fy det var inget för oss och inte ett dugg bra för Melvin. Har ni en fin trea på nedre botten eller med balkong som ni inte behöver så hojta till;-)

Efter besvikelsen åkte vi runt lite och träffade lite folk. Sen åkte vi ut till Lager 157 (heter det verkligen så...nu blev jag osäker) aja Du vet nog var jag menar. Där mötte vi upp min bror och flickvän. Kikade lite där inne och jag var framme och klämde lite på ett par skor jag så gärna vill ha. Men inget köp den här gången heller.
Sen bar det iväg ner på stan för lite mat. Gott och trevligt. Blev komamätt bara så vi åkte hem efter maten och somnade en stund på soffan både jag och Finast. Sköönt med en liten soff lur. Finast är ute och går. Jag hade gärna följt med men har så satans ont i halsen igen. Blir aldrig av med skiten. Haft det i två veckor nu. Försvinn!!!!

I morgon kommer ju tjejerna. Ska bli så kul. Wiiie! Nähä nu ska jag se om det går något vettigt på tv att se på. Kanske hyra en film? Ska jag rösta för nar Daniel kommer hem.

Hörs i morgon. Trevlig lördag kväll på Dig. Hoppas Du får tillbringa den med någon speciell.

Puss och Kram


Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lyckas jag med detta då?

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/dsc02092_336128381_34124968.jpgan
Jag Petra Vickan
Snodde bilden från Vickan...Fick jag det?!

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hur svårt kan det va?

Godmorgon!
Ja eller en så god morgon är det inte för min del! Slutade jobbet klockan 7 och åkte bussen hem. Nar jag kommer hem och ska gå in i trapphuset så är dörren låst och mina nycklar har Finaste lagt i brevlådan inne i trapphuset. Vi har bara en nyckel eftersom Finaste lyckats supa bort sin. Bara att ringa och be honom komma hem med fastighetsnyckeln så jag kan komma in. Väl inne i lägenheten slår jag ner min bakdel i soffan med laptopen i knät. Har suttit från 7.20 till nu,9.30, och försökt lägga upp en profilbild. Har jag lyckats? NEJ!!! Har ju som ni ser lyckats ändra utseende på bloggen men syns någon bild på mig? ICKE. Jag måste ju va totalt störd som inte lyckas. Jag tror(vet) att jag gör precis som man ska men inte fan kommer det fram någon bild. Ååååå blir så arg. Får se om jag ger mig på ett nytt försök eller om jag ger upp nu. Nog om det.

Det ser ut att bli fint väder idag också "lycka"! Blir nog en tur till Tofvehult för en fika men älskling. Det är ju ett perfekt ridväder också så jag kanske skulle ta och höra med Cissi om hon ska till stallet idag. Red förra fredagen och i söndags.
Min lilllasyster Mikaela har två islandshästar så i söndags var Melvin och jag där. Han har aldrig varit i närheten av hästar men sagt att han inte tycker om dom. När vi kom dit gick han rakt in i hagen och sa att det var hans hästar och att han skulle rida nu. Det är nog mest snack tänkte jag och när han väl ska rida törs han nog inte. Eller hur! Han satte sig upp framför mig,tog tag i tyglarna och sa" spring då hästen" Herregud vad han skratta när vi sen travade en bit. Jisses!
Efter en stund sa han till mig" nu får du gå av mamma för jag ska rida själv". Så det var bara för mig att kliva av och gå brevid. Fick inte hålla i honom men jag tog ett stadigt tag i hans overall som han inte märkte. Kanske blir en ryttare av honom? Min skrutt det där;.)

Nähä nu börjar det kurra i magen. Dags för frukost. Vad ska Du göra idag? Hoppas Du kan vara ute och njuta av det härliga vädret.

Puss på Dig

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

Godkväll

Hej Du!

Har Du haft en bra dag? Min dag har varit toppen. Min date med Lisen var trevlig. Mycket att prata om som vanligt;-) Även att vi inte träffas så ofta så kan vi alltid prata med varandra om allt och det är skönt. Sitter på jobbet och inväntar natt personalen som kommer klockan 22. Känner mig trött och jag blir nog inte uppe så länge idag. Andra gånger har klockan varit både 02 och 03 innan jag pallrat mig in i vår säng i jour rummet!! Beror på vem som jobbar natten och vilka som är roliga att prata med.

Saknar min lill skrutt massor. Han är hos sin pappa över helgen. Har inte träffat honom alls idag och då blir det extra jobbigt.  Har inte hänt många gånger att jag inte träffat Melvin  varje dag. Även om Eric har honom kan jag ju inte hålla mig borta...mamma är ju trots allt bäst!? Pratade med Melvin i telefonen förut när han skulle gå och lägga sig:
-Hej mamma vad gör du?
-Jag jobbar. Vad gör du?
-Varför då? Jag ska sova nu säger pappa. Mamma jag älskar dig och du är gullesöt. Hej då puss puss
Sen la han på! Världens finaste skrutt kan jag lova. Tänk att han snart fyller tre...var tog dom tre åren vägen igentligen?

Har försökt lägga upp en profil bild men jag lyckas inte. Tänkte att det kanske skulle vara trevligt om Du ser vem Du läser om. Aja får väl flörta lite med bloggproffsen Milla och Vickan och se om dom kan hjälpa mig;-)

Har inget planerat inför morgondagen och det hör inte till vanligheterna. Min finaste slutar 13 i morgon så om det är väder blir det kanske en liten tripp till Tofvehult och fika. Läääänge sen jag var där nu.
Ska Du hitta på något roligt i morgon?

Sov Gott och mys lite extra med din älskling(ar) brevid Dig,tänk på stackars mig som får ligga helt ensam i en liten säng på jobbet...Nej värs så farligt är det inte men lite ensam känner jag mig allt...

Hörs i morgon igen. Var rädd om Dig
Puss på Dig

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Våren är här!?

Hej Du!
Vilket väder det är ute idag! Jag har haft sovmorgon idag och när jag slog upp min bruna klockan 9.30 och drog upp rullgardinen blev jag såååå glad. Man hör fåglarna kvittra och solen lyser. Diverse blommor börjar ploppa upp i gräsmattan och framförallt, det luktar vår. Härligt härligt. Hörde av min finaste att det skulle bli ännu varmare i helgen. Hoppas.
Börjar jobba 14.45 idag. Har sovande jour också så jag slutar inte förrän 7 i morgon bitti. Men det kan det vara värt eftersom jag inte jobbar några helger, och det är inte så vanligt inom vården vill jag lova. Snart kommer Lisen hit på kaffe och prat. Mysigt.
Ser fram emot lördag för då kommer dom bästaste tjejerna hit för mat,vin? och myyys. Min finaste får snällt pallra sig härifrån;-)  Nähä om jag skulle ta på mig lite kläder och kladda på lite smink i fejjat...a det kör vi på!!!

Blir inte Du lycklig av detta väder?

Njut av våren och Dina nära och kära
Puss på Dig

Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()

Update!

Hej du!
Andra inlägget för dagen...inte illa. Sitter på jobbet. Är väldigt lugnt. Tittar lite på "Rent hus" samtidigt. Usch tycker det är det äckligaste programmet jag någonsin sett. Hur kan man bo så som vissa av dom gör? Visst dom är vuxna människor och får bestämma själva hur dom vill ha det hemma, MEN det stackars lilla barnet har inte valt att bo sådär. Stackars liten!!!
Kom på förut att min finaste och jag firar fem månader idag. Ska ha lite extra mys ikväll när jag kommer hem;-)
Jobbar till 22 men nu sa precis min kära chef att jag får gå hem. Tack för det!!!

Hoppas Din dag varit bra.
Hörs i morgon

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

The Debut!!!

Ok...då kör vi!!!!
Välkommen till min blogg. Tänk att jag, blogghataren nr 1, skulle skaffa en egen blogg. Trodde jag verkligen inte. Vem ska tycka att mitt liv är något intressant att läsa om? Aja det märks väl ganska snart om det är någon där ute som läser. Har massa kompisar som bloggar och som jag följer.
Den här bloggen kommer handla om mig, min familj, och min vardag. Jag hoppas att ni har lite överseende om det ser konstigt ut eller om det står konstiga saker här, för jag kan absolut inget om hur man får sin blogg att se sådär snygg och inbjudande ut som så många har. Får testa mig fram helt enkelt.

Igår var det tjejkväll i vanlig ordning hemma hos Vickan. DH stod på menyn och självklart massa skratt,skvaller och mys.
Milla och jag var hurtiga och cyklade dit, och det kändes i kroppen att jag varit sjuk i nästan två veckor. Trött är bara förnamnet på hur jag kände mig när jag kom hem. Blev att bums krypa ner i sängen med älskling. (Iof inte fel)
Idag står jobb på schemat. Jobbar 15-22. Hade verkligen tänkt cykla till jobbet men efter en cykeltur i morse då jag lämnade lill skrutt hos dagmamman insåg jag att det kommer göra för ont i halsen. Inget kul att gå hela kvällen med aj aj i halsen, så det blir den lata varianten att hoppa på bussen.
Jaha det här var då mitt första inlägg i MIN blogg. Blev ju en halv novell;-) Nu ska jag se om jag kan klura ut hur man ändrar utseende och sånt på bloggen. Kan tänka mig att det kommer ett till inlägg innan den här dagen är slut...känns som jag redan är beroende!!!

Ha en trevlig dag och njut av vårvädret.
Puss på dig

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()