Nytt år ny blogg!

Ni hittar mig här

Permalink Livet Kommentarer (2) Trackbacks ()

Vi har ju sjukstuga här. Mitt matvrak til...

Vi har ju sjukstuga här. Mitt matvrak till son har ätit lite yoghurt och en halv pannkaka på hela dagen. Han är verkligen sjuk på riktigt!!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Har fått förklaringen till att skrotis sov...

Har fått förklaringen till att skrotis sovit dåligt i natt. Han var lite extra trött när han kom hem från dagmamman, och när han inte ville äta förstod jag vad som var på gång. Feber!! Kul. Verkligen kul.

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Klockan är nu 7.15 och jag har varit vaken...

Klockan är nu 7.15 och jag har varit vaken i en timma! Mina söner brukar alltid sova som man ska på nätterna, men inte i natt. Dom har avlöst varandra kan man säga. Jag längtar till kvällen. Det här kommer bli en lång dag!!!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Daniel sover. Milo sover. Jag vill sova. M...

Daniel sover. Milo sover. Jag vill sova. Melvin somnade klockan 20 men kom upp för 10 minuter sen och tyckte jag var skapligt konstig som sa till honom att gå o lägga sig igen. Han trodde nämligen det var morgon och att han äntligen skulle till dagmamman och träffa kompisarna igen. Han tog sig en powernap kan man säga, för nu vrider och vänder han sig som en liten mask i sängen låter det som! Känns som jag kan bli sittandes här i soffan längre än vad jag tänkt!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Melvin och jag har varit o handlat. Melvin...

Melvin och jag har varit o handlat. Melvin åkte pulka och jag drog honom lätt som en plätt. Dit. Hem var det inte lätt som en plätt med två svintunga påsar och ett otympligt blöjpaket. Inget fick ju plats i pulkan där Melle satt heller. Hur fan tänkte jag ?!?!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Värk!

Jag har mensvärk, tandvärk, mensvärk, huvudvärk och sa jag mensvärk?

Gårdagen var mycket bättre med lunch hos mamma och sedan middag hos Lindvall/Polgar tillsammans med Adolfsson/Lundgren.

Nä men jag ville väl mest bara tala om att jag lever (med värk dock) och så.
Nu ska bäbis badas så roligare än såhär blir det nog inte!

Permalink Babbel/Barn Kommentarer (0) Trackbacks ()

Varför varför varför???? Vad har jag gjort...

Varför varför varför???? Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Det är orättvist! Förbannade jävla mens jag HATAR dig!!!

Permalink Livet Kommentarer (3) Trackbacks ()

Såg förresten på typ Nelly.com att det fin...

Såg förresten på typ Nelly.com att det finns löslugg! Då undrar bara jag hur man fäster den utan att det syns? Alltså vanligt löshår kan man ju fästa utan att det syns, men en lugg?! Smart grej om man som jag tycker det är svin snyggt med lugg, men ångrar sig innan det ens är färdigklippt!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mammor och barn har varit här idag. Efterl...

Mammor och barn har varit här idag. Efterlängtat! Trött som en gnu är jag men nu är det bara att ladda batterierna för samkväm med The Dahl's! Kalkon-middag ska tryckas så buken står i fyra hörn. Bäst att kladda på lite smink nu så jag inte skrämmer dom små barnen. Är skapligt jävla ful idag!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ja jag vet att det är SKIT TRÅKIGT med såd...

Ja jag vet att det är SKIT TRÅKIGT med sådana här inlägg, men just för tillfället hinns det inte annat. Ang 2010 inlägget så tar det sig. Vågar typ lova att det kommer den här veckan... Ikväll är det kalas för storebror. Det är nu det drar igång. Alla dessa kalas överallt. Kommer bli tjock!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag dricks det kaffe för glatta livet. De...

Idag dricks det kaffe för glatta livet. Det behövs om jag säger så! Håller även på med "året som gått" på datorn, men det tar ju sin lilla tid att gå igenom alla bilder samtidigt som två barn ska stimuleras och utfodras. Har jag tur hinner jag bli färdig innan det här året är slut...

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kalas o sånt idag. Har nu för tredje gånge...

Kalas o sånt idag. Har nu för tredje gången på en timme sövt om bäbisbarnet. Han ser ut att sova så gott, men så fort jag lämnar sovrummet så hörs det joller från hans säng. Tillslut övergår jollret till skrik och då är det bara att söva om. Att rävsova är bäbisbarnet expert på!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hade en mycket bra nyårsafton måste jag sä...

Hade en mycket bra nyårsafton måste jag säga. Melvin o Liam höll låda till 1.30! 10.45 slog han upp sina bruna i dag. Jag känner mig bakfull trots att jag inte drack en droppe. Idag blir det inte så avancerat känner jag!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()