Fredag

Så var det fredag igen. Den här dagen kommer se ut som resten av veckans dagar har gjort så det blir ingen speciell fredag idag inte!

Dimma ute idag men ingen ny snö, än så länge.

Blä blä blääääää

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bowling

Melvin tyckte det var jätte roligt att bowla igår. Han orkade ju inte hålla klotet som man ska göra, men hittade snabbt en egen teknik som funkade. Tror det kommer bli besök i bowlinghallen framöver om Melle får bestämma.

Efter bowlingen blev det middag från Jane´s matkällare. Göttigt som tusan. Blev dock inte så långvariga då jag inte mådde 100.
Idag blir det att avancera ordentligt med packningen. Mamma kommer in med fler kartonger och hjälper till med lite packning. Stora fina jobbar över till 18 och lillskrot är hos E.

Inte nog med att flytt står på schemat för helgen, två kalas ska klämmas in också...allt på en gång.

Ett par bilder från igår:


Kingen!


Melvin som fotograf


Första försöket


Melvin ville ta kort på sitt klot


Så duktig


Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sun!

Hör o häpna...idag skiner solen! Ett par minus o snön glittrar fin fint.

Hade en trött skrotis i morse, men efter en påminnelse om att han ska bowla i em, så hoppade han glatt ur sängen. Han är kingar loss ordentligt när han bowlar på wii´t, får väl se hur det går IRL;)

Annars har väl inte dagen så mycket att erbjuda förutom packning, packning, o packning. Längtar till måndag då vi (förhoppningsvis) har landat i nya lägenheten och den gamla är städad o färdig. Ska bli skönt att komma härifrån känner jag. Vår hyresvärd är ganska knepig och har ideér, men det slipper vi ju snart.

Hade igår fått för mig att det var säsongspremiär av DH. Gissa om jag blev besviken när det visade sig att så inte var fallet. Skit också. Men nästa vecka är det och då sitter jag bänkad kan ja lova!!

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kaos...

Ja kaos lr ngt kan man väl kalla allt just nu. Mitt uppe i packning/flytt, bor tydligen i Sibirien och det kan inte sluta snöa, jag är sjukskriven och kan inte va uppe som en normal människa vilket leder till att packningen går vääääldigt långsamt eftersom D jobbar hela dagarna. I helgen sker flytten, äntligen, men hur den ska gå till och hur jag ska klara av det är en annan femma.

Men men Melvin skrotisen mår bra och är pigg o gó och det är ju huvudsaken! I morgon ska han och hela familjen Dahl bowla. Jag försöker mig inte ens på att lämna hemmet i så många timmar, utan får helt enkelt komma senare då vi ska äta middag tillsammans. Ska bli lite spännande att ge sig ut utanför lägenhetens väggar en stund, för det har jag inte gjort på ca 2 veckor. Är sjukskriven fram till 3/3, men fortsätter det såhär blir det väl längre.
Ååå vill bli "normal" igen o kunna gå till jobbet, hämta o lämna Melle hos dagmamman, handla, ja helt enkelt leva normalt igen. Kunna glädjas över det fantastiska som faktiskt kommer hända. Men men den dagen kommer väl också, så det är bara att härda ut!

All snö är väl inte mycket att prata om. Det tar helt enkelt aldrig slut! Förra året i maj när vi firade Melles födelsedag, var det varmt o härligt. Vi satt ute och fikade och hade paketöppning. I år får vi väl bygga en snögrotta och ha kalas i, för all denna snö lär inte hinna smälta bort till dess. Optimist javisst!!!!


Positivt o glatt inlägg det här blev...meeeen, någon dag vänder det, o då jävlar ska det firas!!!!


Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()