Måndag o första "riktiga" dagen på min led...

img_6807 (MMS)

Måndag o första "riktiga" dagen på min ledighet. Vädret är ju inte av det roligaste slaget precis. Vet inte vad dagen har att erbjuda, både skrotis o jag är sega. Planterade blommor o rensade landet igår. Fint blev det men min foglossning tyckte det var mindre fint kan ja lova!  Den här fick jag av skitungen igår.

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Plötsligt händer det!

Efter närmare 20 försök att komma fram hos försäkringskassan var det en röst som fråga om jag ville bli uppringd när det var min tur! OOOO JA! Inte nog med det, damen som ringde upp sa att ett beslut var skickat och skulle nå mig i början på nästa vecka, o så vitt hon kunde se var det beviljat. Är det inte alldeles fantastiskt. Ska jag för en gång skull slippa bråka med dom? Ropar inte hej riktigt än...

Lördag o D är i STHLM. Skulle dit o hämta något åt någon...bra koll jag har!
Idag går studentbalen av stapeln. Lillasyster ska gå, och på sig har hon klänningen jag hade när jag gick balen.
Just nu tycker jag väldigt synd om dom som ska gå, för det har regnat till o från hela morgonen. Det är inte lite lätt duggregn som kommer ner heller!

Innan jag beger mig ner och tittar på alla fina människor ska mamma hjälpa mig att handla blommor som ska planteras här. Kan absolut ingenting om blommor och vad som överlever ute eller inte. Kunde man plantera vita orkideér ute överallt skulle jag va lycklig.

Duschen nästa.
So long!

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Försäkringskassan!

Vilket jävla påfund det är! Har sedan i måndags försökt ringa dit. Har jag kommit fram? Nej då. I onsdags sa en vänlig röst: "du har plats 647 i kön. För närvarande jobbar 121 handläggare" Hur i helvete länge skulle jag fått sitta i kö om jag inte lagt på luren? Tills lördag fm klockan 9 eller?!?! Har ringt varje dag hela veckan på olika tider, och från i onsdags är det nu en röst som säger: "just nu har vi hög kundbelastning. Var god försök igen senare" När fan då? Det spelar ju ingen roll vilken tidpunkt man ringer. Det går inte komma fram. Inte kan jag göra mitt ärende via internet heller, för det jag väntar på är ett beslut om min havandeskapspenning gått igenom eller inte, vilket jag innerligt hoppas eftersom jag jobbade min sista dag igår! Förbannade jävla skit, är det snällaste jag kan säga just nu!

Räkningar är väl ett annat jävligt dumt påfund?! Precis betalat dom och det är ju ett fantastiskt nöje varje månad.
Är på krigsstigen rejält idag känner jag, o stackars den som kommer i min väg, det kommer ta hus i helvete direkt!

Saknar min skrot också och det gör inte det hela lättare.

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

SMS-inlägg

img_6807 (MMS)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vissa dagar känns magen större o vissa dag...

Vissa dagar känns magen större o vissa dagar mindre. I dag känns den mest GIGANTISK! Hur stor unge är det där inne igentligen?!?!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Läste precis att Katrin Zytomierska o Bin...

Läste precis att Katrin Zytomierska o Bingo har fått sin lilla Ringo. Blir nog en cool unge eftersom både Bingo o Katrin verkar va sköna människor. Va ja ville ha sagt me detta vet ja inte, men nu vet du iaf! Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

När det värsta regnet kom igår sprang Skro...

img_6807 (MMS)

När det värsta regnet kom igår sprang Skrotis in, snabbt som attan, o hämta sitt paraply! Tänk att regn kan va så kul.

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Måndag

Japp måndag igen vilket innebär starten på min sista jobbvecka. Har tre dagars arbete framför mig, och sen blir det långledigt för min del. Hoppas dom här sista 3 1/2 månaderna går snabbt tills han i magen kommer, annars blir det nog drygt. Men kroppen min behöver vila, det visar den väldigt tydligt, och det är inte riktigt läge att ignorera kanske. Som tur är har jag skrotis som kommer hålla mig sysselsatt och naturligtvis alla fin fina brudar o grabbar!
Men oj vad jag kommer sakna "pippi-brudarna"....

Har precis klickat hem en klänning. Maline ditt tips gav idag tur. Även att jag varit inne där förut så fanns det idag en klänning jag hoppas ska passa. Tack sweetie!

Hade igår Vickan Danne o Calle här på fika. Alla mina hembakade sju sorters kakor föll i smaken ;-)  

Har en fyraåring som tror att han bestämmer allt här hemma, och han säger det till mig också. Finns väl ingen som kan göra en så förbannad som en trotsig fyraåring? Tror t.o.m att han går in för att testa mina gränser o se hur långt han kan gå. Ena stunden är han den värsta som finns (får man säga så?!) o i andra den mest underbara. Lite schitzo kanske? ;-)

Dusch, packning o lite mat. Sen iväg till jobbet!

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Klänning!

Vart får man tag på en klänning när man är en tjockis som jag??? Har kollat på jag vet inte hur många sidor på nätet, o visst finns det fina klänningar, men inte som man får plats med en bäbismage i. Många har dragkedja i rygg eller sida och då blir det problematsikt. Jag vill liksom inte ha ett tält på mig, bara för att jag har stor mage.

Någon som har tips om sidor med snygga klänningar? Den ska passa både till vardag och lite festligheter.
Snälla HJÄLP!!!

Puss o kram

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Verkar som min kamp mot myorna ger vinst t...

Verkar som min kamp mot myorna ger vinst till mig! Ligger ute i solen som en val o svettas. Verkligen sommar idag. Skrotis är på grönt veckoslut med dagmamman och dom har ju verkligen toppen väder. Storebror ligger inne o sover. Lite tung i huvudet idag verkar det som... Blir lite kalas för Melle i em. Pappa m familj kommer då. I morgon blir det ev grönt veckoslut. Ja vill ju också klappa grisarna o kycklingarna. Är visst traktor "race" i morgon och det är ju lycka för skrotis. Nähä nu ska jag svettas lite till! Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sommar!

Ja idag  har det varit sommar ute. Har suttit i solen ett par timmar och fått lite färg. När jag satt där och gotta mig slog det mig: hur ska jag lyckas få färg på baksidan? Att ligga på mage är bara att glömma, så hur ska jag bära mig åt? Kunde inte komma på någon bra lösning så jag får väl va likblek på ryggen och det.
Något mindre trevligt är tandvärken som kom igår. Varför? Har väl aldrig haft tandvärk annars?!

I natt har vi en gäst i form av storebror. Han skulle ut med jobbet och behövde sovplats. Trevligt!
På tal om gäster så har vi även mindre trevliga gäster i form av myror! Va fan ska dom här inne och göra? I morse när jag kom ut i köket var dom överallt. På golv, diskbämk och skåp. Vidriga små djur som jag gladeligen ska förgifta och döda!!!

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hade en nöjd son igår som fick väldans ...

Hade en nöjd son igår som fick väldans massa fina paket. Fantastiskt skönt väder på kvällen fick vi också. Har jobbat idag och mitt huvud gillar inte vädret idag. Skallebank till tusen! Han i magen styr me ngt också. Har haft massa samandragningar hela dagen... Lugn i fin bäbis. Vill inte träffa dig riktigt än! Är ledig ett par dagar nu så då ska jag försöka vila ordentligt. Ska nog se lite repriser av DH nu som jag missat. Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Minns det som igår när vi fick se två stre...

img_6807 (MMS)

Minns det som igår när vi fick se två streck på stickan, höra hjärtljuden för första gången, känna sparkar, gå på ultraljud, o inte minst dagen då vi ringde på klockan till förlossningen 6.55 och allt började på riktigt. Den lätt blåa bäbis som dom höll upp, och som inte alls var en Malva, utan en perfekt Melvin. Klockan var då 11.53 o livet som mamma började.  Grattis älskade unge!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hur kunde jag glömma?

Som bekant blir skrotis 4 år i morgon. Och varenda födelsadag har hans fina nuna kunnat skådats i VT. För 5 min sen slog det mig att jag inte har skickat in ngt till tidningen! Va fan!!! Innan klockan 9 i morse skulle det ha varit inskickat igentligen, men jag skickade snabbt som fan iväg ett mail med ett kort. Så nu håller vi alla tummar och tår för att det kommer med. Men med min sedvanliga tur är väl det bara att glömma. Melvin bryr sig knappast om vilket men hur i helvete kan jag va så glömsk? En gång om året ska väl inte va så svårt att komma ihåg?! Nu kommer jag ha ångest över detta i 14 dagar också...

Annars ser det väl väl ut som vanligt med snoreri o sånt. Jobbar ikväll och i morgon till 13. Sen blir det att hämta hem födelsedgsbarnet och fira.

Varmt är det idag och mitt huvud gillert inte. Yr i knoppen mest hela tiden. Ska nog lägga ner mi´n trötta kropp en stund så jag orkar med kvällen :-)


Om inte bilden kommer med i morgon är det iaf denna!


Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gårdagen bestod av 4 års kalas o 25 års...

Gårdagen bestod av 4 års kalas o 25 års kalas, dvs jag är feberfri. Däremot är ju inte förkylningen över men den ska jag ju dras med i ca 4 månader till! Stora o lilla fina har trampat iväg till affären o jag passar därför på att vila en stund. Hade väldigt trevligt igår kväll på 25 åringens kalas. Lagom med folk o lagom med berusat folk också för den delen. Stora fina har varit lite tung i huvudet under dagen;-) men lite frisk luft gör nog susen! Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag har jag: Snorat, vilat, spelat mobils...

Idag har jag: Snorat, vilat, spelat mobilspel, snorat, ätit frukost, snorat, läst bloggar, snorat, vilat, förflyttat mig till soffan, snorat, ätit snorat snorat o snorat. That's it!!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

En jävla massa feber o ÄNNU mera snor bl...

En jävla massa feber o ÄNNU mera snor blev mitt fall. Bara att inse att jobb inte hade funkat idag, och istället ligger jag som en padda i sängen o glor. D diskar och plockar o är allmänt duktig. Ute är det bajs väder o jag önskar för tillfället att vi hade en tv i sovrummet. Har dåligt samvete över att folk får jobba på sin lediga dag, bara för att min kropp är svag o inte orkar något alls. Panik över att jag bara kommit på två saker att köpa till min älskade skrot som fyller 4 på tisdag. Ska nog dra täcket över huvudet o ruttna bort en smula! Puss o kram

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Malin vs bacillerna: 1-1

Malin vs bacillerna: 1-1

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag blir så trött! Jag blir så JÄVLA trött...

Jag blir så trött! Jag blir så JÄVLA trött!!!!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kan va så att jag inte alls blivit drabba...

Kan va så att jag inte alls blivit drabbad av baciller, utan gått o blivit allergisk! Det är ju alldeles fantastiskt. Ja menar, jag har aldrig varit allergisk eller så mot något förut under mina 27 år, så det är väl självklart att jag ska bli det nu när jag är gravid o allt. FANTASTISKT är allt jag har o säga!!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag känner fortfarande doften av nyklippt ...

Jag känner fortfarande doften av nyklippt gräs. 1-0 till mig i kriget mot bacillerna!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nä nu JÄVLAR!

Nu blir jag riktigt förbannad! Fick nämligen oväntat, icke trevligt, besök inatt. Av vem? Jo av en förkylning!!!!!
Seriöst, har dom där äckliga bacillerna stormöte titt som tätt och bestämmer vems kropp dom ska bosätta sig i?
Har dom en lista på favvo kroppar där dom trivs extra bra och kan gotta sig i länge? I så fall måste jag ju va en V.I.P på denna lista eftersom dom gör allt för att besöka mig både nu o sju. Hatar dom små jävlarna.
Jag ser det där äckliga slem monstret från tv reklamen framför mig, att han sitter där i näsan o halsen o skrattar sitt djävulsskratt.
Men ok, är det krig ni vill ha, så ska ni fan i mig få krig. Jag utmanar er baciller att sitta kvar i min kropp dom resterande ca 15 veckorna som jag har kvar av min graviditet. Sitt kvar där ni, för ni verkar tycka extra mycket om mig som gravid.
Det här med att sitta kvar ett par veckor, försvinna ett par för att sen komma tillbaka är ju bara mesigt. Sitt kvar där hela tiden nu istället om ni klarar det era AS.


Puss o kram

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Men va fan!?!?!

Har skrivit två inlägg via iphonen som bara vägrar att ploppa upp. Ja fattert inte. Vad är fel? Säkert något nytt nummer som det ska skickas till nu igen. Hade skrivit två låååånga inlägg men nu kan jag inte komma på vad det var. Blir så trött när saker o ting inte fungerar.

Sola skiner iaf idag på min lediga dag. Melvin o jag ska ner till MVC och lämna kissprov. Hade GBS? bakterien med Melvin och dom vill försäkra sig om att jag inte har det nu också. Jag är ju expert på att få UVI annars!
Melvin e snorig så det står härliga till. Hoppas febern kan slippa besöka oss bara...

Känns som den här veckan kommer slå rekord i att gå långsamt. Eftersom jag jobbade både lördag och söndag så känns det som att det borde vara torsdag i morgon o inte onsdag. Meeen så är ju inte fallet. Ledig i helgen iaf och Melvin ska till farsan Baloo. Undrar vad stora fina o jag ska hitta på då.

Nu får Melle snart ett psykbryt på mig eftersom jag lovat att han ska få spela dator medan jag gör mig i ordning.
Just nu står han på huvudet i soffan och rabblar konstiga meningar på något främmande språk....

Skulle inte bli förvånad om dom "försvunna" inläggen dyker upp nu.

O förresten så är statistiken fortfarande väldigt hög, men dom ända som gett sig till känna är Pippi-Marie och Maline.
Bra tjejer!

Puss o kram

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Sista natten nu då... Min kropp gillert v...

Sista natten nu då... Min kropp gillert visst inte nu i mitt tillstånd. I morgon ska jag ligga i sängen HELA dagen o vila. Stora o lilla fina kommer hem efter 16 så då får jag nog allt masa mig upp;-) Tror skrotis är inne i någon utvecklingsfas som det så fint heter. Han gråter för minsta lilla och blir sur i tvär både nu o sju. Känns t.o.m som han blir trött på sig själv imellanåt... Inte lätt o va liten, o framförallt inte med en gravid mamma som inte har så mkt tålamod för tillfället. Men han är bra go ändå. "sov gott mitt lilla hjärta" sa han till mig innan han somnade. Då glömmer man snabbt att han varit ett monster under dagen! Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vaknar visst aldrig till efter natt jobbet...

Vaknar visst aldrig till efter natt jobbet... En natt kvar, sen ledig ett par dagar. Äh kan inte komma på ngt o skriva! Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jamen det är ju ett fantastiskt väder ut...

Jamen det är ju ett fantastiskt väder ute idag. Körningen på flygfältet blev självklart inställd. Melvin sitter o spelar på datorn och jag är mest sur på vädret. Daniel åkte för att hyra en film nu. Vad finns annars o göra? Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Danonino heter ju självklart yoghurten o i...

Danonino heter ju självklart yoghurten o inget annat!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blev lite fynd på underklädesavdelningen...

Blev lite fynd på underklädesavdelningen på cubus. Mkt fint hade dom där. Va inne en sväng på Lindex också, o jösses vad mycket söta bäbiskläder dom hade! Blev helt sjuk. Måste hålla mig borta från sådana ställen för annars kommer ungen ha hur mkt kläder som helst, innan han ens är född! Snabb visit i vimseby o när vi kom in i stan åt vi sallad på Kannan. Har varit en mkt bra dag på alla sätt o vis, och klockan 22 är det dag för jobb. Puss o kram Förresten, har ni ätit dom där små barn yoghurtarna, youplait lr va dom heter? Där kan vi snacka om att det knuller i mun!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Drar snart iväg på en liten tripp med Vick...

Drar snart iväg på en liten tripp med Vickan. Grått o trist ute så det livar nog upp dagen lite! Vi drar till storstan Vimmerby! Det ni!! Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sov väder!

Skulle kunna sova hela dagen i det här pissvädret. Regn och kallt. Tror inte Melvin skulle va så nöjd om jag gjorde det dock... Huvudet är tjockt av namn till den nya familjemedlemmen. Tjockt är väl iof dumt och säga eftersom vi inte lyckas komma överrens om några namn. ETT pojknamn är vi ändå ganska överrens om, men inte till 100%. Flicknamn har vi knappt disskuterat eftersom vi båda tror på en snoppunge till. Melvin tycker att Arn är ett ypperligt namn!!! Nej tack!
Graviditeten stod stilla i början kändes det som. Nu dom sista 9-10 veckorna har det bara rusat fram. Säkert kommer det en period nu där det står stilla igen. Skulle vilja få datumet nu också när den lilla ska tas ut. Vet ju att det blir i början av september, ja kanske t.o.m i slutet av augusti. Beror på hur mycket tidigare dom tänkt sig. Om det ska bli i samma vecka som med Melvin så är det den 2 september. A ja det blir när det blir!

När vi skulle sova igår sa Melle "mamma, du är min lilla geting". Undra vad han mena med det!?!?

Puss o kram

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Testing

Har nu lagt till en sån där störig grej, att när jag skriver ett nytt inlägg kommer det automatiskt upp på facebook. Vet inte om jag gjort rätt men det lär väl märkas. För övrigt har dagen bestått av städ, matlagning o lek. Skulle vila efter lunchen, men jag lyckades aldrig somna. Däremot sov Melle som en stock i två timmar. Nu skulle jag nog kunna somna om jag la mig ner.
Bäsis har haft hicka idag. Melvin hade det flera gånger om dagen i magen, undrar om den här också ska det.

Förresten är ni fegisar som inte vågar kommentera på begäran! Så det så!

Puss o kram

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ligger o drar mig i sängen. Skrotis gick ...

Ligger o drar mig i sängen. Skrotis gick upp för en stund sen o kollar på Bolibompa, men nu låter det som att han tycker att det är dags för mig att få ur arslet ur sängen. Bäbis lever rövare i magen just nu så han tycker nog också att jag ska gå upp o äta frukost. Vet inte vad vi ska hitta på idag. Städa o tvätta behövs ju iof alltid... Nu kom Melle o hoppar på mig så jag ska nog gå upp!! Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Varit o lyssnat på det lilla livet i mage...

Varit o lyssnat på det lilla livet i magen nu på morgonen. Hjärtat tickade på fint med 144 slag/minut. Melle o jag är lediga så han fick följa med också. Syster yster skulle visst komma en sväng nu. Slutade skolan nu? Ingen lång dag precis. Var så satans trött igår så jag la mig redan vid 20.45. Sovit som en stock inatt o vaknade pigg 7.20. Tror aldrig någonsin att det hänt förut att jag varit pigg vid den tiden. Fint väder idag så vi kmr nog vistas ute. Skulle vilja plantera lite blommor men jag har inte så stor koll på sånt där. Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()