Det fortsätter...

Ja vädret håller i sig och Melvin och jag fortsätter lapa sol heeeela dagarna!

Var en sväng i lekparken på kvällen igår. Varmt som tusan så det var som ett helt träningspass att springa omkring där...men roligt var det.

Blir att bege sig ut i trädgården och leka nu. Har tjänstgöring i tvättstugan också...fantastiskt roligt. Ge ma ett par miljoner så jag kan anställa en husa!!! Tack!

Puss o kram

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Andra semesterveckan påbörjad!

Ja nu är jag inne på andra semesterveckan och vädret håller i sig! Lite sol-dis nu på eftermiddagen men det gör inte så mkt. Skrutt och jag har varit ute sedan 9.30 så vi har fått vår beskärda del av sol för idag.

Helgen i stugan har varit varm och härlig. Kallt i vattnet men Melle har varit i och plaskat i alla fall. Ute från morgon till kväll så vi har snussat skönt på nätterna. Borta bra men hemma bäst, och framförallt var det skönt att sova i sin egen säng med Finast igen.
Jag tyckte jag var röd som en kräfta i torsdags, men det var inget jämfört med Daniel! Herregud! Har aldrig sett någon rödare människa. Ont hade han när han kom hem också. Men, så går det!

Skulle kunna ta mig en liten siesta nu. Undrar vad skrutt säger om det...

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33476_43951040.jpg  https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33495_43951162.jpg  https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33497_43951247.jpg  https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33498_43951333.jpg


https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33511_43951527.jpg


Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Drar!

Ja Hallå!

Soligt, varmt och underbart! Hämtar Melle klockan 13. Hem och packa o dona och sen åker vi till stugan över helgen. Daniel drar till Mantorp och blir full;-) Ska bli härligt med en helg av sol, bad och slappande. Inte för att jag har gjort något ansträngande alls i veckan, men det blir på ett annat sätt i stugan. Melle kan springa in o ut som han vill och han kan hoppa i plurret när han vill. Borde vara ganska varmt nu eftersom det är en insjö. Jag kanske tar mig ett dopp också...skulle inte tro det! Jag är en stolt badkruka.
Hade tänkt lägga upp lite bad bilder på Melle men hittar inte mobilsladden...

Nu ska jag plocka i ordning lite och diska. Blä blä blä men nödvändigt. Inte kul att komma hem på söndag och mötas av ett kaos.

Trevlig helg och tänk på att använda solkräm så Du inte ser ut som mig efter helgen, röd alltså!

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kräftan är mitt nya namn!

Hello sunshine!

Spenderat dagen på Löga med Bästaste Petra. Vi trampade iväg strax efter tio och efter lite rundvandring på berget hittade vi en plats att ligga på. Mycket folk. Hur tidigt åker folk ut igentligen??? Härligt väder idag också. Dock har det blåst lite kalla vindar, men vi upptäckte ett annat ställe efter ett tag och där var det hett! Röd som en kräfta på bröstet är jag. Får säkert solfrossa ikväll. Härligt värre.

Kom hem strax innan tre. Tog en välbehövlig dusch och sen kom Melle. D och E lagar bil och Melle jag och Petra har varit nere på gokarten. Blev inget åka av för Melvin för dom hade bokningar fram tills stängning, men Jonas har lovat att Melvin ska få en åktur snart.

Tog oss en tripp till Linkan igår. Byrå inhandlades och monterades ihop igår. Blir nog bra det där. Kartongen som var till den används i skrivande stund av skrutt som säger att det är hans nya lägenhet. Ja fantasi är inget som saknas i alla fall.

Hoppas grabbarna grus är färdiga i garaget snart så jag kan få klämma och känna lite på min sambo. Vill vill vill.

Nu blir det mys med Lilleman innan han ska åka till E igen.

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Njuter!!!

Inte ett moln...så långt ögat kan nå...

Njuter i fulla drag. Vilket väder!!! Ska strax bege oss ut i trädgården och plaska och busa. Tror det är ännu varmare idag...termometern visar på 20,1 grader redan.
Igår gick Melvin o jag och köpte glass. Gick sen till garaget och spenderade FYRA timmar där. "Jag har inte så mycket kvar. Är snart klar" var det en viss Daniel som sa hela tiden!!!  På fredag åker han till Mantorp. Tre dagar med bara bilar kanske kan få honom från garaget sen i ett par dagar....man kan ju hoppas iaf.

Förhoppningsvis drar vi till Linköping när D slutar klockan 16. Ikea och Biltema (jippi) står på schemat då. Lill skrutt åker till E men kommer på fredag igen. Då drar han och jag till stugan över helgen och ägnar oss åt sol och bad.

På med solkräm o brillor och dags att bege

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lovley!!!

Hallååååå!

Varit ute heeela dagen.  Dukade brickan och åt frukost ute i morse. Lill fisen har badat och lek som tusan. Han blev så trött av allt bus så han somnade i vagnen t.o.m. Har inte hänt många gånger det sista året.
Nu är vi inne för att äta lunch/middag. Äta bör man annars dör man!!!

 Kanske lägger upp bilder från dagen senare ikväll.

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Första semesterdagen avklarad!

Haj!

Jaha nu är alltså första semesterdagen avklarad. Vilket väder det har varit!!! Strålande sol och varmt. Melvin har badat i poolen och jag har glassat i solen. Me like det här vädret kan jag säga. Ge ma mer!!!!

Har fått hem min gladiatorsandaler jag beställt. Inte riktigt vad jag tänkt mig men dom duger. Har kommit på att jag vill ha ett par svarta också så det blir nog ett par till skulle jag tro;-)
Var även uppe på Jysk förut för dom hade en sådan byrå vi ska ha till Melvin. Trodde den skulle se ut som den på Ikea men icke sa nicke det gjorde den självklart inte. Sån tur kan jag ju inte ha. Melvin fick ett litet utbrott när vi var där pga av att han inte fick en leksak. En viss herr Dahl har skämt bort honom med en leksak så fort man kommer in i en affär (när jag inte är närvarande), och nu var elaka mamma med och sa nej! Hua vilket liv!!! Tror D förstod att han inte kan ge honom en leksak VARJE gång nu;-)

Ser fram emot torsdag då jag ska ha samkväm med mitt lilla brunöga. Ska ju bli toppen väder så vi ska sola och ha det bra. MYYYYYS!!!! Oj såg nu när jag läste meningen att det lät lite konstigt...ska alltså umgås med Petra för Dig som inte förstod!

Skulle ändra lite på bloggen förut. Ville ha en annan bakgrundfärg men hur jag än gjorde så blev den bara vit...vet inte hur jag lyckades riktigt men nu får det vara så tills jag lyckas ändra.

Jag ska göra ett nytt försök att se Valkyria ikväll som vi har hyrt. Såg i vanlig ordning bara halva filmen igår. Sanslöst!

Nu ska jag leka med skrutt en stund innan det blir kvällsmat och God Natt!!

Puss och kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

SEMESTER!!!

I sommarens soliga dagar.....

Ja första dagen på min SEMESTER verkar ju bli riktigt sommrig! Solen skiner och fåglarna kvittrar. Det är bara min lilla prins som verkar ha vaknat på fel sida och morrar lite åt mig emellanåt...
Har absout inget planerat idag...om det är tillräckligt varmt så har jag lovat Melvin att vi ska fylla upp poolen så han kan få plaska lite. Tänkte vi skulle gå ner på stan en sväng också och äta glass. Vill Du följa med?

Hade Du en trevlig midsommar? Vi hade det toppen. Lugnt och skönt med god mat och gott vin. Jag var ju ap trött efter mitt härliga pass som dessutom blev en timma längre än planerat, eftersom vår taxi som skulle köra hem oss inte kom!!! Då var vi inte glada kan jag lova. Men men hem kom vi till slut!

Mina fina vänner som jag skulle firat med verkar haft det roligt ialla fall. Man kan inte ha annat med dom tokarna!!!

Från mammas stuga är det ca 5 mil till Linköping, och eftersom vi ska ha en byrå till Melvin från Ikea så tänkte vi passa på att åka dit när vi ändå var i krokarna. Det var en väldans tur att vi ringde och kollade öppet tiderna innan vi åkte för det var stängt! Dom har stängt fem dagar om året och vi lyckades pricka in en av dom. Skit!!!

Ska försöka ändra utseendet på bloggen någon dag. Tycker den är för mörk. Men det tar ju sin lilla tid eftersom jag suger på allt vad datorer heter så det får jag göra när jag har tid...idag måste jag ju ut i solen. Gud vilket jobbigt liv jag har idag;-)

Trevlig dag på Dig vad Du nu gör.

Puss och kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jobb!

Godafton i stugan!

Snart är denna torsdag över och klockan 16 i morgon är det semester! Dejligt! Vi har ändrat våra midsommar planer och kommer åka till kära mor i stugan och fira. Bara ta det lugnt, äta och dricka gott. Vi skulle ha kommit ut till Thias så sent ändå så vi gör så i stället. Jag ska ta med mig Melle¨och plocka blommor och lägga under kudden och så ska vi drömma om vilka vi ska gifta oss med. Melvin drömmer ju oftast om monster men jag tror det blir bra när den dagen kommer;-)

Längtar efter att få krypa ner i sängen och lägga huvudet på kudden. Fick ca tre timmars sömn i natt så jag är ganska trött. Blir nog inga problem att somna i jour sängen inatt skulle jag tro.

Idag har ju vädret varit som det brukar igen. Började nästan bli lite orolig där ett tag när det inte regnade på två dagar! Det går ju bara inte...hm vilken reklam är det ifrån? Det går ju bara inte? Nä det går ju faktiskt inte? Aja skit samma. Lite trött som Du kanske märker?!

Saknar min stora och min lilla Fina men i morgon får jag pussa, mysa och snussa på dom igen. LÄNGTAR!!!!

God natt på Dig kära vän. Sov gott och ha en riktigt trevlig midsommar!!!

Förresten...imorgon börjar min semester. Du har inte missat det va??? MOAHAHAHAHAHA

Puss och kram

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Onsdag = 2 dagar kvar till semester

Hej och god eftermiddag!

Även idag har den där saken på himlen behagat visa sig. Inte dåligt! Har doch inte njutit så mycket av den. Efter jag hade lämnat Melvin åkte jag hem och åt lite frukost. Sen begav jag mig ner på stan för att hitta något fint till midsommar. Haha vilket skämt! Hittade mycket annat jag ville ha men inget fint att ha på fredag. Jaja det löser sig väl på något sätt kanske.
Köpte däremot två fina ljushållare i Cult serien. Älskar verkligen Cult och skulle kunna köpa hur mycket som helst.

Jobbar ikväll. Börjar 17 idag. Lyx!!!! Lite lagom pass med tanke på häst passet jag har framför mig i morgon och på fredag. Du kan väl tänka på mig någon gång under dom 33 timmarna?

Ingen speedway blev det igår heller. Men skötbordet och hyllan är ute ur våra liv nu och badrummet blev fint så jag är nöjd.
På tal om nöjd hade jag en väldigt nöjd tre åring igår. Vi var uppe på Jysk en snabbis för att köpa korgar. Där får Melvin syn på ett paraply. Har länge lovat att vi ska köpa ett eftersom hans är trasigt så självklart fick han ett. Å herregud vilken lycka! Hela kvällen spenderade han med paraplyet, och vid sängdags låg det så fint brevid honom på kudden. Sötnos!

Jaha nähä nu har jag väl inget mer vettigt att skriva.
Lägger upp bilder som utlovat på våra hyllor.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33464_42631968.jpg  https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33466_42632488.jpg https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33463_42632341.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33461_42632197.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33460_42632608.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33459_42632740.jpg

Puss och kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Soooool!!!!

God Tisdag!

Häääj! Idag är det något stort och varmt som lyser på mig uppe från himlen. Tycker jag känner igen det men kan inte placera det riktigt. Tror jag varit med om det förut och det är väldigt skönt! Hoppas det blir mer av den varan!

Ledig dag idag...Lämnat skrutt hos dagmamman precis. Midsommarfirande stod på schemat för dom små liven idag.
Jag ska vara duktig och plocka ur vårt skötbord/byrå och den andra hyllan i badrummet för idag ska skiten ut. En jobb kompis ska ha skötbordet och den andra hyllan ska ner i källaren och samla damm! Börjar äntligen bli lite ordning nu. Me like!

Tydligen speedway hemma ikväll igen. Men vet inte om det är elitserien. Vet Du? Om det är det blir det nog att göra ett nytt försök att gå på det. Melle kör speedway här hemma på sin kick bike...vore kul för honom att få se hur en riktig speedway ser ut och låter.

Fyra dagar kvar till sämäääästern. Gutt! Två veckor av sol sol sol...drömma kan man ju alltid göra iaf.
Hört Takidas nya låt? Om inte, gör det. As You Die heter den. Älsker´n redan!!!!
Lyft på röven och ta tag i det du ska Malin! Ja gört.

So long! Puss och kram

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Måndag= fem dagar kvar till semestern!

Hej där!

Jaha ytterligare ett par dagar sen jag printade ner något här... Har inte riktigt haft tid eller ork. I fredags var det samkväm med bror som sov över här. Vi var nere en sväng på stan bland annat. Melvin åkte till E för att vara där över helgen. Sen fick Finaste och jag för oss att vi skulle åka till klädhuset i Falerum, så det gjorde vi! Helt onödigt igentligen för jag har varit där förut och vet hur det är men D ville åka. Jag sa till honom på vägen dit att han inte skulle ha några höga förväntningar...när vi kommer innanför dörren säger han "det ser ju för fan ut som på storcks!!!" Inte så bra betyg kanske. Jag hittade i alla fall ett par svarta tyg skor för 144kr. Alltid något. När vi kom hem handlade vi lite och då ringde E. Dom var på studentfirande och Melvin tyckte inte det var så roligt så vi hämtade honom, köpte kina mat och hyrde två filmer. Melvin ville se Lilla Jönssonligan och vi hyrde Benjamin Button. Som vanligt somnade vi in i halva filmen så ett nytt försök ska göras på tisdag. Himla tur för oss att man numera får hyra alla filmer en hel vecka...annars skulle det bli dyrt att hyra om alla filmer vi aldrig lyckas se! Lördagen bestod av present jakt åt Sanna som tagit examen. Sen åkte vi ut till Lager 157 och både stora och lilla Fina fick nya skor. Lämnade sen Melvin hos E igen och vi åkte hem och fortsatte måla på den andra hyllan vi ska ha i badrummet.
Sen dusch och fix och så kom Petra (mitt lilla brunöga) och hämtade oss och vi begav oss ner till gokarten. Vi väntade på att Jonas skulle sluta jobba. Bilen styrdes sen mot Willys där Tacos inhandlades. Vi åkte hem till Petra och Jonas och började laga mat. Maline och Jocke var också med så vi var värsta kollektivet i köket och var och en hade en uppgift;-)
Kvällen var mycket lyckad! Får vi göra om snart tycker jag!

I går (söndag) Blev det städ och målning på förmiddagen. Klockan 13 skulle vi vara hos Sanna och fira. God mat och tårta bjöds det på. Efter det åkte vi hem och fortsatte med vårt styr. Finast var även en sväng i garaget.
Lisen kom till mig och drack kaffe och pratade lite skit. Alltid lika trevligt. När Finast kommit hem ringer han som ska köpa bilen och säger att han kommer i morgon och hämtar den i stället för på onsdag! Lite smått panik blir det hos Fina Dahl eftersom det är lite kvar som ska packas och hittas! Bara att byta om och följa med till garaget och hjälpa till med det jag kunde. Det gick ganska snabbt och smidigt så vi var hemma strax innan 23 igen. Bara att krypa ner i halmen och mysa.

Idag är det jobb igen. Daniel hämtar Melvin hos dagmamman så han är hemma ikväll när jag slutar också. Skönt!

Nu ska jag fixa lite lunch till D som kommer hem och äter snart!

Puss och kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tråkigt!

Hej!

Allt är tråkigt för tillfället! Jag är trött, det är pissväder, saknar Melvin (han kommer ikväll som tur är), min sambo ser jag inte mycket av pga min jobb tider. Jag vill flytta, vara rik, köpa nya kläder och skor utan att behöva titta på prislappen. Jag vill åka utomlands med min familj och bara vara!

Puss och kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Regn regn och så lite regn!

Hej!

Börjar bli seriöst trött på detta pissande som ständigt är ute nu för tiden! Man går ju omkring och är trött och tråkig hela tiden...eller är det bara jag? Ge ma värme och sooool!!!!

Lunchen med Fina Milla igår var mysig. Vi pratade och skvallrade och vips så va hennes lunch slut. Tiden går verkligen för fort när man har roligt! Gick och hämtade Melvin efteråt. Dom hade haft en bra dag i stadsparken och sen ätit tacobuffe på ÖF. Vi gick hemåt och Melvin var så trött så han låg länge i hallen med stövlar och jacka på sig för att han inte orkade klä av sig! På em kom vårt besök och Melvin fick en bil. Han har verkligen hur många bilar som helst, men ändå så blir han överlycklig när en ny bil kommer till samlingen. Han sover med dom och han bär omkring på dom varje vaken timme. Nya bilar tas även med till dagmaman för att visas upp! Vi skulle kunna öppna bil affär här hemma.
Vi hoppade över speedwayen igår eftersom Melvin var så trött. Tar det nästa gång det är hemma match.
Vi fixade i ordning den "nya" tv-hyllan och styrde. Det blev väldigt fint. En ny tv, soffa, hemmabio system och tv bord också så är det tipp topp sen. Blir i ett annat rikare liv skull jag tro!

Jobb idag/natt. I morgon kommer storebror och ska sova här. Melvin tyckte det var hysteriskt roligt och konstigt att han skulle sova här av någon anledning...
Storebror: Jag har kommit på en utmärkt sak...nu när du ska flytta till Växjö så förstår jag att du kommer ha lite problem med var du ska göra av din soffa?! Men snäll som jag är så kan jag ta den. Bra va???? Nu behöver du inte bekymra dig över var du ska göra av den. Du behöver inte tacka...jag offrar mig för din skull.
Erika: Om Tobias propsar på att ni ska ha hans soffa så stå emot! Jag tar hand om den!!!

Melvin vaknade i natt och hade drömt något otäckt. Gick in och hämtade honom och han skulle ligga så nära mig som det bara gick och dessutom hålla armkrok! Jag sa att det bara var en dröm och allt var bra nu. Då säger han såhär:
"Mamma vad är det med Dada? Han är ett monster. Ser du att han är grön på ryggen och har blivit ett monster? Tänk om han river dig...Jag är rädd för honom"  Jag kunde knappt hålla mig för skratt!!! Han var verkligen jätte rädd och helt övertygad om att han blivit ett monster. Han kan iof bli ett riktigt monster om han inte äter frukost tillräckligt snabbt på morgonen, men jag har hittills aldrig sett att han blir grön på ryggen!

Ska lägga in på tv bänken när jag orkar. Har varit dåligt med bilder nu ett tag. Ska försöka skärpa mig!

Puss och kram


Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lunch med Milla!

Helluuuuu!!!!

Vad gör Du? Har Du fint väder hos Dig? Sovit gott? Har något roligt hänt som Du vill dela med Dig av? Vad ska Du göra idag? Tänkte ställa 1000 frågor men orkade bara med 5!

Jaha tisdag den 9 juni 2009 står det i almanackan idag. Ledig som alltid på tisdagar. Prinsen är lämnad på ÖF. Det är familjehemmens dag idag (ingen aning om vad det innebär) men förmiddagen skulle spenderas med alla dagmammor och barn i stadsparken. Lekar och underhållning skulle det bjudas på. Hoppas dom klarar sig från regnet bara. Även idag sov vi alldeles för länge, men det har blivit lite av en vana nu så vi fortsätter säkert så resten av veckan också.

Finaste Daniel målade klart vår tv hylla igår så nu står den på tork. Han köpte någon annan färg som luktade som en hel målerifabrik, så jag höll på att storkna när jag kom hem igår kväll. Stackar Melvin har fått låna ut sitt rum ett par dagar till hyllan, och eftersom färgen luktade så mycket så fick han sova inne hos oss inatt. Kan ju säga att han inte var ett dugg ledsen över det! Melvin är inne i en period då han säger " jag tycker om dig, jag älskar dig" väldigt mycket. Sötast är han när han säger " jag älskar dig mamma, det vet du va?" I natt har han dessutom vaknat flera gånger och sagt "mamma jag älskar dig". Han är nog inne i en period då han både ger och vill ha extra mycket kärlek.
Petra: Melvin säger minst en gång om dagen att du är hans Petra och att han älskar Dig. Jonas får nog se upp;-)

Klockan 12.30 ska jag träffa Milla och äta lunch. Gott och trevligt. Ska även slänga i ett par maskiner tvätt och hinna städa lite. 15.45 kommer ju moster och kusiner på besök.
Inget regn ännu och hoppas det håller sig så till kvällen så vi kan gå på speedway.

Dax att duscha och kladda på lite i ansiktet.

Hoppas Din dag blir bra vad Du än ska göra!

Puss och kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ny vecka!

God förmiddag!

Måndag igen med allt vad det innebär. Har lämnat Melvin hos dagmamman. Vi sov lite för länge idag (som vanligt). Melvin somnade redan klockan 19 igår men ändå fick jag väcka honom 8.40. Han var så söt inatt...Jag sa till honom på kvällen att om han vaknar på natten så kan han komma in själv. Han brukar ropa på mig så jag får gå in och hämta honom. Förut gick han in till oss själ men nu var det ett tag sen. Jag hörde att han ropade på mig men jag svarade inte bara för att se om han kom in själv...efter några sekunder hörde jag honom komma tassande och in kommer han bärandes på sin kudde och täcke!
- "Jag kunde gå in själv och det var inte mörkt mamma. Jag har blivit så stor nu." Det syntes att han var stolt över sig själv. Jag lämnar alltid en lampa tänd både inne hos honom och i tv rummet så att det inte ska va så mörkt när han vaknar på natten. Han är för go!!!

Grått och tråkigt väder är det ute och nu regnar det visst också. Vill ha varmt och skönt väder nu. Det ska ju va sommar för tusan!!!

Fredagen var jätte lyckad. God mat, dyck och sällskap. Tack flickor för att vi fick komma!

I lördags åkte vi till stugan för att hämta Melle. Var där en stund och sen åkte vi hem och lagade mat. Hyrde två filmer, en till Melle och en till oss som vi tittade på. Melvin valde "Haja Läget" och vad vår hette kommer jag inte ihåg...Vi började titta på vår film lite sent, så det slutade med att vi båda somnade som vanligt;-)

Igår jobbade Finast ett par timmar och när han kom hem bar det iväg till Daniels brors barn Anna som fyllt år. Det är ett evigt farande på kalas...alltid är det någon som fyller år. Trevligt är det och myyyycket fika blir det också!

Jobb idag. Börjar en timme tidigare, klockan 14. Jobbar bara den här och nästa vecka också, sen har jag två veckors semester. Hoppas det blir bra väder nu så man kan njuta! Jobbar till klockan 16 på midsommarafton. Vi har blivit  bjudna till Thias stuga då. Har ingen aning om vart den ligger men jag tror att den ligger på en ö någonstans...jaja det blir nog roligt. Blir nog ungefär samma gäng som vi var på Valborg och det var ju galet roligt!

Imorgon kommer min moster och små kusiner och firar Melle. Ja det var ju ett tag sen han fyllde år men det har liksom inte passat oss båda förrän nu. Min minsta kusin Lowe och Melvin är lika gamla. Lowe är född i februari. Han går också hos dagmamma så dom träffas på gympan och öppna förskolan.
Hoppas det inte regnar i morgon kväll för jag hade tänkt ta med mig Melvin på speedway. Han har pratat så mycket om att han vill se det och nu är teckenspråket slut så då går det ju bra. Men men vi får se. Har inte sagt ngt om det till honom utan vi får se hur vädret är i morgon.

Nu ska jag styra lite och sen hoppa in i duschen!

Trevlig dag!

Puss och kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Friday!

Godmorgon i regnet!

Usch idag verkar det bli en grå och regnig dag...Hoppas att solen vill titta fram senare.

I går på förmiddagen så ringde Melvin och sa att han ville komma och hälsa på...hihi sötnosen. Han var ju hemma från dagmamman även igår så han var lite rastlös. Melle och E kom hit och åt frukost och vi lekte och busade. Målade även dom där jä..la hyllorna också. Ena sidan är klar så nu har jag bara andra kvar. Jaja det blir bra när det är färdigt.
Har haft jouren i natt. Kom hem för en timme sedan. Ska försöka sova en stund snart för jag har sovit så fruktansvärt dåligt i natt.

Ska bege mig ner på stan sedan och fixa lite inför kvällen. Vi ska till Fina Vickan i kväll och fira att hon och Petra nu äntligen är färdiga sjuksköterskor!!! Dom har varit så duktiga. Som dom slitit och stått i! Ser fram emot kvällen och tror vi kommer få det galet kul...hörde något ryckte om att Vickan skulle vara kalas...blir roligt;-) Melvin kommer hit sedan också. Han åker med mormor till stugan över natten så hämtar vi honom i morgon. Han frågade häromdagen om han inte fick åka till mormor snart så han kommer nog vara nöjd.

Som vanligt att jag ångest över vad jag ska ha på mig ikväll. Det är alltid mitt största bekymmer när jag ska iväg! Får väl dra på mig en soppsäck om jag inte hittar något annat. Med lite fina accesoarer kanske det kan bli en hit?! Ska träffa Milla på Vero Moda klockan 12. Hoppas jag hittar något där.

Nähä nu ska jag lägga huvudet på kudden i soffan och hoppas på att John Blund vill hälsa på en stund.
Kanske hörs något mer senare!

Trevlig dag!

Puss och kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

En liten sjukling!

Godmorgon min Vän!

Nu har min lilla skrutt fått feber också:-( Han vaknade flera gånger i natt och sa: "jag fryser ihjäl mig". Det är inte likt honom att frysa kan jag säga för han ligger alltid i kalsongerna utan täcke annars, men i natt låg han med dubbla täcken och frös!!!
04.30 vaknar jag av att han hulkar massor. Sliter upp honom ur sängen och då kräks han lite. Tror det var pga av hostan för han hade inte ont i magen lr mådde illa. Tror han hade ganska mycket feber också för han yrade och gjorde konstiga saker. Fick ju gå upp med honom för att tvätta av honom, och i ena stunden stod han och var lite halvledsen, för att i nästa sjunga och dansa! Han fick för sig att han inte skulle sova mer eftersom det var ljust ute. Han ville sitta i soffan och titta på Ronja, men att titta på film 04.45 känns lite väl tidigt. Vi gick tillbaka in i sängen och det tog inte lång stund innan han sov igen. Mycket lugnare också med panodil i kroppen. Stackars Daniel hade gått ut och lagt sig på soffan ett par timmar tidigare för att Melvin for så mycket så han inte kunde sova. Men han hade inte ens hört att vi varit uppe och styrt. Han var nog väääldigt trött. Det är jag också kan jag säga. Har nog sovit två timmar sammanlagt. Hoppas Melvin vill vila lite efter lunchen sen så jag också kan göra det. Ska ju jobba idag. E kommer och hämtar Melle 14.30 och kör mig till jobbet. Melvin ska vara hos honom tills på fredag.

Gårdagen spenderades med städ och tvätt. Hade en väldigt söt liten hjälpreda som hjälpte sin mamma att både dammsuga och torka golv. Inte alla som har städhjälp hemma kanske;-) Finaste D jobbade över men när han kom hem åkte vi till ÖB och köpte färg. Har några tavel ramar och hyllor som ska bli vita. Sen ska vi måla en hylla som står brevid tv:n vit också och den ska vi ha som tv bänk i stället. Jag hade tänkt måla lite idag men det blir inte så lätt med en klåfingrig son hemma.

Ska äta lite frukost nu tror jag. Börjar kurra i magen! Hoppas Du får en bra dag trots regn som det är här just nu.

Puss och kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lääänge sen nu...

Hejsan Du Fina!

Ja det var ju ett par dagar sen nu...Dagarna har bara sprungit iväg. Fortsätter väl där jag slutade sist:
Fredag: Hämtningen av Raffe gick bra. Hon som skulle ha honom såg lite chockad ut när hon fick se honom för hon trodde inte han var så stor. Men han har det nog bra där tror jag. Efter en dusch och fix gick jag och Finaste ner till Stadt där vi skule äta ( hade tjatat så mycket på honom om var vi skulle så han fick ge sig till slut;-)) Där åt vi Black Rock Grill. Jätte gott och så häftigt. Man får in en avlång tallrik med två skålar på varje sida där man får valfri potatis i ena, och sallad i andra. I mitten ligger en ca 400 grader varm sten som man steker sitt eget kött på. Det finns olika sorters kött man får  välja på tex nöt, lamm osv. Det var så himla gott och häftigt så det bara måste Du testa. Efter middagen var det ju meningen att vi skulle gå på Änglar och Demoner, men det blev inte riktigt så. Vi såg att en kompis till oss skulle spela på Stadt så vi gick på det i stället. Innan dom spelade var vi på Sahara och intog lite alkohol tillsammas med Vickan och Danne bland andra. Vi hade jätte roligt både där och på Stadt.
Lördag: Vi hjälpte en av Daniels bröder att flytta. Smidig som tusan då vi var många och sen flyttade dom bara två meter bort till lägenheten mitt emot i samma trapp uppgång så det gick fort. Hem sen och byta om lite och bege sig ner på stan för att kolla lite på balfolket. Var inte kvar så länge utan gick hem till Pelle i stället där vi grillade. Gott i gott gott var det!
Finast och jag gick hem tidigt och kollade på en film som jag redan sett, så jag sov mest.
Söndag: Strålande väder! Finaste skulle jobba ett par timmar så jag satt ute på baksidan i solen och njöt av värmen. Sen kom Melle skrutten hem efter att ha varit hos sin pappa över helgen och då åkte vi till Ankarsrum för att fira mors dag. Vädret var ju sååå härligt så vi tog med Melvins lilla pool som han badade i. Var där ett par timmar och åt mat och fikade och sen for vi vidare till Daniels bror där familjen Dahl skulle grilla. Väldig gott och roligt. Melvin hade så roligt med "kusinerna" och kunde knappt sitta stilla ens när han åt;-) Var där till 20:30 så när vi kom hem var det bara att natta lill fisen.
Måndag: Vädret var ju toppen igår också och Melvin var ledig så vi spenderade hela dagen ute. Våra nya grannar har flyttat in och jag känner henne sen innan. Melvin och hennes son är lika gamla och lekte mycket när dom var mindre så dom känner också varandra. Så Melvin och Elias lekte ute på baksidan och badade i poolen och hade det skoj. Jag jobbade 14.45-22 och då var Melle och Daniel i garaget och styrde i vanlig ordning. Bla tvättade dom bilen. Det har blivit lite av en rutin på måndagarna för dom verkar det som.

Idag skulle Melvin varit hos sin dagmamma men han har sån jobbig hosta så han får en extra dag hemma. Jag är ju ändå ledig så vi får leka hemma i stället. Ingen sol idag men jag tror det är ganska varmt. Har tvätt stugan idag så sånt kul måste jag syssla med också. Skulle ha lunchat med Milla idag men jag hoppas hon kan i morgon i stället.

He en fin dag!

Puss och kram

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()