Plock, städ, lek, farväl, överaskning, bio!

Godmorgon Du vackra!

När jag slutat jobbet igår kom Finaste och hämtade mig. Åkte till ÖB för att inhandla nödvändigheter och sen vidare till Daniels gamla lägenhet för att städa. Fy för att flyttstäda säger jag bara! Det tar ju så mycket längre tid än vad man tror. Jag städade och Daniel bar kartonger och saker. Men nu är det gjort i alla fall. Hoppas dom godkänner den efter besiktningen.

Idag måste jag städa här hemma också. Ser ut som en tornado lr något liknande dragit fram. Har ju Melvin hemma idag också så vi får väl se hur länge han tycker det är roligt att mamma städar. Han var ju hos mormor igår och har haft det kul. Men på em/kvällen var han lite sur och sa hela tiden "mamma kommer aldrig och hämtar mig". Men tillslut kom jag och då var dom sura minerna över!

Fina Milla ringde igår och sa att hennes chef ville ha Ralf (sköldpaddan). Såå skönt att bli av med honom. Tror hon skulle hämta honom idag så akvariet måste städas också. Mindre roligt.

Idag ska Melvin till sin pappa och va tills på söndag. Vid 18 ska jag och finast göra något. Han ringde igår när jag var på jobbet och sa att vi skulle någonstans klockan 18 idag...Jag tror vi ska äta någonstans innan bion. Mysigt! Hoppas det inte är på McDonalds bara hahaha!

Nähä om jag skulle ta tag i städningen nu då...fy tvätten ska vikas, disken ska diskas och blä blä blä så tråkigt.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/stdning_40303163.jpg
Såhär kul tycker jag det är att städa!

Trevlig fredag på Dig!

Puss och kram

Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

Nu jävlar!!!

Hej Du Fina!

Det fina vädret vi haft har visst tagit en liten paus nu. Blåsigt och kallt står på väder menyn idag. Meeen enligt tv4 vädret ska det bli kanon fint i helgen...hoppas hoppas. På fredag ska jag och Finast på Änglar och Demoner. Vi ska tydligen göra något innan bion också men hemlig som han är säger han inte vad...Spännande!
Jobb står på agendan även idag. Kväll plus jour och så går jag dag i morgon. Har bytt lite för att få ihop det på fredag eftersom Melvin är ledig då.
Finaste håller på att städa ur sin lägenhet för f.r.om måndag blir vi sambos på riktigt!

Nu har jag bestämmt mig. Nu ska jag gå ner dom där kilona som jag stör mig på. Den där cykelslangen som ligger runt midjan och ser hemsk ut ska bort innan det utvecklas till ett bildäck! Jag ska absolut inte banta eller svälta mig på något sätt, men äta mindre portioner och massor med frukt och grönsaker. Försöka att inte bli sådär extremt hungrig som jag annars är expert på. Tänka på att ta en frukt när suget kommer. Skulle gärna börja träna igen på TR med det är ju sååå satans dyrt så det har jag inte råd med nu. Får vara duktig och träna hemma i stället med cykling, promenader och sånt och inte bara träning i sänghalmen;-) Ta en morgon promenad/cykeltur när jag lämnat Melvin tex. Nä nu jävlar ska jag ner 5 kilo och bli lite fastare i hullet! Men jag kommer behöva hjälp i form av peppning, tips och råd, så dela gärna med Dig. Jag vill ändå kunna unna mig en liten choklad bit och ett glas rött någon gång (hur ska jag annars överleva tänker jag??). Har Du något tips på någon bra sida eller så som man kan få inspiration från så skriv till mig. Behöver verkligen all hjälp jag kan få!
Man ska ju aldrig avlägga några löften på en måndag men idag är det onsdag, så härmed lovar och svär jag, Malin Maria Johansson, att jag ska bli en sundare och friskare människa! (Plocka kulor....haha)
Nu är löftet avlagt så nu finns ingen återvändo. Nu kör jag!!!!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/trning_40081943.jpg

Puss och kram

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Update!

Hej igen!

Precis hemkommen från stan. Hade turen på min sida idag så det fanns en klipptid till Melvin. Köpte en tablettask och en festis som lite muta för att han skulle sitta stilla. Han var kanon duktig och tittade på Emil i Lönneberga under tiden. Han ville ha vax i håret och sen fick han blå och gröna stjärnor i huvudet också. Jätte fin!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33430_39989087.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33432_39989336.jpg
Snygg som tusan!


Nu väntar vi på att Daniel ska komma hem med lite mat. Vid 18 drar jag till jobbet en stund och sen blir det hem och mysa med mina fina. I morgon åker Melvin till mamma och sover där tills på torsdag för dagmamman är ledig torsdag och fredag.

Nähä nu ska jag göra lite nytta!

Puss och kram

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

Ledig dag...nästan

Hej Sol!

Tisdag idag innebär ledig dag. Har ju bara teckenspråket en timma ikväll. Har varit och lämnat lillfisen på ÖF och tvättar för fullt. Ska snart bege mig ut i solen och få bort den extremt fula brännan jag lyckades få till igår efter 30 min i solen! Hade en tub topp på mig och ja, Du förstår ju kanske hur det ser ut. Inte så snyggt att ha ett rakt streck över twinsen som syns när man har något linne lr så på sig. Hämtar Melle klockan 14 idag. Tänkte hoppa in på Chrisma och se om någon har tid att klippa Melle. Han är väldigt långhårig nu.

Gårdagen spenderades på jobbet på em/kvällen. Mina älsklingar hade mysdag ensamma. Dom han med besök i leksaksaffären, garage häng och tvätta bilen. Inte illa. Melvin var nöjd och glad. Han har sovit som en stock hela natten. Brukar alltid komma in till oss runt 4, men i morse kom han inte förrän 7.

Ska se om jag kan hitta några bra sandaler till skrutten också. Dom han hade förra året är för små. Han har ett par foppa  tofflor han kan ha som han använder men det är ju bra att kunna byta.

Nähä ut i solen nu och njuta!

Puss och kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag kväll

Godkväll i stugan!

Hoppas Du haft en bra helg. Även denna dag har varit toppen för familjen Johansson/Dahl. Mevin har ju haft ytterligare ett kalas idag (tar aldrig slut). Som tur var bjöd vädret på solsken så vi kunde vara ute. Blir väääldigt trångt inne med alla människor;-)
Melvin fick Rorri Racer bil, en grävmaskin, modellera, bok och en hopp-boll. Toppen saker alltihop.

Det tar på krafterna att vara ute i solen och leka hela dagen. Melvin har tjatat om att få lägga sig sedan 17.30. Lite väl tidigt.
Finaste D ska hjälpa Petras Jonas med saker till båten och han skulle hämta saker där så då följde Melle och jag med dit (allt för att hålla prinsen vaken). Fina Petra var där till Melvins stora förtjusning. Han och Petra stängde in sig i båten och styrde;-) Hihi man ser på Melvin att han tycker om Petra för han blir lite blyg, men samtidigt kan han inte sluta titta på henne. Tror han är lite kär faktiskt!!!!!

Lägger upp lite bilder på vår dag. Snart kommer D hem med en film som vi ska roa oss med tills det är dags att gräva ner kroppen i madrassen.


https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33401_39773082.jpg  https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33403_39773394.jpg  https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33410_39773849.jpg 
Flygfältet igår                    Hjälper mamma dammsuga  Paket öppning

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33415_39774193.jpg  https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33425_39774398.jpg  https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33427_39774953.jpg
Lek                                      Lilla Maja                           Mys med Dada


Puss och kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sjusovaren Melvin!

Goddag Du Fina!

I dag slog prinsen alla rekord i att sova länge. Klockan 10.15 fick jag gå in och väcka honom! Han vaknade klockan 9 och drack lella men somnade om igen. Visserligen var han vaken till efter 22 igår men det har varit förut också, och inte sov han så länge dagen efter för det.
När jag fått ur prinsen ur sängen var det bara att göra oss i ordning. Klockan 11 kom  E och hämtade oss, och så bar det iväg ut till flygfältet. Finaste D var redan där ute. Han åkte klockan 7 i morse för han och två av hans bröder skulle ha sina bilar där på utställningen. Det var ganska mycket folk därute faktiskt. Vickan var där. Maline och Petra var också där och sålde korv och sånt. Melvin har ju fastnat totalt för Petra. När jag sa att hon skulle vara där ute sa han: " Din och min Petra mamma? Petra som jag tycker om och älskar? Är det hon du menar mamma? Är hon där?" När vi skulle köpa korv ville inte Melle ha någon. Nä han skulle bara ha en kram av Petra och det fick han såklart. Sötis!
Vädret har varit lite konstigt. Ena stunden varmt och nästa kallt och blåsigt. Men vi blev kvar ett par timmar i alla fall tills det började regna. Då var det bara att åka hem. D är fortfarande kvar eftersom dom måste få hem bilskrällena också!!!

I kväll blir det bara att mysa med mina två Finaste. Blir säkert något gott att äta och att kolla på tv:n. Ladda upp batterierna inför morgondagen då familjen Dahl kommer på kalas. Hoppas lilla Maja är vaken en liten stund så man får se henne;-)

Ska lägga upp ett kort på Melle från idag när han har sina hörselkåpor på sig, men D har kameran så det får bli senare.

Vad har Du gjort idag? Har det hänt något roligt som Du vill dela med dig av? Något spännande skvaller? Känner att jag behöver en dos av sånt!

Trevlig Lördag allesammans!
Puss och kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Byggare Bob!

Hej på Dig i regnet!

Vid klockan 11 kom lill fisen hem. Skönt att ha honom hemma igen. Efter en dusch och fix gick vi ner på stan för att träffa Byggare Bob...spännande!!! Efter lite letande hittade vi honom och Melvin sken upp som en sol. Han vinkade till honom och Byggare Bob kom fram och tog i hand. Melvin var artig och tog i hans hand och bara skrattade. Han tyckte det var jätte häftigt. Lite längre bort var det två andra figurer också. Vet inte om det var Byggare Bobs kompisar men Melle ville hälsa på dom också så det var bara att lägga benen på ryggen och springa ifatt dom. Melvin sträckte fram sin hand och hälsade på dom. Hehe söt plutten!!! Efter en lagom dos på stan bland 18 miljoner människor (överdrev lite kanske) gick vi till garaget där Finast håller på (ovanligt va?). Melle hann få ett utbrott på vägen dit för han ville inte sitta i vagnen utan gå brevid. Det fick han också tills han inte lyssnade och sprang iväg i stället. Bara att sätta en vansinnigt arg unge i vagnen och slå dövörat till.

Hemma nu och fisen har lugnat ner sig i alla fall. Vi väntar på att Daniel ska komma hem från affären med grejer till Pizzan vi ska göra till middag. Det är ju sååå gott med hemmagjord pizza. Tycker inte Du?

Vet inte vad resten av dagen har att erbjuda. Är ju inget toppen väder. Uppehåll nu men det känns som regnet hänger i luften hela tiden. Har lovat att vi ska gå ut och leka med vatten pistolerna sen, så det måste vi ju göra.

Vad ska Du göra ikväll?

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/mobilbilder-151_39500280.jpg


Ha en bra dag och kväll!

Puss och kram

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jobbe jobbe...

Godkväll där ute!

Vad gör Du i kväll? Jag sitter på jobbet och lurar lite. Har jouren i natt så det blir att snussa på kudden ensam...

Idag har jag varit en riktig garage fru. Vissa är ju fotbolls eller hockey fruar men jag, jag är garage frun. Har spenderat hela 2 1/2 timme i garaget innan jobbet. Älsklingen har polerat sin bil inför utställningen på lördag, och jag har gått efter och torkat av polermedlet!!! Låter det kul tycker Du? Kan meddela att det var inte det roligaste jag gjort. Men det var bara att hålla tyst och se söt ut och torka på;-) Fick ju umgås med finaste i alla fall.

Dagen på jobbet har varit lugn. Är super trött och vill bara slänga mitt trötta skinn i sängen och sova.

I morgon kommer Melle plutten hem. Mysigt. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men vi är ju lediga allihop så något roligt blir det i alla fall!

Nu ska jag titta lite på TV en stund innan jag intar sängläge!

Sov Gott puss och kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lunch Date!

God förmiddag Vackra Varelse!

Hur har Din dag sett ut hittills? Jag och min lilla prins var trötta i morse och sov till 8.20. Skönt men lite stressigt eftersom Melvin skulle vara på plats hos dagmamman klockan 9. Han vaknade 7.30 och drack lella, men vi somnade visst om lika snabbt igen när flaskan var tom. Jag skulle kunna fortsatt sova hur länge som helst tror jag. Är sjukt trött hela tiden. Trodde det skulle bli bättre när det är ljusare längre och det är skönt väder, men icke! Ja ja någon gång blir jag väl pigg.

Igår var Melles faster Anna och hennes sambo Anders här och firade Melvin. Han fick en kickbike! En med två hjul bak istället för ett så det är lättare att hålla balansen. Melvin blev jätte glad. Dom har en sån hos dagmamman så han kan det där;-)

Idag ska jag jobba. Men först ska jag träffa två av mina underbara flickor och äta lunch. Ska bli mysigt. Vi träffas inte så ofta längre tyvärr... Det är alltid något hinder i vägen för någon av oss. Men vi håller kontakt ändå via mess och blogg så vi inte missar något spännande skvaller;-)

Nu är det bäst att jag hoppar in i duschen. Ska träffa Milla och Vickan 12.30.

Ha en bra dag!


Mina pinglor!

Puss och kram

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

En nöjd treåring!

Hej Du Fina!

Ja söndagen och gårdagen bestod av ett enda långt kalas. I söndags var Melvins mormor och morfar med familjer här. Han fick två radiostyrda bilar, kläder, en sittpuff bl.a. Var ju toppen väder då så vi satt ute och hade kalas. Perfekt för då kunde han ju provköra sina bilar direkt;-)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33273_39140408.jpg  https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33279_39140508.jpg  https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33287_39140686.jpg
Paket öppning                                                               Inte lika roligt med klädpaket....


https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33295_39140603.jpg
Tårta!!!!!!!!

Igår var både Melvin och jag lediga. Vi skulla ha gått till elvan och lekt, men när Melvin hade öppnat det första paketet på morgonen så ville han inte det längre. Vi skulle gå till Coop och köpa batterier så han kunde leka med sin tvättmaskin som var i paketet!!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33309_39139678.jpg  https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33311_39139776.jpg  https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33312_39139863.jpg
Tvätta tvätta....                    Kalsonger tvättades       Lycklig!


Efter ett evigt tvättande och lite lunch och vila, så tog vi på oss regnkläderna och gick ut för att ha vatten krig med dom nya vattenpistolerna han fått. Roligt roligt!!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33324_39140000.jpg
Provskjuter inne i duschen först!

 https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33327_39140126.jpg 
Redo att blöta ner mamma!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33341_39140216.jpg  https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33343_39140290.jpg
                                               Det regnar...;-)


På eftermiddagen kom Melvins pappa och flickvän. Mer fika och tårta och sen gick vi på paket-jakt nere i källaren...


https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33357_39141122.jpg  https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33356_39141004.jpg
                                               Mums med tårta!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33351_39140919.jpg
Han hittade sin nya cykel! Provtur inne först....



Sen en provtur ute


Lång men bra dag för Prinsen. Körde lite med bilar inne....

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33301_39140815.jpg
Den fina sittpuffen.


Födelsdagen avslutades sedan med mys i sängen innan läggdags

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33371_39141480.jpg
Mys och tvättmaskinen inom synhåll;-)


Ja som Du ser så var hans treårsdag perfekt. Tvättmaskinen var nog höjdpunkten verkar det som. Det sista han slutade leka med igår och det första han började leka med i morse. Nu är han på ÖF. Jag var kvar där en stund och på samlingen sjöng dom " Ja må han leva" för honom. Ska hämta honom klockan 14 och då har jag lovat att vi ska gå hem och cykla på den nya cykeln.

Jag har teckenspråk ikväll i vanlig ordning.  Sen är det ju DH kväll men det blir att titta på det hemma för älsklingen ska vara i garaget hela kvällen.

Trevlig dag på Dig!

Puss och kram

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

2006-05-18 Klockan 11:53

Hej!

Ja för ganska exakt tre år sedan blev jag mamma. Min lilla lilla plutt har redan hunnit bli tre år! Helt sanslöst vad fort tiden går. På ett sätt känns det som igår när jag låg inne på operation och var fullt koncentrerad på att hålla E vid medvetande. Tänkte inte så mycket på att dom precis i denna stund skar upp min mage och skulle få ut en liten bebis, nej jag låg och gav E instruktioner om att han skulle böja ner sitt huvud för att inte svimma hahaha. Åååå det är helt galet att man lyckats göra något så fint som Melvin.


Uppdaterar lite senare och då kommer det bilder också.

Nu föddes han för tre år sedan!!!

Puss och kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sen när blev jag morgonpigg?!?!

Godmorgon!

Lördag, helg och med chans att sova hur lääänge som helst. Men vad gör jag då? Jo vaknar klockan 8:30 och kan verkligen inte somna om! Ligger och vrider och vänder på mig och försöker somna om, men vid 9 gav jag upp. Bara att skutta upp ur sängen.

Igår var ju kära bror här. Jag fick jätte fina kaffe koppar och Melvin fick en polismotorcykel. Det var en höjdare kan jag lova! Han lekte med den precis hela kvällen. När han skulle prova cykeln som vi ska köpa så skulle påsen med motorcykeln hänga på styret! Den låter så underbart härligt också...den har ju sirener och allt. Blir nog kul att lyssna på den på morgonen. Tack så mycket Tobias;-) Tobias tyckte förresten att jag bloggade för lite. Tre gånger om dagen vore bra tyckte han!!!

Idag blir det present shopping för hela slanten. Cykeln var som sagt bra så den ska vi åka och hämta. Sen ska han ju få en tvättmaskin och lite annat smått och gott.
Vädret är fint och jag hoppas att temperaturen är varm och skön för i em bär det av till torpet.

Nu ska jag äta frukost och sen göra mig i ordning för att dra ner på stan. Ska försöka få upp sjusovaren inne i sängen också. Får gå in o pussa på honom lite och se om han vaknar.

Ha en fin lördag!

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tidig morgon...

Godmorgon Fina Du!

Klockan är nu 07:41 och jag bloggar! Vad har hänt?! Har ju haft jouren inatt och kom hem för en liten stund sen. Har varit effektiv sen jag kom hem, sorterat tvätt och slängt i den första maskinen. Duktig Malin!

Jaha idag ska jag hämta min älskade son hos dagmamman. Saknar honom som en tok. Efter det ska vi till Daniels äldsta bror och titta på en cykel till Melvin. Hoppas han kan ha den och att den inte är för stor...Vore roligt att ge honom en ordentlig cykel eftersom han tycker det är så roligt att cykla. Blir ju lite lättare för honom med att cykla ute på en riktig cykel. Nu trampar han omkring på sin lilla trehjuling ute. Men men vi får la se.

I kväll kommer ju bror på besök också. När han varit här ska Melvin till sin pappa och va tills på söndag. När han kommer hem igen blir det kalas. Min mamma och pappa med familjer kommer då. Ska bli så roligt att se när han öppnar sina paket. Han tyckte det var sååå spännande när han fick hjälpa mig att öppna paket när jag fyllde år. Mest spännande ska det nog bli att se när han öppnar paketet med tvättmaskinen i. Som han tjatat om denna tvättmaskin! Jisses!!!

Nähä nu ska jag ner till tvätten igen. Jippi!

Puss och kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sista jobbkvällen/natten för veckan!

Hej Du!

Ja då var det torsdag och snart dags att göra en sista jobbinsats för den här veckan. Är så seg idag så det kommer bli en lång kväll tror jag. Men jag kanske piggar på mig sen. Vem vet?!

Fick sluta tidigare igår kväll. Skönt! Gick till garaget där Finast höll på med sin bil. Han ska sälja den och jag hoppas verkligen han får den såld nu. Det är ju ingen familje bil precis! Vi ska få vår kompis Klittans bil för han har köpt en ny. Ja eller inte få riktigt. Han och Daniel har kommit överens om något vad det nu var men vi behöver inte betala några pengar iaf, och det är ju toppen. Skönt att ha en egen bil. Vi har ju fått låna bil av Daniels bror förut men som sagt, skönt med egen. Klittan skulle hämta sin nya bil idag så vi skulle nog få Jettan idag. Hahaha bilen är så obarmhärtligt ful men det är ju en bil;-)

I morgon kommer storebror och firar mig och Melvin. Kul kul. Jag pratade med Melvin i telefonen i går kväll och han frågade vad jag gjorde. Nar jag sa att jag slutat jobba och var påväg till garaget sa han " så skönt va mamma?". Hihi han är ju för söt.

Vad ska Du göra i helgen? Klittan har fyllt år och så ska han flytta till Norge så han ska ha födelsedag/Hej då fest i torpet på lördag. Hoppas det blir fint väder för dom har pool där. Så skönt att ligga där och sola och bada. Ja eller badar gör jag inte frivilligt eftersom jag är en badkruka. Fick bada där i ofrivilligt förra året, för E och älskling var så snälla och kastade i mig. Med kläder och allt! Jag var arg som ett bi!!!!!

På söndag kanske det blir lite kalas för min älskade lilla skrutt. Har inte rikigt bestämt mig för hur jag ska lägga upp det. Vi är ju så himla många och alla kan ju inte komma samtidigt... På måndag är jag iaf ledig till klockan 22 för jag jobbar natten istället för em/kväll. Vill ju vara hemma på Melvins födelsedag för tusan. Får nog börja ringa runt och höra när folket kan komma.

Nähä ha det så bra så hörs vi i morgon.

Puss och kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lill lördag!

Godmorgon godmorgon hör fåglar sjunga glatt....tra lalla la lalla la laaaaaaaa!!!!!!!!!!

Ja idag är det strålande väder ute och jag hoppas det håller i sig heeeela veckan. Har lämnat Melle hos dagmamman och fått i mig lite frukost.

Gårdagskvällen blev inte som planerat då jag inte kunde gå på tecken kursen, men DH kvällen hos Maline blev av i alla fall. Alltid lika trevligt med flickorna och av någon anledning blir det alltid snuskprat...hm förstår inte varför;-) Men Milla vi saknade dig ska du veta!!!!

Försökte få några bra bilder på Melvin att skicka in till VT tills han fyller år, men när man ska göra det på beställning är det inte alltid så lätt. Han har lite svårt att stå still och lyckas alltid säga någonting precis när jag ska ta så det blir någon konstig min. Men fick ett fint som jag tror vi tar.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33255_38463089.jpg
Blir nog det här kortet i tidningen!

Jobb 14.45-22 i vanlig ordning. Redan onsdag idag. Tycker veckorna går sååå himla fort. Melvin ska till E idag. Ska va tills på söndag. Men jag hämtar honom hos dagmamman på fredag så han slipper va ända till 18 när E kommer hem. Kan ju inte vara utan honom för länge!

Fy det blev ett tråkigt inlägg det här men inget roligt händer i mitt liv nu....

Ha en bra dag i vårsolen.

Puss och kram

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jobb, mat och lek med flygplan!

Godkväll min vän!

Börjar med en efterlysning!
Storebror: Länge sen vi såg ditt tryne...Ta dig tid och kom in till storstan snart och träffa din syster och lill skrutt!!!!

Sååå skönt att vara tillbaka på jobbet igen efter min sjuk vecka. Hoppas jag alltid kommer att ha ett jobb som känns bra och roligt att gå till. Började 7 idag och slutade 15, och det är jätte skönt att fortfarande ha eftermiddagen och kvällen ledig ibland. Jobbar ju bara kvällar annars. Å andra sidan är det skönt med sovmorgon också men en kombination av dag och kväll skulle vara skönt.

Hämtade Melle efter jobbet och vi lekte en stund när vi kom hem. Sen sa skrutten att han var så trött och frågade om han fick sova en stund. Det har inte hänt många gånger att han ber om att få sova, så i en timme sussade han skönt. När han vaknade var det dags för middag. Mätta och belåtna fortsatte vi lekandet med flygplan den här gången. Finaste D är i garaget och håller på med bilen.

Ledig dag i morgon och då blir det nog städ för hela slanten. Inte det roligaste jag vet men skönt när det är färdigt!
Har teckenutbildning på kvällen och sen bär det iväg till Maline och DH kväll med dom finaste tjejerna. Länge sen nu igen så hoppas att alla kan komma.

Nu blir det ett par sista minuter med lek och sen dags att få lilleman i säng. Hoppas att min kära pojkvän kommer snart också så jag får mysa med honom också innan man blir aptrött och tråkig!

Trevlig kväll!

Puss och kram



Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ännu en vecka till ända!

Godkväll i stugan!

Jaha söndag kväll och den här helgen och framförallt den här dagen har gått i hundra knop!
Igår på dagen var jag nere på stan med Vickan och Sara. Köpte mig ett par svarta chinos, ett vitt linne och en sjal på Vero Moda. Fick ju stadskuponger av mamma när jag fyllde år så dom kom väl till pass. Perfekt. Efter det hem och duscha och göra sig i ordning och dra iväg ut till Horn där båten till Idö avgick. Vi åt jätte god mat och drack gott vin. Tog oss en promenad på ön också för att gå bort maten lite. Alla var riktigt proppmätta! Kom hem därifrån efter 22 någon gång och då såg vi att Da Vinci koden gick på tv så den kollade vi på. Jag vaknade strax innan tolv och Daniel låg brevid mig och sussade så gott han också så varken han eller jag såg så mycket av filmen. Bara att släpa sig in i sängen och fortsätta nana.

Gick upp efter 10 och käkade frukost. Sen kom lill skrutten hem från mormor. Då åkte vi till Daniels bror som fick lilla Maja i måndags. Hon låg i vagnen och sov HELA tiden som vi var där så det blev inget klämmande och snussande på henne inte. Men Melvin stod och klappade henne lite på kinden och magen och sa "ååå så mysigt mamma". Hihihi.
Sen bar det iväg till stadsparken för lite brännboll. Gänget från valborg plus några andra var där och spelade. Mitt brunöga och Maline var där. Alltid lika roligt att ses. Kusin Elias var där så Melle och han lekte. Bland annat roade dom sig med att måla med maskrosor på varandra. Så Melvin hade gula ben och Elias gula kinder:-)

Från stadsparken bar det vidare till bion. Dom visade Pettson och Findus och Melvin var kanon duktig. Satt stilla och tittade på filmen nästan hela tiden. Det var under dom sista tio minuterna som det kom lite myror i baken. Efter bion gick vi till Mc Donalds. Är inte så förtjust i deras mat men vi tänkte att det kunde vara roligt för Melle. Han åt typ tre pommes och en tugga från sin hamburgare, sen var han mätt! Åt ganska så mycket godis och popcorn på bion.....

Sen gick vi hem och då blev det ett välbehövligt bad för pojken Johansson. Nu leker han med sina bilar och alldeles strax är det läggdags för i morgon ska vi upp i ottan! Börjar klockan 7 och Melle ska lämnas hos dagmamman 6:30. Hua så tidigt. Men men så blir det ibland.
Finaste D är i garaget och styr och blir nog borta ett par timmar. Så jag får roa mig själv när Melle lagt sig...somnar säkert i soffan. Är jätte trött. Har ju varit duktig idag och cyklat överallt i det fina vädret. Melvin älskar att sitta där bak och åka med. Nu är han sååå trött så det är dags att stoppa honom i säng.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33245_38166124.jpg
En trött skrutt!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33242_38166646.jpg
Fina blommor som Melvin plockat till sin mamma!


Hoppas Din helg varit bra och ha en forsatt trevlig söndags kväll.

Puss och kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag+städning=as tråkigt!

Du Fina Vän!

Ja som rubriken lyder så står städning på schemat idag. Har inte blivit så mkt av den varan under veckan som gått. Lill skrutt är hemma med mig idag. Han leker med bilar och drar ut typ ALLA sina leksaker i vardagsrummet, och som Du vet har han ganska så mycket! Hahaha nu kom han precis och frågade om jag kunde suga av starket på tuggummit. Han har varit och hämtat sig ett tuggummi som är ganska starkt och tydligen kom han på att om jag suger på det en stund så försvinner det starka! Han är inte dum han;-)

Finaste D slutar 13 idag. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Har inget planerat alls. Imorgon ska vi ju till Idö och då åker Melle till mormor. Dom ska vara i stugan och Melle älskar att vara där. Han springer ut och in som han vill och meckar med diverse saker. Båten ut till Idö går inte förrän 17:45 så det kommer bli en sen kväll och jag tror att Melvin får det roligare hos mormor.

Inget illamående idag. Sköönt. Och ännu skönare att dom andra i familjen klarat sig.
Till storebror:
Nej inget syskon till Melle. Inte än i alla fall:-)

Melvin är inne i någon period nu då han säger att han inte tycker om saker och ting. Ena stunden säger han "jag tycker inte om den här maten" för att i nästa stund säga "å vilken god mat". Igår sa han hela tiden "mamma, jag tycker inte om din stjärt!?!?!?" (ja fråga mig inte varför han sa just min stjärt. Vet han nog inte riktigt själv) Då svara jag att Dada tycker i alla fall om min stjärt. "Vadå äter han den eller?" fick jag till svar då. Undrar var dom får allt ifrån igentligen. Skulle va så roligt att se in i deras huvud och vilka tankar som finns där. Och alla roliga kommentarer, var kommer dom ifrån? Han är go min unge och jag är otroligt stolt över att ha gjort något så fint. Även om han tycker om stjärt eller inte;-)

Skulle vilja hitta något fint att ha på mig i morgon. Fick stadskuponger (tror det heter så) av mamma när jag fyllde år och dom funkar i dom flesta klädaffärerna, kanske skulle ta en tripp ner sen.
Nu har jag suttit här en stund istället för att städa...inte riktigt vad jag tänkt.

Ha en skön fredag. Ska Du göra något roligt i helgen förresten?

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv32978_37906379.jpg

Puss och kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Å så var det blääää igen!

Fina Du!

Då ligger jag här i soffan och mår illa igen... Mådde bättre igår under dagen och kvällen. I morse var jag och lämnade skrutten hos dagmamman och då mådde jag bra. Fy det är så jobbigt att må illa heeela tiden. Man blir ju så trött.
Skönt att Melle och Daniel verkat klara sig iaf "peppar peppar"!
Har titta på kort sen valborg som Vickan och Kim lagt ut på FB. Fasen så roligt vi hade. Fint väder, myskläder, alkohol, allsång och snusk. Kan det bli bättre??? Ta ma tebax diweeekt!

På lördag ska vi till Idö för att fira Daniels mamma. Fy jag fasar redan nu för båtresan eftersom jag blir sjösjuk direkt. Hoppas innerligt att jag är frisk tills dess för jag vill följa med. Det var grillbuffé på menyn. Gottigt!

Har tyvärr inget nytt och roligt att dela med mig av. Dom senaste dagarna har ju inte varit så roliga...

Melle va så mysig igår. Han satt i sitt rum och lekte och jag var i köket och styrde med ngt. Då ropar han:
-mamma du måste komma. När jag kommer in tittar han på mig och säger:
-jag skulle bara säga att jag älskar dig mamma. Nu kan du gå igen!
Då smälter man kan jag lova. Han är för go min lilla skrutt.

Nähä jag kanske skulle passa  på att försöka sova en stund och se om illamåendet går över. Klockan 16 kommer Melle och Finaste hem och då är det inte så lugnt längre;-)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv32792_37810254.jpg
Bjuder på en bild: Melvin tittar på sin favvo film på datorn. En bil film!

Hörs kanske senare.

Puss och kram

Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()

♥ Maja ♥

Här är senste tillskotten i Dahl familjen, lilla Maja som föddes den 4:e maj 2009.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/maja_37739391.jpg

4110g 53cm

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag ser en ljusning...

Hej Du Glade!

Jag mår bättre idag. Är helt slut i kroppen och det känns som jag sprungit två maraton, men inget kräks. SKÖNT!
Var tvungen att jaga ner på stan när finaste Daniel kom hem förut. Vädret har ju tydligen bestämt sig för att va dåligt och Melvins regnkläder har bestämmt sig för att vara för små. Vattenpölar och för små regnkläder är ingen bra kombination när man snart är tre år!!! Dessutom ska han på utflykt med dagmamman i morgon så det kan behövas då.
Det är inte lätt att få tag i normala regnkläder. Antingen ser dom ut som kläder en vägarbetare skulle ha på sig, annars är dom så tunna så att dom skulle gå sönder om en fluga landade på benet. Men men nu är det gjort iaf.

Har inte gjort så mycket annat idag. Har inte så mycket ork och inte kan jag äta något nämnvärt heller. I morgon måste jag tvätta för nu är det kris i allas garderober. Städa är också prio ett. Härlig dag jag har framför mig morgon. Vill Du byta?

Snart fyller ju lill prinsen tre år. Vet inte vad jag ska köpa. Har Du något tips? Daniel äldsta bror har en cykel vi ska titta på och sen vill han ha en tvättmaskin. En blå radiostyrd bil är en annan sak som det tjatas ganska mycket om. Blir nog bra till slut.

Nu ska jag leka en stund med skrutten innan det är dags att stoppa honom i säng!

Hoppas Du haft en bra dag och att Du får en trevlig kväll.

Puss och Kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blä blä blääää!

Du!

Idag är ingen bra dag. Jag har Maginfluensa!!!!! Finns det något värre? Skulle INTE tro det Du!
Igår kväll var vi och firade Finaste D:s mamma som fyllde 65 år. Vi fick smaskig smörgåstårta och gott fika. Alla bröder var där utom en, för dom var på förlossningen! Under tiden vi firade kom en liten Maja till världen. Snacka om en bra födelsedagspresent, ett till barnbarn!

Kände mig lite illamående innan vi skulle åka hem men jag tänkte att det nog var för jag ätit så mycket (som vanligt).
Kom hem och det gick verkligen inte över. Låg och vred och vände på mig ända till klockan 4 och då gick det inte längre. Fy jag hatar verkligen att spy. Somnade efter klockan 5 och sov till 13 och då var det dags igen. Usch, man blir som ett litet barn igen när man får maginfluensa. Borde försöka äta något men hur lätt är det när man mår illa?! Har inte ätit sen 17:30 igår så magen är väääldigt tom.

Nähä nu ska jag försöka ta mig ur sängen...Tyck liiite synd om mig är Du snäll för det gör jag!

Puss och kram

Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()

Tillsammans är vi underbara!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/dsc_0489_37450289.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/dsc_0438_37449962.jpg

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/dsc_0448_37450011.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/dsc_0449_37450084.jpg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/dsc_0450_37450145.jpg

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

I´m back!

Hej Du Fina!

Har Din valborg varit bra? Min har vait helt underbar! Vet inte när jag hade så rolig senast.
Klockan 18 i torsdags packade vi Thias bil full och gav oss iväg mot Väderskär. Mycket mat och ännu mer dricka och förväntningarna på topp. När vi kom fram till bryggan vi skulle åka ifrån stod hela gänget där: Vickan, Danne, Evelina, Jenny, Mimmi, Johanna, Calle, Kim, Ronja, Lisen, Niklas, Petra, Thias och så jag och finaste Daniel. Tre gånger fick stackars Danne köra med båten för att få över all packning och folk. Kallt som i Sibirien var det när vi kom fram. Mitt lilla brunöga (Petra) och jag myste ihop oss i soffan under ett täcke för att försöka få upp värmen. När alla kommit över så tändes grillen och rusdryck började intas. Vi tände i öppna brasan inne och satt och smaskade framför den. Hur mysigt som helst. Syskonen Mimmi och Calle hade tagit med sig sina guror så det blev allsång så det stod härliga till. Alla var väldigt trötta så det blev inte så jätte sent.
Vaknade på fredagsmorgonen av att nedervåningen kom upp och sjöng mindre fin allsång med grytlock som instrument!
En del hade lite huvudvärk från dagen innan och kommentarer som: jag vill inte dö, hördes;-)

Fredags morgonen bjöd på solsken så klockan nio låg vi alla ute i solen och njöt. Alkoholen påbörjades och snuskpratet likaså. Grillen tändes till lunchen som avnjöts ute i det fina vädret. Ju mer tiden gick, desto mer alkohol och skvaller blev det. Och snuskprat också för den delen...vet inte vem som var värst ;-) Alkoholen skördade sitt första offer klockan 17 (nämner inga namn) och humöret var på topp hos alla. Bland annat blev det skratt anfall över rockulla, feeeetta och Oliver eller vad säger du Petra? De e glööggen hahahaha. Vi satt ute heeela dagen och gick inte in förren 20 tiden på kvällen. Festen fortsatte självklart inne och det blev ganska blött för oss alla.

Lördagsmorgonens uppvaknande blev ungefär som fredagens. Grytlocken hade bytts ut till en gitarr och "han har öppnat pärleporten" stod på reportoaren!
Dom flesta var lite avslagna och slitna. Vid 13 tiden tog vi vårt pick o pack och begav oss till fastlandet igen. Verkligen en super trevlig helg med härliga människor!!! Tack Vickan och Danne för att vi fick följa med.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33166_37358337.jpg  https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33153_37358581.jpg  https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33176_37358945.jpg  https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33164_37359166.jpg 
Några ur gänget               Mitt lilla brunöga!                Kim                                     Calle
https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33182_37359581.jpg  https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33186_37359811.jpg  https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33187_37360036.jpg  https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33191_37360473.jpg
Ronja & Danne                 Sköönt!                               Petra i solen                     Söta värdparet Vickan&Danne
https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33192_37360865.jpg
Finaste och jag
https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33194_37361500.jpg  https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33197_37361756.jpg  https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33198_37362015.jpg  https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33204_37362314.jpg
                                                                                         Lisen
https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33205_37362548.jpg  https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33207_37362825.jpg  https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33211_37363410.jpg  https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33212_37363807.jpg

När vi kom hem blev det en skön dusch och mat. Vila lite på soffan och sen bar det iväg till Stadsparken för bränboll och rusdryck med gänget. Trevligt var det och sen for vi vidare ner till Jenny där Anna och Hoa bor och festen fortsatte där. Jätte kul men gammal som man är och sliten efter tre dagars festande så blev det inte så sent för mig och Finaste. Skönt att sova i sin egen säng. Borta bra men hemma bäst!!

Idag har vi städat lite och så kom äntligen min lill skrutt hem. Åååå vad jag saknat honom! Under oss ska en kompis till mig flytta in. Hon har en son som är en dag äldre än Melle. Vi gick i samma föräldragrupp och låg på BB samtidig. Idag var hon i lägenheten och målade så Elias fick komma upp till oss och leka lite. Dom är söta tillsammans dom där två:-)
Sen åkte vi ner till gokart banan. Daniel, Eric, Fredrik och Pelle skulle köra. Älsklingen vann!
Melle sa att han ville sitta i någons knä och köra han också. Petras Jonas jobbar där så han var så snäll så Melle fick åka ett par varv med honom. Trodde aldrig att Melvin skulle våga åka men det gjorde han. Var som en solstråle hela tiden och vinkade till oss när dom körde förbi. Gullesöt min lilla plutt. Tack Jonas!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33215_37364153.jpg  https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33220_37364485.jpg
Elias på besök
https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33223_37364858.jpg
En glad Melvin med liiite för stor hjälm!
https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33229_37365226.jpg  https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33230_37365632.jpg  https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33231_37365852.jpg

Ikväll blir det mys med Melvin. Finaste Daniel är på bio så vi har mamma son mys. Häärligt!!!


Hoppas att Din helg varit bra och att Du fått njuta av vädret. Jag har faktiskt fått lite färg i plytet och det är ju inte helt fel.
Trevlig kväll!!

Puss och Kram

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()