Jag tänkte: lugnt, tyst och ett varmt härl...

Jag tänkte: lugnt, tyst och ett varmt härligt bad...Melvin tänkte: DAMP... Milo tänkte: Skrika som aldrig förr... Varför blev det inte som jag tänkte?

Permalink Livet Kommentarer (2) Trackbacks ()

Helt väck...

Mitt huvud befinner sig på något helt annat ställe i dag. Lillkörven har haft ont i magen i natt och alltså varit ledsen. Oj oj oj vad ont han har haft. Det gör ganska ont i mammahjärtat när man inte kan göra så mycket annat än att försöka trösta. Första vaken natten med skrik sen han kom för sju veckor sedan. Hoppas det inte blir så många mer sådana. Melvins vaken-skrik-nätter kan jag räkna på en hand. Väluppfostrade barn va?

Jag hoppas det kommer bli en lugn dag i dag. Vi ska hämta skrotis i A-rummet hos mormor sen. Han spenderade halloween-kvällen där. All uppmärksammhet på honom. Lycka skulle jag tro!

Veckan som kommer är en såndär bra vecka med mycket inplanerat. 2 årsdag, bäbishäng, DH kväll kusindejt...ja ni hör ju. Hur bra som helst!

Nu ska jag lukta lite på min bäbis!



Melvin är inne i en ta-inga-kort-på-mig-jag-blir-galen period. Därav inte så många kort på honom just nu...Men det kommer.

Puss o kram

Permalink Babbel/Barn Kommentarer (3) Trackbacks ()

Hemmeve

Efter en visit nere i Jenny på fest. Bra fantasi på utklädning måste jag säga. Syskonen Iserstål tog nog priset. Hahaha herregud. Milo han var drake.
Ni ser klockan va? Helt mycket och jag är vaken. Måste va något slags rekord tror jag. Men jag ska nog lägga ner min trötta kropp i sängen bland kuddar och täcken nu och sova.
Typ det skönaste man kan göra faktiskt!

Puss o kram

Storebror: Var håller du hus? As länge sen du kommenterade här. Skärp dig!

Permalink Bara babbel Kommentarer (2) Trackbacks ()

Gnällig

I dag är jag gnällig. Halsen är som i går om inte värre. Dessutom har jag ont i mina axlar och upp i nacken. Why? Onödigt är det i alla fall. När jag sitter eller står känns det som en heffaklump sitter på mina axlar. Irriterande.
Milo är på promenad med sin pappa. Jag kände inte för att förvandla mig från mysmongo till anständig riktigt än. Snart. Kanske...
Hade tänkt passa på o vila lite nu. Istället sitter jag här. Så jävla dåligt! Det kallas beroende va?

Nu har jag gnällt färdigt. Det känns faktiskt genast lite bättre. Om jag fortsätter gnälla hela dagen (stackars Daniel) känner jag mig nog tipp topp tills i kväll.

Puss o kram

Permalink Bara babbel Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag ska lägga mig o tjura över min hals nu...

Jag ska lägga mig o tjura över min hals nu. Hoppas ni alla kommer sova RIKTIGT dåligt. Det lär ju jag göra!!!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nej nej nej!!! Ont i halsen som bara blir ...

Nej nej nej!!! Ont i halsen som bara blir värre o värre...Har verkligen inte tid o bli sjuk nu. Försvinn från min kropp äckelbacill!!!

Permalink Livet Kommentarer (3) Trackbacks ()

Jag vill städa. Det vill inte Milo. Synd. ...

Jag vill städa. Det vill inte Milo. Synd. Väldigt synd!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mammaledig

Just nu sover lillkörven. Jag sitter här med datorn i knät, en kopp kaffe i näven och Vakna med The Voice på TV:n. Mammaledighet precis som den ska vara!

Lite pics på lillkörven:








Puss o kram

Permalink Barn Kommentarer (2) Trackbacks ()

Melvin

Melvin min Melvin han är ju för gó. Jag skulle kunna skriva en hel bok om alla galna, söta och roliga kommentarer han sagt. I går morse när jag fixade frukost i köket så låg mina små körvar på golvet i tv-rummet. Milo va väl inte helt nöjd och Melle försökte trösta.
Han sjöng Blinka Lilla Stjärna för honom, men när det inte fungerade sa han:
-Nä Milo nu får du vara tyst. Vår mamma kan inte bära dig hela tiden för då får hon ont i ryggen. Vi måste vara rädda om mamma förstår du, för hon är ju den bästa mamman som finns. Fattar du Milo eller ska du gå in på rummet???
Lilla plutten så fin han är. Undrar om Milo också kommer bli en knasig unge!



Puss o kram


Permalink Barn Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag skulle lätt kunna gå o lägga mig o sov...

Jag skulle lätt kunna gå o lägga mig o sova nu...Carina Berg först bara, men sen ska här sovas. Godnatt för fan!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Utklädd

Ja det ska man va på festen vi ska gästa på lördag. Då är ju den stora frågan vad man ska klä ut sig till? Vi  (jag o Milo) kommer av självklar anledning inte bli kvar så jätte länge, så jag vill inte lägga en hel förmögenhet på det. Kul ska det bli hur eller hur. Har inte varit på fest sedan Sundsvall brann typ!

I Almviket igår var det lika bra som vanligt. Sju flickor tjattrandes, kan det bli bättre tänker jag?

Milo och jag gick upp strax efter klockan 8. Den stora ungen sover fortfarande!
Nu slockna visst Milo igen...

Puss o kram

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Milo o jag drar till Almvik för en dejt me...

Milo o jag drar till Almvik för en dejt med bästaste töserna! Hemma sent så det blir inget riktigt bloggande idag. Bara så ni vet det.

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wihooo!

Jag har just vunnit min första auktion på Tradera. Har aldrig budat förut och det var ingen stor grej, men jag vann!

Njuter av tystnaden som råder här för tillfället. Båda körvarna sover. Den stora körven är väldigt pratglad . Alltid. Och idag har det varit extra pratigt. Hela dagen har munnen gått i 380 på honom. Ordet mamma har säkert sagts 1000 gånger. Minst! Till slut går det inte att hänga med och svara rätt på alla frågor. O jösses vilket liv det blir då!

Lillkörven har mest sovit på sin 6 veckors dag!
Det händer verkligen något nytt varje dag nu. Han skrattar massor och gör dom mest söta små ljud. Det bästa som finns är att ligga och prata med storebror på golvet. Så fort Milo får se Melvin så ler han.

Titt på dom små liven:







Titt så söt:





I morgon blir det Elvan. Såklart!

Puss o kram





Permalink Babbel/Barn Kommentarer (2) Trackbacks ()

Bada

Dygnet i stugan var härligt. Pissväder dock men det gjorde inte så mycket. Milo tyckte inte det var ett dugg konstigt att sova borta. Däremot vägrar han sova nu. Han är as trött men ska varken sova hos mig, pappa eller i vagnen. Det är ju fruktansvärt jobbigt att bara blunda och somna så skönt! Bäbisar är bra dumma ibland alltså!


Stora o mellan ligger i badet. Ska nog slänga liten i ett bad också o få honom på andra tankar.
Jag vill också bada men får snällt vänta tills jag varit på besiktning. Orättvist
!

Puss o kram

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Karln är i Göteborg. Jag o grabbarna drar ...

Karln är i Göteborg. Jag o grabbarna drar till stugan. Soft helg, o jag gillar't!

Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()

Pensionärer!

Jag trodde att det bara var vi, hemska mammor med våra feta barnvagnar i bredd, som inte tar hänsyn till att kanske fler vill komma fram på tex stan. Men tänk så fel jag hade!
I går när jag var duktigt stressad till BVC kommer jag ner på stan och möts av någon form av marknad. Inte nog med det, ALLA Västerviks pensionärer hade hittat ut ur sina stugor precis samtidigt också. Med sig hade dom självklart sina rollatorer (heter det så?). Visade dom någon hänsyn till sina medmänniskor då? ICKE! Dom stannade inte bara vid varje stånd, även att tre i rad kanske hade exakt samma saker, dom stannade och samtalade med varandra mitt i vägen också. Verkligen mitt i den lilla lilla trånga delen av trottoaren som fanns kvar. Fick jag någon respons när jag med min mest späda och lenaste röst snällt bad dom flytta lite på sig så att jag med min hemska stora vagn kunde komma förbi? Ha! Skulle inte tro det. Antingen var dom stendöva hela bunten, eller så bara ignorerade dom mig totalt. För att jag överhuvudtaget skulle ta mig fram och inte komma allt för sent till BVC, fick jag ta i med hårdhanskarna. Jag fick helt enkelt köra på deras hälsenor så att dom såg mig och flyttade sig! Jamen vad kunde jag göra annars?!? Stå där och vänta tills dom gnällt färdigt över att Kalle vid ståndet en bit bort, hade höjt priset på strumporna med 2 KRONOR sen förra året?
Jag har verkligen inget emot pensionärer eller gamla människor (förutom dom elaka), men dom ska fan inte klaga när dom är likadana själva!

Fram till BVC kom vi i alla fall till slut. Milo fick en OK-stämpel av läkarna och jag fick bekräfftat att vår våg här hemma stämmer ganska bra. 5320 g väger han!

Melvin var mycket nöjd med gårdagens besök på McDonald´s och Elvan. Vi lär gå dit fler gånger. Till Elvan alltså. Ja till McDonald´s också kan jag tänka mig...

Milo har ju haft besök i dag. Tror inte någon av dom uppfattade varandra eftersom dom sov och åt i omgångar hela tiden. Men om ett par månader lär dom ha skoj. Tre grabbar och en tjej. Vi vet ju vad dom lär slåss över i alla fall....

Puss o kram

Permalink Babbel/Barn Kommentarer (0) Trackbacks ()

Milo har bjudit hit tre polare idag. Kul t...

Milo har bjudit hit tre polare idag. Kul tycker han! Ja, mamman också då!!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Syskonkärlek

Premiären för Milo på Elvan blev precis så bra som jag hoppats. Han tyckte det va as roligt att hänga med alla barnen. Mamman tyckte ju det var ganska trevligt också, men inte som Milo!

Fotandet i lövhögen blev inte av häromdagen, men när vi var påväg hem förut var hela stadsparken full av löv, och självklart skulle skrotis kasta ett par.




(Iphonen har inte världens bästa kamera)

I morgon ska Milo läkarundersökas på BVC och efter det har Melvin bestämt att vi ska äta lunch på Donken. Blä säger jag men jippi tycker han. Han blev duktigt avundsjuk när han fick höra att brorsan varit på Elvan. Som tur är har dom öppet i morgon så ett besök dit blir det med. Han kommer verkligen ihåg exakt hur det ser ut och vad man kan göra där, trots att det är två år sedan han var där. Minst! Tänk om en annan hade sådant minne. Jag är glad om jag kommer ihåg vad jag gjorde igår typ.

Vädret har tillåtit spel och filmtittande under em/kvällen så det har vi utnyttjat.
Syskonen har även haft det lugnt och skönt ensamma utan en jobbig morsa:











Puss o kram

Permalink Babbel/Barn Kommentarer (0) Trackbacks ()

Har ingen dator hemma, alltså kan jag inte...

Har ingen dator hemma, alltså kan jag inte blogga på riktigt. I morgon blir det Elvan. At last!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Störningar

Den där braiga saken som gör att vi har massa kanaler är bara braig när den själv vill. När som helst får den för sig att tappa täckning vilket resulterar i att bilden på tv:n försvinner. Irriterande? Enormt! Som tur är har det inte varit något livsviktigt program, men om det är det när den slutar fungera får jag ett bryt.

Jag har några kusiner på min pappas sida. Ganska många. Över 20 stycken faktiskt. Häromdagen tänkte jag att det skulle vara ganska kul att ha en kusinträff. Jag föreslog idén för två av dom och precis som jag, tyckte dom att det skulle va roligt. Så just nu är planeringen i full gång. Känner på mig att det kommer bli väldans roligt!

Mitt knä är utomordentligt skönt att sova i:



Inte heller på den stora körven har mitt prat om att sova med öppen mun nått fram.

Puss o kram



Permalink Babbel/Barn Kommentarer (0) Trackbacks ()

Finhelg!

En redig finhelg har det varit med promenader, kalas, film, godis, mys, Vickan, och det bästa av allt: hämtat hem storkörven!



Jag har förklarat för Milo att han inte kan hålla på och sova med munnen öppen. Han ser inte så smart ut då. Men lyssnar han? Nej!



Vi har för övrigt fått låna någon sak av Eric som gör att alla tv-kanaler fungerar igen. 1 2 4 6 och barnkanalen är det enda vi kunnat sett på innan. Men nu jävlar flickor kan vi se DH även här!
Lite dumt att ha alla braiga kanaler igen, för då kommer jag ju vara tvungen att följa en massa skit serier som igentligen är helt värdelösa, men alldeles beroendeframkallande...

Hoppas att karln i huset kommer hem innan det blir mörkt så vi kan kasta ut våra ungar i en lövhög och ta lite höstiga kort!

Veckan som kommer har något på agendan varje dag. Klagar jag över´t? Nej för fan. Jag giller´t!

Puss o kram

Permalink Babbel/Barn Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vi (Daniel) har städat och varit på kalas....

Vi (Daniel) har städat och varit på kalas. Nu väntar jag på varor från affären så ja kan laga mat. Ska läsa lite bloggar undertiden. Slapp lördag! Nice!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wääääääää!

Typ så har Milo låtit hela dagen. Skrik skrik o lite skrik.
Att kaffet var slut i morse har ju inte gjort dagen lättare heller. Visst hade jag kunnat gått till affären för att köpa kaffe, men då måste man se lite anständig ut och jag har verkligen inte kunnat göra mig lite anständig idag. Lillasyster och Olivia var förbi här en sväng förut, och dom stackarna fick se mitt eländiga jag...
Ja ja körven kan ju inte vara nöjd o glad jämt, förresten så sover han nu och jag har precis avnjutit en kopp kaffe. Kvällen kanske blir wedigt bra ändå?!

Milo och William skötte sig bra igår. Dom sov mest hela tiden så mammorna fick prata ostört, och oj vad vi prata. Om helt viktiga saker också. Bajs, degmage, spyor, prickar och andra superintressanta ämnen för en småbarnsförälder! Ljuvligt!

Nästa vecka börjar mitt nya liv. Lååånga promenader, öppna förskolan och mammaledighetsfika!
Jag kan knappt vänta!

Puss o kram

Permalink Babbel/Barn Kommentarer (4) Trackbacks ()

Daniel sitter o skrattar åt The Simpsons-f...

Daniel sitter o skrattar åt The Simpsons-filmen. Vad jag gör? Typ spyr! Fattar verkligen inte det roliga. Kul torsdagskväll. Verkligen!!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag ska Milo till sin polare William. Dom...

Idag ska Milo till sin polare William. Dom ska väl hänga, slappa o snacka, ja göra sånt som 1 månaders bäbisar gör helt enkelt!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Big day!

I dag är en stor dag hos familjen Johansson/Dahl. Lillkörven fyller nämligen 1 månad idag! Kan ni fatta? En hel månad har gått sen han plockades ut. Ofattbart!
Hur är han då vår körv? Nöjd, snäll och alldeles underbar kan man säga. Han gör inte så mycket väsen av sig så länge han får va med. Dumpas han i babysittern eller på något annat hemskt och ensamt ställe, ja då skäller han ut oss efter noter. Ett par minuters skrik innan han somnar bjuder han på också, men annars är han mest nöjd och tillfreds.
Som mest nöjd är han när han får ligga på mammans boooobisar, men hos farsan och brorsan duger det också bra!
Sedan några dagar tillbaka så tittar han på oss och följer oss med blicken. Ett medvetet leende är inte långt borta . Nacken har han varit superstark i sedan han föddes och orkar hålla upp huvudet och vända på det även från magläge.
Vikten då? I fredags vägde han ju som bekant 4780 g. I dag när jag vägde mig tillsammans med honom så vägde han enligt vår våg 5400 g! Jag tror dock inte det stämmer efterson han vägde 5200 g när Daniel och han stod på den förut, men att han väger över 5000 g tror jag absolut. Han är nog fortfarande 55 cm lång precis som i fredags.
När Melvin var 1 månad gammal så vägde han 4530 g och var 56,5 cm lång. Lite skillnad på dom kan man säga.





Vår underbara unge!

Permalink Barn Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sånt där tråkigt inlägg!

Japp utan bilder blir det idag. Jag tror inte jag hinner lägga in bilder från kameran till datorn nu. Jag har nämligen en bäbis som vägrar sova om det inte får göras på mamman. Vaknar efter två sekunder när jag lägger ner honom och är helt förbannad. Inget litet gnällskrik där inte. Nej då, gapande för full hals ska det va. Självklart är det super mysigt att ha en sovandes bäbis på sig, men det går liksom inte en hel dag. O speciellt inte idag när jag har haft Skrotis hemma också.
"Mamma, jag känner mig trälig" sa han i morse. Jag fatta verkligen inte vad han menade först, men när han sa att han var trälig och hade huvudvärk så förstod jag att han menade hängig. Sötot fick vara hemma idag så det har varit full fart!

Fy fan vad trött jag bli på mig själv! Jag hade verkligen hur mycket som helst jag ville blogga om, och nu när jag väl sitter här så är det som bortblåst! Gahhh!!!


Fick för ett par dagar sedan höra något fruktansvärt tragiskt som sen dess funnits i mina tankar. Man ska verkligen inte ta något för givet, och efter detta uppskattar jag om möjligt mina barn ännu mera.

I morgon är det en stor dag!

Puss o kram

Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag vill blogga, men när ja ska göra't kom...

Jag vill blogga, men när ja ska göra't kommer det annat i vägen. Ja återkommer!

Permalink Livet Kommentarer (3) Trackbacks ()

Jag är så tacksam!

Jag är så tacksam!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pssst! Jag fick mig en skymt av Olle idag ...

Pssst! Jag fick mig en skymt av Olle idag igen. Nörd? Oja! Köttsoppa hos farsan idag. Bra skit!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

KÄRLEK!

















Permalink Barn Kommentarer (0) Trackbacks ()

En bäbis på magen, en härlig filt, godis o...

En bäbis på magen, en härlig filt, godis och sen en fin Olle att vila ögonen på. Bra fredag känner jag!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mjölkbaren...

Ja den fortsätter servera prima grädde. 4780 g stannade vågen på idag, alltså 470 g upp på en vecka. Centimetrarna som hittills stått stilla hade nu ökat till 55 cm. Bra jobbat!
I natt hade jag ett litet sammanbrott. Sömbristen från föregående natt tillsammans med en otrött bäbis mellan klockan 2.30-4.00 gjorde att jag var tvungen att fälla en liten tår. Efter den tåren var ordningen återställd och vi somnade båda två efter en stund.



Helgen är helt oplanerad. Alltså verkligen inga planer alls. Det händer typ aldrig. Storkörven är hos sin pappa så familjen är halv dessutom...

Nä va fan nu får det va bra!

Puss o kram

Permalink Livet/Kärlek/Barn Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag kommer i mina vanliga jeans igen. Allt...

Jag kommer i mina vanliga jeans igen. Alltså mina riktiga, Inte jeansleggings. Yeeeyhhhh!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kaffe

Med sisådär 10 liter kaffe planerar jag att få igång min hjärna idag. Vi har kört vakna en gång i timmen i natt. Jobbig lek både för mamman och bäbisen. På mamman resulterar det i totalt hjärnsläpp. En sådan enkel sak som att äta frukost var svår förut. Med skeden i ena handen och youghurten i andra fick jag inte ihop det. Varför? Jo, för skålen med youghurten låg i sopporna, och det tomma youghurtpaketet höll jag i handen. Jag kan säga att jag fick vara utan youghurt idag!
Det är ju den här förbannadejävlapisshelvetes förkylningen som ställer till det för oss. När ska den gå över? Jag behöver få vara social. Träffa folk. Prata med vuxna människor. Se annnat än dom här väggarna. Men som han är nu vill jag inte ge mig ut bland folk och deras baciller. Säkert skulle han åka på någon ännu värre smeta då!
Jag är glad att vi kom iväg till Vickan i tisdags i alla fall!
När Milo ser ut såhär,



tar brorsan över och sjunger blinka lilla stjärna, för då blir det såhär:


Nöjda och glada barn!

Jag läser den här bloggen. Dels för att jag känner henne sen innan eftersom det också är en A-rums brutta, och dels för att hon skriver väldigt underhållande. Hennes blogg är nu nominerad till Årets Boggmamma! Det är stort. Så gör som jag och lägg din röst på henne här!

Nu ska tydligen tjut-Egon ha mat igen.

Puss o kram




Permalink Livet Kommentarer (2) Trackbacks ()

Jag är laddad inför brudhäng hos Vickan ik...

Jag är laddad inför brudhäng hos Vickan ikväll. Me like!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det vackraste jag gjort!





Permalink Kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()

Chock!!!

Ja jag är verkligen i chock.
I går såg Melvin något program där dom åt chokladbollar. Han ville att vi skulle göra det här hemma.
Sagt och gjort så var dom klara när han kom hem från dagmamman förut.
Han blev överlycklig och skulle genast smaka en. Han stoppar in den runda goda chokladbollen i munnen, och grinar illa! Han springer till papperskorgen och spottar ut den!!!
Han tycker verkligen inte om chokladbollar. Finns det verkligen sådana barn?!
Ganska bra ändå eftersom jag inte kan sluta äta när jag väl börjat. Jag menar, då behöver vi ju inte slåss om dom!

Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tre veckor!

Tänk att jag för tre veckor sedan såg ut såhär:





Var har dom tre veckorna tagit vägen? Bäbis börjar ju bli stor nu...Stanna tiden en smula för det går för fort!
Det är åldern. Jag lovar: Förr gick inte tiden för fort. Snarare tvärtom! När man fyllde 17 ville man att året skulle gå sjukt snabbt så man fick fylla 18. När man fyllde 19 ville man bara snabbspola så man fyllde 20 och fick inhandla rusdrycker på egen hand! Nu sitter jag här, 27 år och tvåbarnsmorsa, och har panik över att tre veckor av mitt liv gått alldelses för fort. Vad kan det annars vara än just åldern som får mig att panika lite?! Jag som alltid sagt att jag ska ha tre barn innan 30...nä fy fan nu  får jag hjärtklappning också. Jag är ju verkligen gammal! Ska jag få någon ålderskris nu och börja klä mig som en fjortis?  Var uppkäftig och börja röka? Eller jag kanske redan är inne i det där? Jag kanske klär mig annorlunda och beter mig som en snorunge, fast ni alla är så snälla och inte säger något? Ni kanske låter mig hållas och tänker att det bara är ålderskrisen som satt in och att det förhoppningsvis är övergående?
Var inte snälla i så fall. Ge mig en ordentlig smäll så jag vaknar till. Jag vill ju inte va 14 år igen. Kanske 20...

Puss o kram

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag går och lägger mig, även att jag inte ...

Jag går och lägger mig, även att jag inte är trött, bara för att det är så skönt att kunna somna utan att ligga o stirra i taket flera timmar. Godnatt!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgen i bilder

Vi har haft full upp typ,

Morfar, Mikaela, Hampus o Melvin


Hon kommer döda mig som lägger upp detta!




Milo visar sig från sin bästa sida




Melvin är livrädd för hundar. T.o.m sådana här små söta!


Bus med morbror




Milo är full!










Puss o kram





Permalink Livet/Kärlek/Barn Kommentarer (1) Trackbacks ()

Besök

Vi har haft pappa m. familj på besök idag. Melvin och morfar kan busa om man säger så. Den ena blir svettigare än den andra, men oj vad kul dom har!
Min lillasyster är livrädd för att hålla Milo efterson han är ganska duktig på att spy. Hon blir även livrädd när han rynkar ihop ansiktet till ett russin, fast inte skriker. Tydligen tillhör det ett skrik till den minen. Ja hon är lite rolig den där fröken.

Har även nattgäster i form av storebror och Erika. Dom ska ut o svira så dom trillar nog in framåt småtimmarna.

Dagen har gått så fort utan att jag igentligen gjort något. Förutom städat, tvättat och diskat x antal gånger (ge ma en diskmaskin), men det är ju sånt man gör varje dag så det räknas ju inte.

Har något sjukt ont i min vänstra höft. Typ som foglossning men ändå inte. Fattar inte vad det ska va bra för? Mina promenader och träning är ju bara o glömma så länge värken sitter i. Jag kan ju knappt styra här hemma en hel dag utan att värka ihjäl mig när kvällen kommer! Så jävla onödigt så jag kan spy på´t!!! Bitter? Eh ja!

Har matkoma för tillfället och är allmänt seg. Har försökt skriva detta inlägg ett par gånger men blivit avbruten gång på gång. Hade en del att skriva om men det är som bortblåst nu. Lite bilder hade jag tänkt bjuda på också, men jag orkar verkligen inte lyfta min tunga (otränade) röv från soffan och hämta sladden till kameran och lägga in bilderna!

Puss o kram

Permalink Livet/Kärlek/Barn Kommentarer (1) Trackbacks ()