Ännu mer babbel

Ja jag har inte mycket vettigare saker att skriva om idag än jag hade igår, men ska man blogga så ska man. Eller?

Finaste D är, hör och häpna, i garaget. Mycket ovanligt. Kom hem med vår lagade bil i går kväll och var så nöjd över att den äntligen rullade igen. Senare på kvällen skulle han åka och hyra den nya Wallander filmen. Hoppar i bilen och vrider om nyckeln, inte ett liv i bil-aset! Ngt relä som går sönder hela tiden. Blir SÅÅÅÅÅÅ trött på allt vad bilar heter. Tur at jag inte har körkort för skulle något sånt hända om jag skulle iväg skulle jag få ett psykbryt! Är det värsta jag vet när man bestämmt sig för något och så skiter det sig för en sån sak, även om det bara handlar om en sketen film. Hoppas innerligt att han får ordning på bilen ordentligt. Blir att ta svärmors bil Kolmården i morgon. Fattas bara att hon får förhinder och inte kan följa med...då kan vi snacka psykbryt vill jag lova!

Ser ut som en rastafari i huvudet. Fick igår för mig att jag ville vara lite lockig i håret, så jag gjorde massa småflätor i håret efter duschen igår. Blir spännande att se hur jag ser ut när jag ska ta ur dom. Mulle 2 kanske?! Har en vågtång från OBH nordica som ska vara sååå bra med jag får inte till det riktigt. Den är så stor och klumpig och det blir inte mycket till vågor av den heller. Tror kanske det blir mer om man inte tvättar håret på ett par dagar, men hur snyggt blir det då när det ser ut som man har en bytta Bregott i huvudet?! Not so najs.

I kwäll kommer fisen hem igen. Läängtar. Att man kan sakna någon så mycket bara efter några timmar...Fina fina.
Vädret ska vi inte prata om. Varmt men mulet. Varför ska alla dessa jävla moln envisas om att vara framme hela tiden?

Borde ta mina trötta ben och bege mig till apoteket och Åhlens. Behöver diverse saker. Räkningar måste betalas idag också. Finns det något tråkigare?

Dags att bli Mulle!

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mest bara babbel...

Ja det blir nog inget vettigt inlägg det här... Sitter alldeles ensam här hemma. Vet inte när jag gjorde det sist! Stora finast är i garaget och lilla finast är hos E. Hoppas att D blir klar med bilen idag som har varit trasig sen i början av semestern. Motorn rasade ihop! Tur att han hade en motor från en annan bil och att han kan byta skiten själv. Annars hade det kostas många pengar som vi inte har!!!
Dagen idag har mest bestått av sång,dans och måleri. Melvin är helt såld på Dead By April låten Losing You och mina favoriter Kins Of Leon med låten Use Somebody. Överdriver inte om jag säger att vi hört dom två låtarna 100 gånger sedan igår. Han sjunger med med sina egna ord och melodin sitter perfekt! Dansas ska det göras okså. Gärna runt runt 1000 varv eller så!

Blev inget Kolmården idag eftersom en viss herre har jobbat. Men på torsdag åker vi banne mig. Svärmor ville följa med också så det blir bra. Hoppas vädret är på vår sida.

Vet inte vad kvällen har att erbjuda...Skulle vilja se nya Harry Potter men eftersom jag bara sett en eller två av dom filmerna skulla jag vilja se alla innan jag går på den nya, och det hinns knappast med ikväll.

Någon som är duktigt på att fotografera och har en bra kamera? Skulle vilja fota Melle men även mig och Daniel tillsammans. Jag verkligen hatar att vara med på kort, men det skulla vara så roligt att ha fina kort på oss. Kan Du eller vet Du någon som är duktig så hojta gärna till!

Lägger ut några bilder från olika tillfällen som får tala för sig själva.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33530_47183984.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/maline_47185399.jpghttps://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33554_47184376.jpghttps://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33527_47183797.jpghttps://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/flickorna_47185339.jpg
https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/vi_47185750.jpghttps://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/puss_47185673.jpghttps://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/mobilbilder-144_47185534.jpg
https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33602_47184776.jpghttps://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33601_47184581.jpghttps://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/snv33538_47184210.jpghttps://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1087459/images/2009/melle-jag_47185252.jpg


Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sista veckan...

Inne på slut-tampen av min semester. Sista veckan är nu påbörjad och nästa måndag börjar jobbet igen. Fort har det gått och skönt har det varit.

Förra veckan packade familjen Dahl/Johansson tält och sovsäck och tillsammans med E begav vi oss ut på en Ö för att tälta. Melvin tyckte det var sååå härligt. Han stormtrivdes verkligen. På tal om storm så blåste det verkligen storm. Var helt säker på att vi på natten skulle flyga iväg...Jisses Amalia säger jag. Men Melvin sov som en liten gris...gjorde dock inte jag. Har alltid tyckt att det är roligt att tälta osv, man jag är sååå mörkrädd! Låg och lyssnade på allt knakande och brakande från skogen och skrämde upp mig själv. Var övertygad om att det stod en hemsk gubbe bland träden som skulle ge sig på oss. Ja fy vad jag kan skrämma upp mig själv. Helt otroligt!!!

Har även varit en sväng ute på Mc dagarna. Melvin älskar ju som bekant allt som har med motorer att göra så det var skojigt. Blev även lite party på lördagen hos Vickan och Danne. Riktigt roligt och nästan helt nyktert för mig. Drack ett glas vin och två Baccardi men that´s it! Duktigt av mig.Ganska så roligt att vara nykter och titta och lyssna på andra som inte är det;-)

Finaste D jobbar idag trots att han SKA ha semester. Blä på det. Ska försöka bege oss till Kolmården i veckan. Kanske rentav redan i morgon...ska kolla vädret. Inte roligt om det regnar men heller inte kul att gå omkring i gassande sol när alla djuren är slöa av värmen. Ja ja vi får se när det blir.

Dags att fixa iordning sig lite. Blir nog en sväng till lekparken idag.

Puss och Kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tebax!!!

Hemma från härlig dagar i stugan. Åkte i onsdags och kom hem igår. Melvin skulle ha kommit till oss i fredags men mamma sjuk som han är så följde han med redan i onsdags. Mysigt värre har vi haft och bra väder också. Jag har faktiskt badat. Lääänge låg jag i. Annars brukar jag hopppa upp ur vattnet så fort jag kommit i, men jag simmade faktiskt en sväng och lekte med Melvin också. Han är verkligen som en fisk i vattnet. Med armpuffar och badring så simmar han själv. Eller simmar och simmar...han sparkar med benen och flaxar med armarna men framåt kommer han och hua så roligt han tycker det är. Även att han är som ett blåbär och skakar tänder så ska han vara i och simma!!!! Skrutten min.

Melle åkte till E igår och Finaste och jag bara slappade och tittade på Walk The Line. Har inte sett den förut. Helt ok men lite seg ibland. Har spenderat en stund på Willys idag tillsammans med 42000 andra människor också. Satan vad folk det var.

Nu ska jag vara duktig och städa. Vill inte vill inte vill inte vill inte...............


Till idioten: Att du orkar hålla på!


Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dålig!

Ja jag vet...jag är sååå dålig på att blogga just nu. Men dagarna går och plötsligt är det natt och man ska sova.
Har semester nu igen. Ska bara in ett par timmar i morgon på en utbildning. Sen är jag ledig och börjar inte förrän måndagen i vecka 32. Härligt!!! Hoppas bara att vädret vill bli soligt och fint igen för som det är nu är det inte mycket att hurra för.

Visfestivalen är förbi och det blev party på lördagen för min del. En hejdudrande fest hemma hos Findus gjorde kvällen lyckad! Meningen var att vi skulle ner på stan för att sitta i öltältet, men innan vi kom ner till stan hann klockan bli 1.45 och tältet stängde 1....miss i planeringen men det gjorde absolut inget eftersom vi hade så satans kuligt!

Igår var jag Vickan och Melle hos Mitt Brunöga i deras nya hus i Almvik. Sååå mysigt och fint hus. Vi var på en liten promenad i skogen till Melles lycka. Alla skogar är nämligen trollskogar så en liten jakt på troll blev det. Hittade dock inget. Däremot fick han ca 22 tusen myggbett och en fästing med sig hem. Men nöjd var han mitt lilla troll;.)

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Daniel har ju semester fast han har fått jobba igår och idag. Hurra så roligt. NOT!
Ikväll ska vi på picknink med Dahl klanen, mysigt mysigt. Äta gott och blarra.

Dags att inta frukost och sen bege sig ut en sväng. Om dom där fula molnen kunde försvinna skulle det bli en kanon dag.

Puss o kram


Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vart tog sommaren vägen???

Vem har stulit sommaren? Solen och värmen är ju borta! I stället är det regn och rusk som regerar. Inte roligt alls!!!!!

Blev lite fler dagar i stugan än planerat. Åkte dit på fredagen och åkte hem i måndags. Mycket mys och fiske blev det. Lovely!

I går var första jobb dagen. Kändes inte jobbigt alls att gå dit. Annars när man varit ledig lite längre så kan det ju kännas motigt att komma igång igen, men icke! Vädret bidrar nog också tror jag. Ska det vara sånt här väder kan jag lika gärna jobba. Fick i alla fall två veckor med fint väder så jag ska inte klaga.

Ikväll drar Visfestivalen igång också. Undrar om det ska fortsätta regna hela dagen och kvällen på dom som tänkt partaja?
Själv jobbar jag och har jouren så ikväll blir det inget party. Om jag ska bege mig ner någon dag blir det på lördag.

Dåligt med bilder på ett tag nu men jag har inte lyckats hitta data kabeln till mobilen när dom flesta bilder ligger. Ska leta ordentligt!

Miss my girls, maaaassssssoooooorrrrrrrr!!!!!!


Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tårta!

Idag ska D och jag få tårta när vi hämtar skrutten hos dagmamman. Hon går på semester och bjuder barn och föräldrar på kalas. Mumsfillibubblan ska det bli. Efter tårtan bär det av till stugan över natten. Ska bli 30 grader idag så ligga i vattnet hela dagen känns som ett bra alternativ. Försöker få dit storerbror med flickvän också...får se om jag lyckas. Han har lite svårt att slita sig från Toteboet. Eller hur?!?!?!

I går kväll grillade vi. Jamen det är ju så got så hälften vore nog! Kött, halloumi,majskolvar....mmmmmmmm!
Finaste och jag var duktiga i går kväll och tog oss en promenad. Vi gick 21.30 och det var jätte varmt fortfarande. Vi tänkte att vi skulle bli lite svala innan läggdags men det vet i fan om jag blev, men skönt var det!

Nehe plocka och packa står på schemat nu. Daniel slutar 11.45 och går då på semester i fyra veckor. Tror han kommer vara vääääldigt lycklig när han kommer hem;-)

Trevlig helg!
Puss o kram

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Myggor= mitt näst största hatobjekt!!!

Ja jisses idag är det verkligen varmt!!! Legat ute sedan 10.30 men var nu tvungen att gå in ett tag för att inte få solsting! Klagar ABSOLUT INTE på värmen, men jag kände att det blev lite väl varmt ett tag. Låg t.o.m i skuggan en stund men där fick jag påhälsning av dom avskyvärda och fasansfullt vidriga myggorna! Jag verkligen hatar myggor. Finns det något värre? När man krypit ner i sängen och håller på att somna, och man hör ett surr i örat och inser att en mygga bjudit in sig själv, då blir jag galen!!! Ta någon annans blod och ge fan i mitt!!!

På tal om myggor fick vi oss ett par fina bett igår. Efter 16 åkte jag E, Daniel o Melle till Toven för att bada. Självklart blev det mulet och vi hörde lite åska långt bort, men Melvin och Daniel trotsade och badade lite i alla fall. Har jag förresten berättat att jag har badat? Om inte så gör jag det nu. I tisdags blev det dopp i Toven. Heeela kroppen och inte bara benen som annars brukar räknas som badande enligt mig. 21 grader skulle det visst va men det tror jag inte på. Det var på eftermiddagen och allt kiss från barnen hade nog försvunit så det var max 15 eller något sånt, för det kändes som jag skulle frysa till is. Nog om det och tillbaka till myggen. Efter att dom badat klart tog vi oss en promenad genom skogen för ett par kompisar sköt lerduvor en bit bort, och eftersom Melvin ärvt från sin pappa att allt som pangar eller brinner är sten coolt, så skulle han få titta på det. Hörselkåporna på och vi knallade iväg. Jag hade mina gladiatorsandaler och en tunika utan tights,alltså perfekta kläder att gå i högt gräs och vassa grenar med. Men fram kom vi och fy faaaaaan vad mygg det var! Hade fullt sjå med att hålla dom borta från Melvin för honom fullkomligt älskade dom! Melvin tyckte det var jätte häftigt när det pangade och själv hade han med sig sitt vatten gevär!

Melvin åkte till Eric i går kväll och jag saknar honom redan som en tok. Han är lite orolig för mig när han ska till Eric. Han frågar om jag kommer sakna honom och säger att han kommer sakna mig, men att han kommer på tisdag igen. Varför han säger just tisdag vet jag inte men han kommer ialla fall i morgon. Finns nog ingen omtänksammare unge. När vi sitter i soffan brukar han fråga om jag vill att han ska killa min rygg...att han sen kräver att jag ska killa hans rygg dubbelt så länge efteråt är en annan sak;-)

Ska jag ge mig ut och pressa igen eller ska jag ta tag i plocket här inne? Hm...får se hur jag gör!

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()