Jag som accepterat att hösten va här nu, ä...

Jag som accepterat att hösten va här nu, är glatt överraskad över att det är sommar (nästan) idag!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Buzzador


Ja o så var det måndag igen! Hösten har slagit till nu. Iaf i morse, för Skrotis ville ha mössa på sig och han som är så varmblodig brukar inte frysa. Men det är ändå ganska mysigt med hösten. Fina färger ute och tända ljus och raggsockor inne. Bara det inte regnar varje dag så får gärna hösten komma. Sitta inne o snuffa bäbis hela dagarna är ju inte helt fel heller!


Nu till något helt annat!
Jag är buzzador för buzzador.com. Har inte varit det så länge och bara varit med vid två kampanjer, men det är riktigt roligt. I vanliga fall registerar man sig på hemsidan och får fylla i personuppgifter och svara på frågor om vad man är intresserad av och så vidare. När en ny kampanj drar igång, som passar in på dig baserat på dina svar vid registreringen, får du ett mail om vad kampanjen handlar om och vad det är för produkt du ska "buzza" för. Tex min första kampanj var för en hudvårdsserie från apoteket. Jag fick då hem en makeup remover, en ansiktspeeling och en ansiktstvätt som jag skulle prova under en period. Fick även hem x antal små prover att dela ut till vänner och bekanta. När man testat produkten ett tag ska man utvärdera den genom att svara på frågor på buzzadors sida. Ju fler kampanjer man deltar i, desto fler poäng får man. Man behöver inte tacka ja till att delta i alla kampanjer, man bestämmer alltså helt själv vad man vill vara med i. Det är verkligen jätte roligt och inte jobbig eller krävande alls. Testa!

Just nu söker dom med ljus och lykta efter vissa målgrupper till ett par av höstens kampanjer.
De kampanjer vi behöver fler Buzzadorer till är följande:

- En kampanj som riktar sig mot föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna! Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen under september.

- En kampanj som riktar sig till föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010, det vill säga barn som är ca 6-18 månader gamla. Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen inom bara några dagar, så ju snabbare du registrerar sig som Buzzadorer desto större är chansen att du blir inbjuden till denna kampanj.

Registrera dig via denna länk: https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=MalinJoh, så hjälper du mig att få ett presentkort! Bra va?! Om du inte gör det via länken, så ange MalinJoh vid frågan om vem som rekryterat dig.
Senast 5 september
måste du registera dig och bli en buzzador, men ju snabbare du gör det, desto större är chansen att du får vara med o delta i kampanjen. Självklart ska du som inte har barn också registrera dig. Det finns mycket roliga kampanjer man kan delta i.

Gör´t nu vettja!

 

Puss o kramPermalink Livet/Barn/Buzzador Kommentarer (1) Trackbacks ()

Bäbis nytt!

Vecka 37


Du fortsätter att gå på kontroll varje eller varannan vecka. Barnets vikt och position kontrolleras vid varje MVC-besök. Den här veckan är en lämplig tid att gå på studiebesök på den förlossningsavdelning där du tänker föda. Nu är det vanligt att känna förvärkar. Livmodern blir hård i ungefär 30 sekunder och sedan slappnar den av. Dessa sammandragningar ska inte göra ont. Ofta stiger nu känslan av spänning och förväntan ju närmare förlossningen du kommer.

Barnet är ca 35 cm långt från huvud till stjärt och vikten ungefär 3 kg. Nu betraktas barnet som fullgånget och är redo för sin resa till livet utanför livmodern. Om barnet ligger med stjärten eller fötterna först så erbjuds du kanske en yttre vändning nu. Det vill säga en läkare försöker genom mild massage att vända barnet så huvudet ligger nedåt mot bäckenöppningen. Får du värkar i denna vecka försöker man inte hindra förlossningen från att komma igång. Det finns forskning som tyder på att barnet själv producerar hormoner vilket signalerar att det är för trångt och det leder till start av värkar.

Under graviditetens större del har barnet förlitat sig på dig för att slippa infektioner, men under tiden har hon eller han också byggt upp sitt eget immunsystem. Efter födseln fortsätter detta att utvecklas och stärks även genom amning. Den första mjölken som kommer ur dina bröst kallas råmjölk och är rik på näring och antikroppar. Den egentliga modersmjölken kommer igång två - tre dygn efter förlossningen med hjälp av barnets aktiva sugande på brösten. Mjölken är näringsmässigt väl sammansatt, ger ett bra skydd mot infektioner och stärker barnets immunförsvar. Barnet brukar nu träna sig på att andas men eftersom det varken har luft i eller utanför lungorna resulterar detta ofta i fostervatten i strupen med hicka som följd. Detta är helt normalt och inget att oroa sig för.

Nu kan det vara bra att börja planera BB-väskan, saker som är bra att ha med till BB. Det är alltid skönt att ha den färdigpackad så har man en mindre sak att oroa sig för när det är dags att åka in!


På onsdag ska skrotis o jag till barnmorskan för sista gången. Nu är det verkligen nära!
Pjälsängen är slipad o klar. Den ska bara monteras och bäddas. Liggdelen till vagnen är inte inköpt eftersom den är slutsåld i svart och i Linköping vet dom inte när nya kommer hem. Får hoppas att den är hemma till helgen eftersom vi då ska till Linkan o inhandla det sista. Skötbordet från IKEA vi vill ha kommer inte till butik förrän i slutet av september, så där får vi tänka om och försöka hitta et annat vi vill ha. BB-väskan är inte heller packad, men jag har satt som mål att allt ska vara klart efter helgen!

/M/

Permalink Livet/Kärlek/Barn Kommentarer (0) Trackbacks ()

Loftahammar

I dag har vi varit i Loftahammar och gått omkring. Eller förresten har vi inte gått omkring så mycket, utan mest suttit på båten i solen och kollat på människor. Daniel har jobbat, dvs ställt ut båten. Skrotis och jag åkte bil med svärmor dit och sen åkte vi båt hem.
Duktigt nöjd över att få köra en 2 miljoners båt!


Jag tyckte också det var ganska trevligt på sjön faktiskt.

Puss o kram

Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sol regn sol regn sol regn, det är tur man...

Sol regn sol regn sol regn, det är tur man är inomhus o betar av listan på "hur man får ut bäbis"!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pippa, hoppa studsmatta, putsa fönster, o ...

Pippa, hoppa studsmatta, putsa fönster, o gå långa backiga promenader ska tydligen göra susen. Jag har ont ont ont. Nu ska ungen ut!!!

Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()

En magbild var länge sen! Såhär kan man se...

img_3186 (MMS)

En magbild var länge sen! Såhär kan man se ut när man är gravid i v.36!!!

Permalink Livet Kommentarer (2) Trackbacks ()

Helg!

Ja så var det helg igen!
Har faktiskt inget inplanerat alls. Eller i morgon måste man väl bege sig ut på sportbilsdagen eller vad det heter, på Gränsö. Min karl ska dit med en av båtarna dom bygger, Golden Cut, och visa upp den och bli intervjuad...Varför en båt ska va där bland bilar har jag inte riktigt fattat, men det känns iaf som jag borde vara där o visa mitt stöd eller ngt.

I natt hade jag förvärkar tror jag. Jag har ju liksom ingen erfarenhet av sånt, men jag har googlat (som med allt annat ja inte vet) och det stämmer överens. Jag hade den värsta mensvärken man kan tänka sig i magen och ut i ryggen, som kom och gick med jämna mellanrum under ca en timma. Ont gjorde det, på riktigt alltså, men jag traska runt ett par varv i lägenheten och efter en timma lugnade ner sig. Har som träningsvärk i magen idag, och ganska mycket samandragningar, men absolut inte ont som i natt. Det kan tydligen hålla på så flera veckor innan det är dags. Kroppen är ju ganska häftig faktiskt! Han kanske känner på sig att det inte är så långt kvar tills han ska få träffa oss och förbereder sig lite eller något.

Snart kommer skrotis hem från dagmamman, men vid 16 åker han till sin pappi så jag måste hinna pussa på honom så mycket som möjligt innan dess!

Puss o kram

Permalink Livet/Kärlek/Barn Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hjälp!!!

Nu behöver jag er hjälp!

Var hittar man en snygg fleeceoverall till en bäbis? Jag vill inte ha någon vit eller beige eller sån med öron på. En snygg, bra till ett hyffsat pris. Polarn o pyret har ju snygga o bra, och den gröna är underbar, men jag skulle ändå vilja ha tips på något annat märke. Har kollat runt på olika sidor på nätet, men hittar ingen snygg.

Så snälla snälla snälla ge mig era bästa tips så är jag evigt tacksam!

Puss o kram

Permalink Barn Kommentarer (2) Trackbacks ()

Lekt, vilat, busa, myst, ätit på Harrys oc...

Lekt, vilat, busa, myst, ätit på Harrys och suttit i soffan. Ja typ så har dagen sett ut!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kväller

Och fortfarande illamående. Hatar att må illa. Konstigt igentligen att man står ut så länge som i början av en graviditet.

Det värsta åskvädret jag kan komma ihåg (förutom när jag var utomlands) drog över Västervik förut. Det blixtra och smällde hela tiden. O vem var ensam hemma? Jo jag självklart. Jag är lugn så länge jag har någon hemma med mig, men att va själv när det håller på ogillas skarpt. Melvin kom hem från dagmamman och var helt lyrisk över att det hade åskat. Dom hade stått i fönstret och tittat på spektaklet.

Vi fick hem vår systemkamera förra veckan. Trodde jag skulle fotografera allt o alla som kom i min väg. Men nu är det så att någon annan i familjen Johansson/Dahl lagt beslag på den och fotar hela tiden, och jag kan säga att det inte är skrotis.

På tal om familjen så ligger dom på golvet och leker med brandbilar. Melvin tycker nog att han har en tråkig mamma som för tillfället inte klarar av att krypa omkring så mycket. Men han är snäll och säger att han förstår att det inte går att krypa omkring med världens största mage! Han är så snäll o omtänksam min lilla son...I morse när han skulle till dagmamman sa han "mamma, försök nu vila så du inte mår illa". Cute!!


Snygg efter badet!

Puss o kram

Permalink Livet/Kärlek/Barn Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag mår illa! Riktigt illa. Why???

Jag mår illa! Riktigt illa. Why???

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bäbis nytt!

Nu har vi äntligen fått datumet: 16/9 vilket innebär endast tre dagar innan BF. Anledningen till att jag fick snittas i v.37+4 med Melvin var att dom då inte visste hur det såg ut i livmodern efter min myom operation, därför tog dom det säkra före det osäkra så att inga värkar skulle komma igång. Nu vet man att ärret efter operationerna ser bra ut, så därför blir det så sent som möjligt. Hade varit skönt om dom tog det tidigare på ett sätt, men samtidigt är det lite spännande. Kanske sätter det igång av sig självt och jag får uppleva den känslan, även om det då blir ilfart till förlossningen direkt. Hur eller hur ska ungen ut, och nu vet vi i alla fall att den 16/9 är den absolut sista dagen i magen för det lilla livet!


Vecka 35

Kroppen:
Nu ökar du snabbare i vikt, upp till drygt ett halvt kilo varje vecka. Av det går cirka 300 gram till barnet. Om du ökar väldigt mycket i vikt kan det bero på att du samlar på dig vätska. Det är oftast normalt men kan även vara ett av flera tecken på en komplikation. Mot slutet av graviditeten går du på fler besök hos barnmorskan för att till exempel upptäcka om blodtrycket stiger. Många får halsbränna, magen känns ofta full och det är svårt att hitta sköna ställningar på natten. Du får räkna med att vakna några gånger per natt för att kissa och vända dig i sängen.
Vid den här tiden gör barnmorskan en sammanfattning om hur din graviditet har varit. Du kan skriva ett förlossningsbrev där du skriver lite om dig själv och dina förväntningar på förlossningen, samt vilken form av stöd som du tror att du och din partner kommer att behöva.

Barnet: Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar. Du känner nu varje dag hur barnet rör på sig och det är inte ovanligt att du lagt märke till att ditt barn har en speciell dygnsrytm, som ofta fortsätter efter att barnet är fött.

/M/

Permalink Barn Kommentarer (0) Trackbacks ()

Panik!

På min torkvinda ute hänger det massa bäbiskläder. Nu har det börjat. Boandet! När jag stod där och hängde upp dom små kläderna slog det mig att det är på allvar nu. Det är inte så långt kvar tills en ny stjärna ska anlända till vår familj. Jag ska bli tvåbarnsmorsa. Jag ska ha ansvar för en till liten människa. Hur ska jag re ut det? (självklart finns Daniel vid min sida, men ändå) För honom är ju allt nytt. Jag har varit med om det en gång tidigare och "ska" ha stenkoll på allt. Har jag det? Tänk om inte amningen funkar den här gången. Det är ju så smidigt. Tänk om vi får en kolikunge. Melvin som var den snällaste man kan tänka sig. Klarar jag av alla vaken nätter det skulle innebära? Allt skrikande? Tänk om det kommer ut en tjej! Hur funkar dom? Är jag redo att ta hand om och vårda den där lilla lilla människan som bott i min kropp i snart nio månader?

Alla dessa tankar och panikkänslor kom på en gång. Nu när jag funderat ett tag så inser jag att jag faktiskt kommer klara allt det här. Jag fixar det. Jag är redo.
Imorgon får vi datumet!TILLSAMMANS KLARAR VI ALLT!!

Puss o kram

Permalink Livet/Kärlek/Barn Kommentarer (3) Trackbacks ()

Söndag

Och så var den här helgen förbi också. Vad har vi gjort? Inget nyttigt eller produktivt i alla fall.


Skrotis åkte till sin pappi igår så jag och D satt som två hösäckar o glodde. På kvällen mötte vi upp Daniels bror med familj på stan och åt glass. Dagens höjdpunkt!

I fredags var vi ju på luftkuddelandet på lysingsbadet. Jösses vad roligt ungen hade.

Efter en timmas hoppande, lekande och klättrande såg det ut som han var nyduschad! Självklart var det en dusch han behövde, så D o skrotis åkte hem och jag tog mig ett besök till Pippigården. Kul som tusan att träffa iaf två av flickorna och speciellt Pippi!

Det är varmt! Obehagligt varmt och fuktigt. Jag mår jätte konstigt av denna värmen. Känns precis som i början av graviditeten då jag var konstant yr vad jag än gjode. Nu sitter jag i soffan och det känns som jag åkt den värsta karusellen som bara går runt runt. Otäckt är det och jag törs liksom inte röra mig så mycket eftersom jag är ensam hemma. Skulle ju va snyggt om jag får för mig att svimma menar jag...

Skulle vilja slipa spjälsängen, men törs fan inte ge mig på´t nu. Får vänta tills karln kommer hem. Hoppas skrotis kommer hem snart också. I morgon börjar vardagsrutinerna igen för honom. Dagmamman igen efter ca 6 veckors ledighet. Han behövert men oj vilken ångest jag kommer ha!

Puss o kram

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wienerbröd...

Har skrotis o jag slängt ihop precis. Ja det heter ju wienerbröd enligt pappa Rudolf i Sunes sommar iaf. Melle säger runda bollar. Dom ska vi avnjuta efter lunch!

Var runt o tittade på systemkameror häromdagen. Väldigt urplockat men vi hittade till slut en vi tyckte om. Enkel, bra och lättförståelig. Vi köpte ingen då, utan beställde den istället från nätet vilket vi tjänade ca 400 kr på. Vilket klipp va? Hoppas på att få hem den idag eller i morgon. Sköjj o vad bilder jag ska ta! Skrotis o D kommer bli så trötta på mig. Bäbis har inte så mkt att säga till om...

På tal om bäbis så hämtade vi spjälsängen igår. D började slipa på den eftersom vi ska måla den, men ju mer han slipade på den desto finare blev den, så jag vet i tusan om vi ska måla den faktiskt. Den är fint sliten, precis som Melles säng ni som sett den
.
Ingen som har ett skötbord till salu?
Ett fint med bra förvaring som inte är så stort?
Hojta till i så fall tack!

Har vaknat tre gånger i natt med kramp i båda benen. Inte bara i vaden eller foten, nä hela benen har gjort så ont så jag varit tjutfärdig. Så fort jag sträcker på mig får jag kramp. Jävla skit!

Bjuder på lite bilder från veckorna som gått:Puss o kram

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fan! Ja satte ner röven en stund, o va hän...

Fan! Ja satte ner röven en stund, o va hände? Jo jag somna i en timme vilket innebär noll timmars nattsömn. Fantastiskt!!!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tvättar, städar, diskar, plockar, fixar ...

Tvättar, städar, diskar, plockar, fixar me bäbisens saker, hämtat spjälsängen, lagar mat, leker. Typ allt görs samtidigt så jag inte ska somna. Min tå är förresten fortfarande bortdomnad!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bäbis nytt!

Vecka 34

Vikt: 2100 g
Full längd: 39 cm

I början av denna vecka är fostret 31 veckor gammalt. Nu blir rörelserna mer återhållsamma, det finns helt enkelt inte plats!

Det är omöjligt att veta vad fostret tänker och drömmer om. Men det som är känt är att barnet har REM-sömn. (rapid eye movement, det vill säga den fas av sömnen då man drömmer). Man antar därför att barnet har förstadium till drömmar.

Vissa kvinnor har svårt att sova nu. Ur ett fysiologiskt perspektiv är det bäst att sova på den vänstra sidan, eventuellt med en kudde under magen. I denna ställning är cirkulationen i kroppen som bäst och trycket på urinblåsan som minst.

Många börjar nu sova i korta perioder i taget –vaknar upp och somnar om igen. Om inget annat så kan man se detta som en träning inför babyns ankomst. De flesta barn behöver ju ammas flera gånger varje natt.

Igår var det exakt 1 vecka kvar tills vi får reda på datumet. Hoppas denna vecka går fort!
Har fortfarande inte inhandlat en liggdel till vagnen, skötbord eller tagit hem och börjat med spjälsängen. Men det hinns med det också. Tror jag börjat boa lite för jag vill ha koll o ordning på alla bäbissaker, och tänker väldigt mycket på allt som ska göras. Men kul är det!!!

/M/

Permalink Barn Kommentarer (0) Trackbacks ()

Plötsligt händer det...

Att jag tar mig tid o slår ner arslet och bloggar "på riktigt".
Har ju som bekant spenderat helgen i Göteborg tillsammans med 6 vänner. Vi skulle ha startat klockan 8 i fredags morse, men vid 7.55 ringde jag och väckte Petra o Eric som hade försovit sig. 8.30 var vi iväg så det var snabbt jobbat av dom.
Resan gick ganska snabbt med några stopp. Ett regnoväder ville sinka vår resa lite också, men väl framme i Göteborg sken solen. Blev en runda på stan på sisådär sju timmar! Nej självklart pallade inte grabbarna så länge. Dom gick till relaxavdelningen på hotellet och satt i bubbelkoppen och drack öl i tre timmar! Dom var ganska skrynkliga när vi kom och gjorde dom sällskap. Blev att hoppa i säng relativt tidigt för min del, då min kropp fått en smärre chock av att springa omkring i 7 timmar.

Lördagen startades med en rejäl hotellfrukost (finns det något godare?) för att orka med en dag på Lisseberg. 11 Slogs portarna upp och vi var där ungefär då. Mycket folk och varmt som tusan. Vi gravida (Vickan o jag) roade oss med att titta på alla roliga människor medans dom andra hade roligt i karusellerna. Man kan säga att det blev en heldag där, för vi var inte tillbaka på hotellet förrän 23.30! Var inte min kropp i chock innan, så kan jag lova att den var det nu. Vaknade flera ggr under natten av att det värkte precis överallt, så flera gånger fick jag ställa mig upp och massera där det gjorde mest ont. Blev inte så mycket sömn den natten..


I söndags intogs (om möjligt) ännu mer hotellfrukost för att orka med ett besök i Ullared. Grabbarna var måttligt roade men skötte sig utmärkt utan gnäll. Alla var vi ganska avslagna och trötta, så GeKå´s var avklarat på ca 2 1/2 timma. Måste ju vara något slags rekord tänker jag? Ändå blev man lite fattigare, mest för att vi köpte ganska mkt bäbissaker.

Det var rejält skönt att komma hem. Vi hämtade Skrotis på vägen också som spenderat helgen hos mormor. Tog mig ett bad och började fundera på om det var sömnpiller i badskummet, eftersom jag inte kunde hålla ögonen öppna efter det. Bara att sova.

I går var det den sista föräldraträffen, vilket innebär att det inte är så långt kvar nu... Vi fick även ett ryck och rensade förrådet och kläkammaren. Jag gick igenom fyra! kartonger med barnkläder också så nu är alla bäbiskläder redo för att tvättas, vilket kommer ta lååååång tid.

Idag blir det inte mkt gjort här hemma. D är på jobbet en sväng o lilla fina o jag kollar tv, spelar o leker. Vad kan man annars göra när hösten redan har kommit i augusti?

Puss o kram

Permalink Livet Kommentarer (2) Trackbacks ()

Ja lova för mkt igår. Är helt slut o orkar...

Ja lova för mkt igår. Är helt slut o orkar inte sätta mig vid datorn... Va är fel när jag saknar känsel i vänster stortå? Har varit så sen igår. Ngn som vet?

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag är helt slut både i kropp och huvud, m...

Jag är helt slut både i kropp och huvud, men jösses vilken helg vi har haft! Ska komma med ett riktigt inlägg i morgon. Ja lover!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vi har gått gått gått gått o gått hela lån...

Vi har gått gått gått gått o gått hela långa dagen på stan. Har jag ont? Oja! I morgon ska vi gå igen, fast på Liseberg. Vi har det riktigt gött.

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Varit på sjön med trevligt sällskap hela d...

img_5609 (MMS)

Varit på sjön med trevligt sällskap hela dagen. Nu blir det packning inför helgen som tillbringas i Göteborg!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vi har varit på föräldraträff på fm. Efter...

Vi har varit på föräldraträff på fm. Efter det var vi på sjön en sväng. Ljuvligt! Jag har nu sovit 2 1/2 timme i soffan. Så jävla dumt!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Älgar o frisör har min dag bestått av...

img_6916 (MMS)

Älgar o frisör har min dag bestått av...

Permalink Livet Kommentarer (2) Trackbacks ()

Regn

Verkar det bli hela långa dagen. Skrotis och jag tittar på film och myser så jag klagar inte. Vid 14 ska han på kalas hos kusin Elias som fyllde 7 år igår.

Dagarna går och jag reflekterar inte riktigt över vilken dag det är. Går som i ett vakum känns det som.
Takida i lördags var naturligtvis en höjdare. Väcker många minnen till liv när jag hör dom, både bra och dåliga.

Längtar till fredag då vi åker tilll Göteborg. Komma iväg och se och göra annat. Det behövs!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Han har sett det säkert 100 gånger. Han ve...

img_6010 (MMS)

Han har sett det säkert 100 gånger. Han vet utantill vad som ska hända o vad dom ska säga. Ändå är han såhär  lycklig när han får titta på Tom&Jerry!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

En alldeles perfekt kväll igår. Samkväm me...

En alldeles perfekt kväll igår. Samkväm med fina vänner som sen avslutades med TAKIDA. Kan inte bli mycket bättre!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()