Bloggar av mammor och gravida baravaramalin - Lite om mig, lite om oss och lite om allt!

Buzzador


Ja o så var det måndag igen! Hösten har slagit till nu. Iaf i morse, för Skrotis ville ha mössa på sig och han som är så varmblodig brukar inte frysa. Men det är ändå ganska mysigt med hösten. Fina färger ute och tända ljus och raggsockor inne. Bara det inte regnar varje dag så får gärna hösten komma. Sitta inne o snuffa bäbis hela dagarna är ju inte helt fel heller!


Nu till något helt annat!
Jag är buzzador för buzzador.com. Har inte varit det så länge och bara varit med vid två kampanjer, men det är riktigt roligt. I vanliga fall registerar man sig på hemsidan och får fylla i personuppgifter och svara på frågor om vad man är intresserad av och så vidare. När en ny kampanj drar igång, som passar in på dig baserat på dina svar vid registreringen, får du ett mail om vad kampanjen handlar om och vad det är för produkt du ska "buzza" för. Tex min första kampanj var för en hudvårdsserie från apoteket. Jag fick då hem en makeup remover, en ansiktspeeling och en ansiktstvätt som jag skulle prova under en period. Fick även hem x antal små prover att dela ut till vänner och bekanta. När man testat produkten ett tag ska man utvärdera den genom att svara på frågor på buzzadors sida. Ju fler kampanjer man deltar i, desto fler poäng får man. Man behöver inte tacka ja till att delta i alla kampanjer, man bestämmer alltså helt själv vad man vill vara med i. Det är verkligen jätte roligt och inte jobbig eller krävande alls. Testa!

Just nu söker dom med ljus och lykta efter vissa målgrupper till ett par av höstens kampanjer.
De kampanjer vi behöver fler Buzzadorer till är följande:

- En kampanj som riktar sig mot föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna! Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen under september.

- En kampanj som riktar sig till föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010, det vill säga barn som är ca 6-18 månader gamla. Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen inom bara några dagar, så ju snabbare du registrerar sig som Buzzadorer desto större är chansen att du blir inbjuden till denna kampanj.

Registrera dig via denna länk: https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=MalinJoh, så hjälper du mig att få ett presentkort! Bra va?! Om du inte gör det via länken, så ange MalinJoh vid frågan om vem som rekryterat dig.
Senast 5 september
måste du registera dig och bli en buzzador, men ju snabbare du gör det, desto större är chansen att du får vara med o delta i kampanjen. Självklart ska du som inte har barn också registrera dig. Det finns mycket roliga kampanjer man kan delta i.

Gör´t nu vettja!

 

Puss o kram



Permalink Livet/Barn/Buzzador Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Elin DAhl

JAg har fått erbjudande om blöjor från pampers. Hoppas jag kommer med. Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback