Ja men Gott Nytt År och allt sånt då. Näst...

Ja men Gott Nytt År och allt sånt då. Nästa år blir ett bra år. Jag bara känner't!

Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vid liv!

Jag överlevde kvällen igår! Milo höll däremot på att få hjärtstopp ett par gånger. Bröderna är ganska duktiga på att vråla väldigt högt och väldigt ofta när det spelas Wii. Annars också för den delen!

Jag har inte kommit på vad det ska lagas för mat i morgon. Vänner och barn kommer hit och jag känner att makaroner och korv inte är värdig mat på nyårsafton!
Stassen är inte heller fixad eftersom jag alltid ska va ute i sista sekund.
Dessutom kommer en bunt med vänner hit ikväll för lite samkväm och glögg, så jag har inte tid att styra med det då.

Hade tänkt mig en liten bildkavalkad i året som gått, men dom flesta bilder ligger på en liten hårddisk (eftersom vår laptop fortfarande ligger i smådelar) och jag har ingen aning om hur man får in dom i den här datorn...är ganska oteknisk och livrädd när det gäller datorer. Skulle säkert lyckas radera alla x antal tusen bilder vi har, och då skulle jag dö!

Nyårsmenyn var det ju. Wish me luck!

Permalink Babbel/Barn Kommentarer (0) Trackbacks ()

Njuter av lugnet. Om en stund kommer bröde...

Njuter av lugnet. Om en stund kommer bröderna Dahl hit och då är det inte lika lugnt längre! Pizza, öl och Wii. Rescue me!!!

Permalink Livet Kommentarer (3) Trackbacks ()

Vår...

I går damp H&M´s vårkatalog ner i brevlådan. Jag vill ha vår nu. Direkt!
Slippa på och av-klädning av barn och slippa att ständigt ha en blöt fläck på hallgolvet. Fast nu är det ju vinter och då ska det va snö, men våren är bättre enligt mig.

Funderar på om jag ska avlägga något nyårslöfte som jag ändå inte kommer hålla. Onödigt då tänker jag, fast man vet ju inte, kanske att jag lyckas hålla det den här gången. Måste komma på något bra bara. Sluta äta godis eller sånt tjafs beblandar jag mig inte med. Det ska va något seriöst i så fall. Om jag hade varit rökare så hade löftet varit att sluta röka. Det är på riktigt. Lite synd att jag inte röker, för då hade jag varit helt stolt över mig själv som lyckats sluta. Fast det är ju äckligt på riktigt så det skulle inte va så svårt att sluta då.

Jag har ett problem. A big one! Nyårs outfiten!
Vill ha någon glammig klänning, men hur praktiskt är det när man ammar. Hej o hå här drar vi upp klänningen så hela fiffin och gumpen syns. Ungen ska ju ha mat för tusan!
Är inte så sugen på det faktiskt. Måste helt enkelt hitta en bra klänning som man kan dra ner under booben när det är dags. Det i sin tur innebär ju ett besök på stan och det absolut värsta av allt: PROVA skiten. Jag hatar´t! Hur jobbig är det inte att ta av sig kläderna i den där lilla provhytten och stå 5 centimeter från spegeln där precis alla veck och skavanker blir upplysta?
Ge mig ett kolsvart rum och en spegel så ska nog även jag kunna få en hot body!

Ni märker att jag skriver massa skit va? Det är bara för att jag hellre skulle bada naken i snön än att städa. Annars tycker jag att det kan va ganska avkopplande och damma lite här och suga lite där, men not today.

Äsch va fan nu gör jag det så blir det skönt efteråt!


Permalink Bara babbel Kommentarer (0) Trackbacks ()

Barn

Jag är så trött på vår gran nu så i morgon åker fanskapet ut! Det är typ helt död nu istället för halvdöd som den var när vi köpte den. Inte ens en vecka härdade den ut! Jag har aldrig förr köpt en gran. Min pappa har fixat en fin sak varje år. I år har det ju av naturliga orsaker varit lite svårt att ta sig ut i skogen. Jobbigt att behöva rista på varenda gran och se om den är något att ha under all snö...

Såhär ser körven ut dagarna i ända


Ett par fingrar i munnen hela tiden. Helst hela näven!

Skrotis ser ut såhär hela tidenKanske inte hela tiden men varje gång kameran kommer fram typ!


Premiär-sittning i matstolen har vi haft också
Och nu vakna The Boss!


Permalink Barn Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vi den här tiden förra året hade en liten ...

Vi den här tiden förra året hade en liten körv flyttat in i min mage. Helt ovetandes om detta var nyårsplaneringen i full gång. Mycket har hänt på ett år. Total lycka blandat med total förtvivlan....Ska bli ganska spännande att se vad nästa år har att erbjuda. Jag är redo. Bring it on!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så!

Vi börjar med Körvens tre månaders update
13 december 2010 blev alltså Milo tre månader.
Vid vägningen sist, den 17 december, vägde han 7140g och var 63 cm lång!
Tummen och pekfingret är inne i munnen all vakentid, och på skötbordet slinker även en tå in då och då.
Han vänder sig både från rygg till mage och tvärtom. Oftast sover han bra på nätterna , men fortfarande kan man inte somna hos pappan!
Han är riktigt stadig i huvud och nacke, och med lite stöd runt omkring sig så tror jag han fixar att sitta i en matstol utan problem, vilket ska testas inom kort.
Kort från tremånaders dagen
Stadig bit ju?!

Annars då? Ja jul och den där biten är ju avklarad nu. Det är ett evigt stressande tycker jag. Kloning runt jul skulle va en bra idé känner jag. Man ska helst va på arton ställen samtidigt och äta av alla julbord hitan och ditan. Go och glad ska man va och absolut inte stressad. Förstår om folk får magsår säger jag bara...
Skrotis var nöjd i alla fall och massor med klappar blev det. Ja Milo fick också en hel del, fast han var inte så nöjd. Mest tjutig faktiskt.
Såhär såg Milo ut typ hela julafton. Skitnödig är rätta ordet!

Melvin fick en spidermandräkt som han envisades med att ha på sig hela dagen...
Skrotis fortsatte julfirandet med sin pappa på eftermiddagen, och vi med Dahl-klanen.
Tjo och tjim och ännu mera MAT och klappar.

En vecka av sommarens semester är ju som bekant redan planerad. Gotland med vänner och barn kommer bli perfekt. Synd att det är så jävla långt kvar tills dess bara. Resan bokades igår och då hängde Milo med polaren under tiden.
Milos polare Vilgot hade ju lite bråttom till världen och är ju inte så stor.
körven 1 och 2Nyår snart och absolut inga planer alls har vi...

Detta skulle ju bli en mastodont läsning för er, men Milo har visst andra planer, så detta är vad som bjuds på för tillfället!
Permalink Babbel/Barn Kommentarer (2) Trackbacks ()

Gör er redo för ett riktigt mastodontinläg...

Gör er redo för ett riktigt mastodontinlägg och massa massa bilder! Jag har ju lite att ta igen om man säger så. Jag lovar (nästan) att det kommer idag. Om ni sen orkar läsat är ju upp till er!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

En vecka av sommarens semester är bokad o ...

En vecka av sommarens semester är bokad o klar redan. Jag har aldrig någonsin planerat något såhär långt i förväg. Man kan väl säga att jag kammat in duktigt med vuxenpoäng nu?!

Permalink Livet Kommentarer (5) Trackbacks ()

Nu vänder ungen sig från mage till rygg oc...

Nu vänder ungen sig från mage till rygg också. Tiden får gärna gå liiiite långsammare vad gäller bäbistiden!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu kan julen komma för nu kan jag säga che...

Nu kan julen komma för nu kan jag säga check på allt!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Julklappar- halvcheck! Julkläder-halvcheck...

Julklappar- halvcheck! Julkläder-halvcheck! Julgran skulle jag vilja säga check på, men det går fan inte för gran-aset är så deprimerande ful! Men den luktar gran i alla fall... Än så länge. Haft Vickan o Vilgot samkväm idag. Efterlängtat! Nu ska här mosas in choklad i hele huvet!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Har hittat en såndär lista med frågor, typ...

Har hittat en såndär lista med frågor, typ 58 snabba tror jag den heter, sånt där onödigt vetande som är ganska kul. Men för att kunna göra den måste man ju ha en dator. Scheisse!!!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det tar sig. Julkläder- kanske check! Allt...

Det tar sig. Julkläder- kanske check! Allt annat är fortfarande not check. Har ju trots allt ett par dagar på mig. Hade ju tänkt ge er en Milo update, men stordatorn fattar inte när jag ansluter kameran. Det går ju inte att skriva en update utan ett kort på'n! Jaja, laptopen kanske blir fixad lagom till 4 månaders updaten...

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Har kommit på att det verkligen är jul sna...

Har kommit på att det verkligen är jul snart. Väldigt snart dessutom. Julklappar- not check. Julkläder- not check. Julgran- not check. MEN snö- check! Konstigt nog känner jag ingen stress alls! Skönt!!!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lyckat!

Tror minsann att kusinträffen i går var lyckad och uppskattad av alla. Jag var först på plats och var också ( tyvärr) först därifrån. En as hungrig Milo vägrade ta flaskan. En ganska svettig pappa blev glad när jag kom hem och fick tyst på gaphalsen.
Det var mindre kul att åka bil från A-rummet till Viken i natt. Snöoväder vilket gjorde att hastigheten var 40 km/h!

Nu ska jag röja ut ca 32 kilo leksaker ur Melvins rum så ca 35 kilo nya får plats. Kul söndag jue?!


Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Datorn är ju fortfarande inte hel ( hade i...

Datorn är ju fortfarande inte hel ( hade inte förväntat mig det heller). Hade ju tänkt ge er en ordentlig tre månaders update på körven, o självklart annat tjafs... I morgon är det kusinträff. Weeehoooo!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Om jag säger tremånaders bäbis+ vaccinatio...

Om jag säger tremånaders bäbis+ vaccinationsspruta, vad säger ni då? Ge ma kväll så jag får gå och lägga mig igen!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag hade tänkt blogga i kväll, men Daniel ...

Jag hade tänkt blogga i kväll, men Daniel har plockat isär datorn i sisådär 742 delar vilket gör det hela lite svårt. När (läs om) den blir hel igen är ovisst skulle man kunna säga...Jippi?!?

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag känner mig lite matt. Mycket som hände...

Jag känner mig lite matt. Mycket som händer o sker på samma gång. Jag vill trycka på snabbspolning och hoppas på det bästa... Går det?

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så! Nu har jag räknat färdigt. Ungen? Jo h...

Så! Nu har jag räknat färdigt. Ungen? Jo han sover fortfarande!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

21:an here i come!

Min mönsterbäbis har förvandlats till en monsterbäbis!
Det är inte ett dugg roligt kan jag säga. I måndags såg ju dagen ut såhär.
I går tog han ingen det och sov i princip från klockan 13.20 till 9 i morse. Självklart åt och bajsade han ett par gånger under dom timmarna, men han var inte vaken så långa stunder.
I dag slår han alla rekord! Han tar små fjant sovstunder på 15 minuter och vaknar så fort han kommit ner i sängen. Vissa gånger har jag inte ens hunnit lägga ner honom innan han vaknat. Detta skulle ju självklart inte va några problem om han var nöjd när han vaknar. Men han är ju allt annat än det.
Det gnälls och tjuts om vartannat och inget är bra.
Jag som vägrar vanka omkring med honom har till och med försökt det idag, men inte fan hjälper det.
Jag håller seriöst på att få ett psykbryt!
Han är säkert inne i ännu en förbannad jävla fas i sitt liv vilket innebär att det är helt hemskt att äta, sova, bajsa och få kärlek. Vem skulle inte tycka det menar jag?!
Att rensa ur skrotis garderob, städa toan, laga mat, diska och tvätta har tagit mig hela dagen på grund av tjutEgon.
Det är ju tur att han är söt säger jag bara...
Tycker ni att jag är gnällig? Det kan ni ge er fan på att jag är. Inte skäms jag för´t heller kan jag lova.

Jag ska nu andasdjupa andetag och räkna till tremiljardersexhundranittiofyramiljonertvåhundrasextusen och hoppas på att körven sover i 20 minuter. Det vore ju i alla fall en förbättring!Permalink Barn/Livet/Gnäll Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ge ma energi. Nu tack!

Ge ma energi. Nu tack!

Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vilken tomte!

Har varit på Melvins luciatåg på morgonen. Oj sicken duktig unge jag har. Förra årets tåg var inte lika lyckat. Han började tjuta redan innan dom skulle tåga in, och när han fick syn på mig blev det ju inte bättre precis. Han satt i mitt knä och titta på kompisarna istället.
I år sken hela ansiktet upp när han såg oss och han sjöng i högan sky.
Självklart rann en liten tår på stolta mamman.
Söt var han också.
Här hade jag tänkt lägga upp en bild på honom, men minneskortet har tydligen valt att gå sönder så ALLA kort från lucian är borta. Hoppas någon annan fick bra kort som jag kan få. Helvete!!!

Milo verkar sova i halvtimmes intervaller även idag...Kul. Not!
Han blir ju inte på bästa humöret då kan jag säga.
Fast vi kan ju ta varann i hand då, för mitt humör sjönk rejält nu. Förbannada jävla skit minneskort!

Permalink Babbel/Barn Kommentarer (0) Trackbacks ()

Just det: Milo tre månader idag!

Just det: Milo tre månader idag!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Milo har sovit sammanlagt 2 timmar idag. P...

Milo har sovit sammanlagt 2 timmar idag. På hela dagen alltså. En halvtimme här och en halvtimme där. Ni kanske förstår varför jag inte skrivit då va?

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skev!

Blev en heldag med familjen Polgar/Lindvall igår. Lovley!


Skrotis är hemkommen så nu är ordningen återställd.
Det spelas Mario för fullt, och den enda som inte tycker det är roande är väl jag...

Helgerna skenar i väg som en gasell och snart är det måndag igen. I morgon är de ingen vanlig måndag, för i morgon är det tre månader sedan Milo kom. TRE MÅNADER! Hjälp!

I veckan som kommer står mycket på schemat. Nästan bara roliga saker också. Mest ser jag fram emot skrotis luciatåg. Och mammafikan såklart. Och kusinträffen på lördag.

Jag är lite skev
(va det inte så du sa Kim?) i dag så jag ska sluta skriva nu. Annars spårar det ur.
As usual...


Permalink Bara babbel Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördagen den 11 december 2010

Snart jul och så. Julklapparna är ju klara. Not! Jag skjuter upp det till sista sekund och panikhandlar i stället. Precis som alla andra år. Varför ändra på ett bra koncept liksom?

Precis som alla andra Svenssons satt vi igår och kollade på idol finalen.
Det är ju verkligen ett exempel på en tävling där det suger att komma etta. Vad får dom göra? Sjunga as dåliga låtar och åka på "turne" till tex Gamleby, skriva autografer på Coop och intervjuas i Lilla Aktuellt? Var nog bra för mitt lilla godis att han kom som han kom. Han lär man ju i alla fall se mer av.

I dag ska Milo få leka av sig med William. Han har ju ett stort behov av det menar jag. Kanske har mamman ett stort behov av att träffa den andra mamman? Ja papporna kommer också vara med på ett hörn, fast dom räknas inte riktigt...

Permalink Bara babbel Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skit äckligt!

Jag vill verkligen varna för den extremt äckliga bild som jag nu ska visa.
Alltså är ni väldigt kvackliga av er så kanske ni ska hålla för handen eller så över bilden...Jag har tvättat håret idag. Detta är EN av TRE högar. Förstår ni nu att jag är orolig på riktigt och inte överdriver? Såhär blir det bara av att jag tvättar det. När jag sen fönar håret så blir det ytterligare en hög. Skit äckligt, jag vet. Jag är vidrig!


Någon som inte är vidrigt är den härOch inte heller den här
En annan sak som definitivt inte är vidrigt är godis. Det ska tryckas in i huvudet nu!

Permalink Babbel/Barn Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag ska snart lämna Milo hemma med pappa f...

Jag ska snart lämna Milo hemma med pappa för en stund. Spännande!

Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det måste ju va åldern? Igen!

Såhär på ålderns höst har jag märkt vissa saker hos mig själv som ändrats från min ungdom. Ja självklart kroppen men jag menar inte sådana saker.
Ett exempel är tv program som Bonde söker fru.
(Pinsamt jag vet, men jag står för´t)
Det är ju så sjukt dåligt och förnedrande, men ända har jag sett typ alla avsnitt den här säsongen. Tidigare har jag inte ens tänkt tanken att ödsla min tid på något sådant skit. Det är ju inte bra, men jag vill ändå veta vilka dom väljer till slut. Och Ann-Katrin... Say no more!
En annan sak är rabatt-kuponger på typ blöjor. Förr åkte dom i soporna direkt, men nu stoppar jag ner dom så duktigt i börsen
(nä jag säger inte börsen såklart men jag tyckte det passade nu med tanke på hur gammal jag blivit) sen om jag kommer ihåg att lämna fram dom i kassan eller inte är en helt annan sak! Men ni fattar va? Det måste ju va åldern? Vad kan det annars bero på liksom?

Såhär såg mina barn ut igår. En glad och en förbannad. Heeela dagen också!Att ta julkort i går var ju verkligen en briljant idé av mig...Idiotiskt!

Permalink Babbel/Barn Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hår. Igen!

Det här med frukost (varför heter det så igentligen? Frukost. Skapligt fult) är inte Melvins grej. Det tar en oändlig tid för honom. Det spelar ingen roll om han går direkt från sängen till frukostbordet, eller om han är vaken en stund innan han ska äta. Det går bara inte. Han säger att han är hungrig, men ändå sitter han och tuggar på samma smörgåsbit i en evighet. Alla andra mål äter han hur bra som helst. Han är väl ingen frukostmänniska helt enkelt!

Jag har drömt mardrömmar inatt. Jag klippte lugg. Det var hemskt kan jag säga... Jag ska verkligen inte klippa lugg. Fortsätter jag tappa såhär mycket hår så är jag snart flint, och då är det problemet ur världen! Skulle va ganska bra ju?! Är det någon av er som testat sådana här piller som ska vara bra för håret? Typ hårkontroll och allt vad det heter? Funkar det? Tell me please!!!
Ett jävla tjat om hår nu, jag vet. Men mitt hår är väldigt viktigt för mig vettni.

Jag har ett stort behov av att umgås med folk för tillfälet. Jag klättrar lite på väggarna här hemma...
Jag skulle vilja ha alla mina flickor här på en vinkväll. Rötjut, ost, kex och flickor. Kan ju inte bli bättre. Snart snart snart hoppas jag?
Är väldigt glad över mina nyfunna mammaflickor också kan jag säga!


Nu ska jag tvätta om min vita filt för tredje gången. En hel kopp kaffe + vit filt =brun filt.
Helvete!


Permalink Babbel/Barn Kommentarer (1) Trackbacks ()

Det ska tydligen börjas i tid...

Milo har upptäckt det här med tv:n...

Ja jag har återigen tagit upp det här med fågelholks minen med honom, men jag får ingen som helst respons!
Kräksfläckarna på hans kläder är helt naturligt och mer vanligt än ovanligt kan jag säga...

Permalink Barn Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ångest...

Ligger lite efter här känner jag. Men det passar mig utmärkt.

Milo hade sina polare här i går. Naomi fattades dock och det skyller vi på mamman som gått och blivit sjuk.

Såhär går det till när bäbisar konverserar


Ebbe, Milo, William


Söta ju!
Milo och William är födda samma dag och Ebbe en dag senare.

Den stora ungen var på pissigt humör när han kom hem och fick va ett par vändor på sitt rum.
Visst ser han ledsen ut över sitt "straff"?I dag ska jag inte göra ett skit. Ja självklart ska det plockas och tvättas och sådana saker, men förutom det alltså.

I morgon ska stackars Olivia försöka göra något åt mitt numera obefintliga hår. Jag tycker verkligen att lugg är svin snyggt på andra (nästan på alla). Men absolut inte på mig! Jag ser ut som en åttaåring eller något. Jag har klippt lugg ett par gånger och jag vantrivs. Men som jag ser ut i huvudet nu så tror jag tyvärr inte det finns någon annan utväg. Amning=bajsdåligt för håret (iaf mitt) Ni hör ju...Ångest över´t redan!

Nu ska jag dricka kaffe o fortsätta ha ångest!


Note to myself: Ät inte broccoli om du vill slippa byta tre bajsblöjor på natten!


Permalink Babbel/Barn Kommentarer (3) Trackbacks ()

Saknad?

Ser så ut i alla fall! Tack för det.

Ja helgen är ju typ slut nu. Melvin var hos mormor för det årliga pepparkaksbaket igår. Han gjorde kanske 4 gubbar och sen var det färdigt. Som ni vet tycker han ju inte om choklad bollar. Tycker han om pepparkaksdeg? Eh nej! Hur kan man inte tycka om pepparkasdeg?!
Kollade bland mammas bilder på datorn. Det är ju as kul att kolla på kort på skrotis som man inte har tagit själv.
Bjuder faktiskt på några

Här är han 8 månaderTittar man lite närmre så ser man att han ögon har lite blått i sig. Hittade inget bra kort där han har blå ögon, men han ser annorlunda ut i blå kan jag säga.

Här är han 1 år och lite tuttig...

1 år här också


Vi glömde hans plaskpöl hemma en gång...

Nu blev det visst lite fler bilder än jag tänkt, men jag kan ju aldrig göra något lagom!

Vi har åkt pulka i dag. Om jag säger vattentornsbacken i Gunnebo så fattar ni va? Jag dog efter två gånger!

Puss o kramPermalink Babbel/Barn Kommentarer (3) Trackbacks ()

Fredagen den 3 december 2010

Back in buisness igen efter att 3 och bredbandsbolaget hade en liten formsvacka nästan hela dagen i går.  Igen!

Var på sjukhuset och träffa nyblivna mamma Vickan. Fick titta på Vilgot också genom fönstret. Lillplutt, fast större än jag föreställt mig faktiskt. Söt söt söt!

BVC då. Milo är ju ganska big av sig. Men sedan vi var på BVC sist, för exakt tre veckor sedan, så har det känts om han har stannat upp lite gällande vikten. Jag (och alla andra) som sett honom har tyckt att han blivit så lång. Och visst har han växt. Tre centimeter närmare bestämt och är nu 62cm.
Vikten då? Vågen visar stadigt uppåt. +540g vilket inebär att körven vid 2 1/2 månad väger 6830g.
Jag tycker det är ganska coolt att lilla jag kan fixa så mycket mat till en sådan stadig körv!
Nästa BVC besök innebär dom första spruorna...mamma don´t like!

Det här med att ta sig fram med vagn just nu är inte det lättaste i den här stan. Stackars dom med tvillingvagn säger jag bara! I går fick jag gå på vägen i en rondell för att överhuvudtaget ta mig framåt. Det känns sådär faktiskt, med tanke på hur hur halt det är för bilarna. Att jag och Milo höll på att bli påkörda för några veckor sedan gör mig dessutom extra skrajsen i trafiken.
Ge ma en traktor så ska jag nog fan ploga av ren envishet!

Nu ska jag ta tag i mitt vanliga fredagsnöje. Städning!

Puss o kram


Permalink Babbel/Barn Kommentarer (0) Trackbacks ()

BVC står på schemat i dag. Men framförallt...

BVC står på schemat i dag. Men framförallt ska jag äntligen äntligen ÄNTLIGEN få träffa min Vickan! Hoppas på en liten sneak peak på Vilgot-körven också. Happy happy happy idag igen.

Permalink Livet Kommentarer (1) Trackbacks ()

Biten i kinden!

Av kylan ute alltså. Strålande solsken men kallt. Härligt!

Vi har ganska mycket snö i vår trädgårdSjälvklart ska skrotis springa därLillkörven var verkligen en körv eftersom jag knölat ner honom i åkpåsen som är alldeles för stor för vagnen igentligen. Men skönt hade han det ändå
Innan vi gav oss ut kom Milo på att han var hysteriskt hungrig. Som ni vet kommer jag och min ena patt inte riktigt överrens. Självklart var det där det skulle matas ifrån. För att vila det ytterligare ett par timmar så tänkte jag att han skulle få ersättning detta mål. Eftersom han oftast äter det en gång på kvällen tänkte jag att det inte skulle bli några protester.
Big mistake!Skrotis kämpade på tappert, men lillkörven vann till slut.
Ondare fick jag, men bebisen blev glad i alla fall!

Puss o kram

Permalink Barn Kommentarer (0) Trackbacks ()

Plötsligt händer det...Den 30 november 2010 gjorde han det. 2 1/2 månad gammal. Duktigt!
Han gjorde det dessuom två gånger på raken. Tur var ju det eftersom kameran givetvis inte var framme den första.


Han är ganska rivig lillkörven.
Detta är han skyldig till:
Vi har många olika skolor här hemma. I går var det lära-Milo-le-på-kort-skolan


Det där duger inte Milo!
Såhär ska du göra


Fattar du?


I morse var det dags att öppna första paketet i adventskalendern

Den annars väldigt morgontrötta Melvin hade inga som helst problem att ta sig ur sängen i dag.
Paket paket pakeeeeet var det första som kom ur hans mun!
Tack mormor.

Puss o kram

Permalink Barn Kommentarer (0) Trackbacks ()