The sun i shining!

Ja tänk att idag är den där stora gula saken framme på himmlen...den har inte visat sig mycket på sista tiden. Skrutt är hos dagmamman och jag ska inte jobba förrän klockan 22. Skulle behöva tvätta men ingen tvättid ledig förrän på fredag.

I går var det DH kväll hemma hos Sara. Dom har en så söt vovve, Enzo. Tror han är tolv veckor och väger redan 15 kilo. Bli en stor vovve på ca 80-85 kilo när han växt klart! Jisses!

Jobb både i natt och i morgon natt, sen är det helg. På fredag vet jag inte vad som händer men på lördag är det middag med Familjen Dahl och sen på kvällen är det fest. Sveriges Näst Snyggaste Band spelar på Palle precis som förra året när det var Halloween. Tänk att det är ett helt år sen Fina Daniel och jag blev ett par, och tänk att kvällen kommer se ut ungefär likadant. Konstigt!

I januari åker Vickan o Petra med karlar till Thailand i 15 dagar! Hur i helvete ska jag klara mig utan dom så länge???? Buhuuu stackars mig;-(

Nu ska jag dra ngt gammalt över mig!

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

En hel timme...

En hel timme extra fick vi sova idag. Inte fel. Prinsen o jag slog upp våra bruna klockan 10. Stora fina hade dragit iväg och fiskat på morgontimmarna någon gång.

Igår var fina Vickan här och vi smaskade godis, skvallrade och lekte med Melle. Mys på högsta nivå kan jag lova. D fick snällt bege sig av från hemmet för ett par timmar.

Blir nog kalas idag...sen jobb klockan 22. Vad som görs däremellan är sånt som märks.

Nu ska jag slänga ungen i badet och jag själv hoppa in i duschen

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grått!

Ja grått, trist,mörkt och kallt kan väl den här dagen beskrivas som. Vill ha lite soool som lyser upp tillvaron!

Jobb 14.45-07 står på schemat. Sov till 11 idag så jag ska nog kunna hålla mig vaken. I morgon kommer skrutt hit igen. Han har varit sååå duktig utan tutt-tutt. När dom skulle vila hos dagmamman igår hade han frågat efter den, och hos E när han var trött i går kväll. Men inga tårar eller skrik och sovit har han gjort:-) I helgen ska han få välja en leksak på Janne Banan eftersom han varit så duktig.

På söndag är det kalas igen och jag jobbar 22-07. Annars vet jag inte vad helgen har att erbjuda. Hoppas på fint väder så man kan var ute lite. Umgås med Vickan ska jag göra på lördag också kom jag på. ME LIKE!!!

Nu ska jag se över vad jag kan tänkas ta med mig för mat till jobbet.

Puss o kram


Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Å så kom den...

I går kväll skrev vi en lapp, ritade en teckning och sen hängde ut ett litet paket med fyra tutt-tuttar i ett träd. Efter en sund gick vi ut och tittade, och då var paketet borta. Tutt-tuttfågeln hade varit här och hämtat dom. En överlycklig Melvin sa farväl och pussade sina älskade tutt-tuttar, sen var det inget mer med det! Inga tårar eller skrik alls. "Titta att jag kan sova utan tutt-tutt mamma" sa han och sen vände han på sig i sängen. Han är väääldigt stolt över sig själv och jag kan säga att hans mamma också är det!!! Min stora duktiga kille. Tog massa kort som jag ska lägga ut inom kort.

Idag är det jobb 14.45-22 som gäller. Massa stånd på stan idag men jag tror inte jag ska ner och titta...får se om jag ändrar mig;-)

Dusch och fix nu. På återseende!

Puss o kram


Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tutt-tutt trädet!

I morse sa Melvin att han vill hänga upp alla sina tutt-tuttar (nappar) i ett träd, så att tutt-tutt fågeln kan komma och ge dom till bebisarna som behöver dom. Vi har pratat om att snart är det dags och idag verkar han vilja det...är nog bäst att spara en i fall det blir ett hysteriskt vansinnesutbrott á la tredje världskriget ikväll! Elsa och Maja ska tydligen få en var.

Härligt jobbpass igår. Skulle ha jobbat 7-15 men det blev 7-7. Har en känsla av att dom flesta timmarna den här veckan kommer spenderas på jobbet. Idag är vi i alla fall lediga ååå va vi ska njuta.

I kväll är det DH kväll är. Synd att du jobbar Vickan :-( Petra: Melle tjatar redan och frågar om du inte kommer snart ;-)

Nu ska vi gå ut i rusket och hänga tutt-tuttar i trädet...grannarna lär ju tro att jag är en förrymd psykpatient!

Puss o kram

bp99866jjjjjkgfdf hgfdsw2244444444444444456yhj (hälsning från Melle)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helg!

Fredag igen vilket innebär helg...iaf fram till klockan 14 på söndag. Då är det jobb ingen 14-22.


Skrutten tar i skrivande stund en liten tupplur i soffan och stora Fina sitter i en bil påväg till Stockholm. Hans lillebror ska hämta en bil där. Melvn ska till Eric sen så jag blir ensam...en fredagkväll...!
Vad händer i helgen då? Inget planerat faktiskt. Melle kommer hem i morgon igen och då hoppas jag på fint väder för då ska fina Vickan fota Melle. Är ju så fint ute nu med alla höstfärger. Idag är det iof inte så fint ute för det regnar och tråkar.

Mitten på oktober redan så det börjar bli dags att köpa julklappar. Melvin vill ha ett tv-spel. Billigt o bra!!! Vet inte vad man ska hitta på till honom i julklapp faktiskt. Skulle vilja ta en tur till Ullared. Någon som vill följa med?

Snart är det 1:a novemer och då har finast och jag ettårsdag. Fatta, ett helt år har gått. Galet!

Magen vrålar efter mat. Idag står lasange på menyn. Mums!

Puss o kram

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()